İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - sinahoca

Sayfa: [1] 2
1
Audi / audi a3 bilinmeyen arıza.çözüme 100 puan.
« : 01 Kasım 2014, 21:39:05 »
arkadaşlar selamlar.aracımla seyir halindeyken bir anda yol bilgisayarı ekranında kırmızı ünlem işareti ve altında da brakes yazısı çıktı doğal olarak yavaşladım ve aracım 10km hıza indiğinde stop etti.kontak anahtarını çıkardım geri taktım.ilk aşamaya geldiğimde bipp diye bir ses ve yol bilgisayarı ekranında yine kırmızı ünlem ve marş basmıyor bir süre bekledim ne yapacağımı bilmeden kaputu açtım öyle bir boş boş baktıktan sonra kaputu kapatarak tekrardan anahtarı taktım ve arabam çalıştı.
yukarıda belirttiğim durum 2 gündür karşıma çıkınca aldım arabayı sanayiye götürdüm.bilgisayara bağladılar ve net bişey söyleyemeden gösterge panelinden bu arıza sanırım dediler.bunun tamiri yok olmuyor yenisini almanız lazım dediler.ben biraz sıkıştırınca birini daha aradılar ve telefondaki kişi get a way denilen bir parçadan bahsetti bunun üzerine hurdacılardan çıkma olarak get a way parçası alınarak aracıma takıldı ve aracım 2 gün sanayide kaldıktan sonra arızanın çözüldüğünü söylediler..
mutlu mesut oradan ayrıldıktan 25 km sonra yine aynı ses ekranda kırmızı ünlem altında brakes yazısı ve el freni simgesi yanıp yanıp sönerken bir anda aracım yine stop etti.bende hemen ustayı aradım dedim böyle böyle oldu ,geri getir dediler aracı götürdüm bilgisayara bağladılar yine bişey yok görünen.pazartesi günü bırak biz iyice bir bakalım dediler ancak sorunu net olarak bulamadılar.daha önce böyle bir durumlar karşılaşan başına gelen var mı?
tek derdim sorunun tam olarak ne olduğunun saptanması.ne kaynaklı olduğunun bulunması.aşağıda resimler mevcut.
aşağıdaki adresteyse bu arızayı yaptığı anda çektiğim video var.videoda 4 lüleri ben açtım onun dışındaki hiç bir şey benim kontrolümde değil.
http://www.youtube.com/watch?v=M_qb2tFJzEY&feature=youtu.be
acil yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

2
Audi / silecek problemi???
« : 09 Ocak 2013, 19:59:07 »
arkadaşlar aracımın sürücü tarafındaki sileceği çalışıyor ama yan taraftaki sileceği çalışmıyor önce değişik bir şekilde çalıştı silecekler birbirine girdi.sonra da sol taraftaki silecek hiç çalışamamaya başladı.yogun kar ve don altında bir bölgedeyim, arıza da bügün oldu.sorun ve çözümü ne olabilir yardımlarınıza ihtiyacım var.saygılar.

3
Audi / a3 2007 benzin ibresi sorunu
« : 22 Kasım 2012, 14:02:12 »
arkadaşlar selam.aracım lpgli 2007 model a3.aracımı hiç bir zaman yarım depo benzin seviyesinin altında bırakmadım.geçenlerde yola gittim geldim benzin ibresi ilk kırmızı çizgiye yanaşmıştı benzin almak için benzinliğe girdim 30lt benzin aldım.normalde en az 4/3 doluluk oranına ulaşması lazımdı birde baktım benzin ibresinin çubugu en altta hiç kıpırdamıyor bi kaç defa kontagı açtım kapadım ama nafile şu anda aracımın deposunda en az40 lt benzin var ama hiç benzin yokmuş gibi gösteriyor.bu sorunun bi çözümü var mıdır ? yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

4
Audi / 2007 audi a3 1,6 ambiante sportback far sorunu.
« : 06 Kasım 2012, 20:59:39 »
http://

arkadaşlar yaklaşık 3 ay kadar önce passatımı verip bu aracı aldım.yalnız aracın resimde de göründüğü gibi yanan farı stop lambaları tam ortada kocaman ampül var ve ne yaptıysam bi türlü o lambaları aktif edemedim.aracın normal kısa farkları sol taraftaki yerden yanıyor uzunlarıda kısalarla beraber yanıyor.sorum resimde su anda gördüğünüz yanan stopların ıcındekı kocaman ampüllerin yanmaması ve o lambaların ne işe yaradıgı...yardım ve yorumlarınızı beklıyorum saygılar.

resim açılmazsa link:  http://f1211.hizliresim.com/13/6/fpr8g.jpg

5
Passat / YİNE EGR VALFİ.
« : 22 Temmuz 2012, 20:46:22 »
arkadaşlar kısa bir süre önce aracımın arıza lambası yandı.egzoz arıza lazımbası.arabam rolantide titriyordu ve bazen stop ediyordu çalışırken zorlanıyordu baktım olacak gibi değil servise gittim.4 buji 4 bobin değişti 1 ay gibi süre sıkıtntı yaşamadım sonradan yine yandı bu lanet lamba.tekrar gittim servise ve bana bu sefer egr valfinden dediler yenisi 704tl dediler dedim takın taktılar ve çat diye ertesi gün yine aynı lamba yandı sorun ne olabilir acil cevaplar bekliyorum saygılar.

