İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ibolution

Sayfa: [1]
1
Sohbet / Need For Speed The Run'da Golf mk1 GTI
« : 21 Ekim 2011, 17:14:36 »

2
Kendi arabamı alır iken, en yakın arkadaşımın babasının Özel Servis'te çalışması büyük etken olmuştu. Kankamın babası ile konuştuğumda bana daha önce yanında çalışan bir ustanın telefonunu verip adresini tarif etti. Buca Sanayi Sitesi'ni bilen bilir, Michelin bayisi Ece Lastik'in hemen karşısında Ulucan Oto adında bir yer açıldı beyler, 1 hafta oldu veya olmadı. ben ikinci müşterisiyim galiba  :) Çağrı ve Murat usta var ve inanılmaz ilgililer, ikisi de hep yetkili servislerde çalışmışlar ve bu işi cidden iyi biliyorlar. Sadece VW değil, Murat usta da Opel Egem'de çalışmış.

Geçtiğimiz cuma günü amortisör ve yayları taktırdım, jantlar takıldı, motor kapakları (plastik) değişti. metal bijon kapağı aldırdı, arka diskler sıfır takıldı ve alman markasıydı, yaldız boya ile tüm fren aksamını boyadılar ve 3 saat gibi bir sürede 200 TL verip çıktım oradan. Yeni açıldığı için müşteriye ihtiyacı var. İşi bilen ve bu kadar ucuza çalışacak usta bilmiyorum. telefonunu isteyen benden isteyebilir. İnşallah işinizi görebilirler.

3


aha bu da bonus


4
Otomobilim / Golf IV Kara Kuzu
« : 20 Aralık 2010, 15:05:02 »
Selam arkadaşlar, çok uzun süredir forumu takip ediyorum ve 3 aydan fazla zamandır Golf araştırıyordum. Hayırlısı ile kazasız binmek nasip eder inşallah Allah.
Geçen hafta denk geldi ve 2001 model Golf Comfortline aldım.
Aracın ön tampon ve sol çamurluk değişmiş sadece fakat çok büyük problem olmadığını söyledi yetkili servis.
araç orjinal halinde, çitaları boyamak gibi bir derdim olmayacak ilk etapta.

bütçeyi doğrultur doğrultmaz yay, jant ikilisini hayata geçirmeyi planlıyorum.
ufak tefek masraflarım var şu an, olacak tabi ama pek kayda değer şeyler değil.

araç xenon farlı geldi bana, o da çok iyi oldu. atiker marka lpg var şu an, 30 tl ile bir haftadır dolaşıyorum İzmir'de.  :)

bundan sonra buradayım anlayacağınız. OffLineR Koray kardeşimin ilk ve ikinci arabasına binip, onun tadıyla bu arabadan başka araba almayı düşünmedim, sayesinde Golf ile tanıştım yani..






Sayfa: [1]