İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Gölgehan

Sayfa: [1]
1
Fikirler ve Öneriler / ARAÇLAR İÇİN YENİLİKLER...
« : 14 Temmuz 2012, 18:25:54 »
arkadaşlar gözden kaçırmışsam kusura bakmayın.
Benim önerim araçlarımız için yenileme modifiye ve yedek parça için ayrı ayrı sayfalar olsa hem daha rahat erişim olur hemde bu yapılacak yenilemelerin fiyatlarını ve ustalarını öğrenebiliriz.
araç satış kısmı da çok karışık forum yöneticileri en azından araçlarını satacak kişilerinin araçlarını belli bir şekilde istiflerlerse bakmak ve incelemek daha rahat olabilir.
parça arattırırken bile illa ilan verenin kullandığı kelimeyi bulmamız gerekiyor.eğer o atıyorum boğaz kelebeğine gırtlak kelebeği demişse o kelimeyi illa bulmak gerekiyor.
gibi....

2
Golf IV / GOLF 4 1.9 TDI BEYİN
« : 13 Temmuz 2012, 00:04:39 »
aracımda hiçbir problem yokken bir anda çalışıp durdu sonra marşa bassam da gaz yemedi rolanti konumunda  2 sn çalışıp stop etmeye başladı.Usta geldi trigerde sorun var yeni mi değiştirdiler dedi bende 1 ay anca oldu dedim. bişeyler yaptı araç çalıştı fakat gaz yemedi 1.ve 2. vitesleri kullanarak ara ara tekleme de yapıyordu seyir halinde. servise gidince beyin arızalı dedi. belki sizlerin başına gelmiştir
şimdi;
1- Bu beyinin sıfırı ne kadar,
2- tamiri olsa ne kadar,
3- çıkma alınsa ne kadar,
 Bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız memnun olurum.

3
Golf IV / Golf 4 iç kapı Tutacağı
« : 13 Mayıs 2011, 13:57:07 »
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu bulamadım bilgisi olan  varsa yardımınızı bekliyorum.Golf 4 iç kapı tutacağı nasıl sökülüyor ve parça olarak nasıl temin edilir.
Teşekkürler.

4
Golf IV / Hararet göstergesi
« : 07 Nisan 2011, 09:02:00 »
Merhaba arkadaşlar aracımda hareret sorunu var 2 nci vitesi geçmemek kaydıyla hararet göstergesi 90 olan normal değerinde (yani uzun yol değilde ara sokaklarda)uzun yolda nedense sıfırı gösteriyor. Klimada da bir sorun yok gayet iyi ısıtıyor.
Nedeni nedir deneyimlerinizi yazarsanız memnun olurum.

5
Arkadaşlar bende bir Bir Golf kullanıcı olarak yeni katıldım aranıza.Forum çok güzel harika bilgiler ve deneyimler içeriyor.Yalnız herkesin istediği birşey var arabalarımız bizim için kıymetli özellikle Dünyaca kalitesini ispatlamış Volkwagen gurubundan bir araç kullanıyorsak.
Aslında benim önerim piyasada kendine usta diye nitelendiren beceriksiz gruptan ayrı olarak gerçek ustaları bulabilmek.Eğer kabul ederseniz gerçek ustaları yaptıkları iş referanslarıyla bu forumda bu başlık altında yayınlamak hem konu bütünlüğü açısından faydalı olur hemde birçok kendini bilmeze araçlarımızı teslim etmemiş oluruz.Mesela benim en çok uyuz olduğum takım elbisemle bindiğim aracıma pervasızca üstünün yağıyla binmeye çalışan, anlamadığı sorunlarda müdahele edip ben bu sorunu bilmiyorum diyemiyen ve emeğinin karşılığını yüksek fiyat vererek isteyen kişiler.Lütfen Gerçek Ustaları bulalım.

Sayfa: [1]