6
Passat / 2,0 FSİ 2006 MODEL EGR VALFİ İPTALİ?
« : 01 Haziran 2012, 12:38:11 »
arkadaşlar başım sürekli bu parça ile belada ha bire arıza lambası yanıyor yenisini takalı 6 ay falan oldu yine yaptı aynı şeyi.bir ustam bana bu parçanın EGR.nin kurumlanmaya sebep olduğu, motor ömrünü kısalttığı, motor gücünden çaldığı ve daha verimsiz (yanmamış gazların çevrime sokulması nedeniyle) yanmaya sebep olduğu ve bunun dolaylı olarak yakıt tüketimini olumsuz etkilediğini belirtiyorlar. Tabi şüphesiz zehirli NOx gazlarının dışarı salınması emisyon değerlerini yükselteceği gibi bizleri de daha fazla zehirleyecektir.yani çevreyi kirleteceği kanısında...sizlerden bu parçayı iptal ettiren yada bu parça ile ilgili başından bişeyler geçenler olduysa fikir yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

7
arkadaşlar merhabalar tekrardan.aracım 2006 model 2.0motor 150 beygir otomatik vites FSİ comfortline.aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum,lpg firması tavsiyelerine ihtiyaacım var lpg taktırıpta memnun kalmayan sorun yaşayan arkadaşlarım varsa onlarında yormlarına gereksinim duyuyorum bu işi kısa bir süre sonra bitirmeyi düşünüyorum çünkü şu anda aracım şehir içi 40kuruş+ yakıyor ve beni baya zorluyor...yardımlarınızı bekliyorum,ayrıca bana ankarada bu işi yapan LPG firması tavsiyesinde bulunan arkadaşlarıma da şimdiden teşekkur ederim.

8
arkadaşlar aracıma lpg taktıtrmayı düşünüyorum şehir içi +50kuruş yakıyor sizin yakıt durumunuz nedir?( aracım otomatik)

9
Passat / 2006 passat 2.0 150 beygir arıza lambası
« : 11 Şubat 2012, 19:35:18 »
arkdaşlar öncelikle selamlar.aracımla bugun ilerlerken arıza lambası yandı,bu lamba yanmadan önce aracımda titreme çekmeme sorunu oldu.şu anda ise bu sarı renkli arıza var ama aracımda çekme yada benzeri bir sorun yok bu neden olumş ıolabilir? saygılar.yardımlarınızı beklıyorum.

fotograf için aşagıdaki linki internet tarayıcınızın adres satırına yapıştırınız.

http://www.resimyukle.com.tr/origview/7988/110220121601.jpg

10
Passat / 2006 2.0FSI Tekerlek Şifresi
« : 20 Ocak 2012, 20:16:10 »
arkadaşlar tekrardan selamlar.2006 model 2.0fsi otomatik  passatım var.aracımı alalı 2 ay gibi bir süre oldu lastik ebatları 225 55 16. aracıma 4 adet yeni kış lastiği alıcam yalnız,bu lastiklerin değişmesi için şifre gerekiyormuş bakan lastikçilerin hepsi aynı şeyi söyledi.epey aradık arabayı ama şifre çıkmadı.aracı satın aldığım arkadaşlada görüştüm malesef bilmiyorum dedi.bu durumda basit bir lastik patlamasında bile yolda kalmam anlamına geliyor.bana bu konu ile ilgili nasıl yardım edebilirsiniz? ne yapmam nerede yaptırmam gerekiyor(yaşadığım yerde vw servisi yok,en yakın servis 5 saat mesafede) yardımlarınızı bekliyorum.saygılar.  :o

11
arkadaşlar tekrardan selamlar.aracımın üzerindeki orjinal teypte gerekli donanımın bulunmadığı gün gibi ortada...bu sebepten ötürü navigasyon park sensörü olan mp3 mp4 destekli bir cihaz tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum.saygılar. 8)

12
Passat / 2006 2.0FSI teyp hakkında
« : 11 Aralık 2011, 12:55:51 »
arkadaşlar öncelikle selamlar.golf sahibiydim kısa bir süre önce passat sahibi oldum.yalnız aracım şu anda yaşadıgım yerde değil kısa bir zaman sonrada aracımı almaya gidicem,merak ettiğim şey şu;bu aracın teybi mp3 çalıyor mu ?yoksa sadece audio cd mi çalıyor? konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirlerse çok mutlu olurum.malum uzun yol yapıcam müziksiz olmaz ona göre hazırlık yapalım:)teşekkürler.

13
Golf IV / golf 4 JANT öNerisi acil yardım?
« : 16 Ağustos 2011, 20:55:55 »
arkadaşlar aracımın jant ebatı 15 inç. lastik ebatlarımsa 195 65 15. yolların çok bozuk olması sebebiyle aracımın yerden biraz daha yükselmesini istiyorum en azından 5 cm kadar. bunun için kullanabileceğim en yüsek jant ebatı ve lastik ebatını öğrenmek istiyorum.tabi çamurluga sürtmeden vs vs... yardımlarınızı beklıyorum. :)

14
arkadaşlar aracım 50-80km hızları arasında beşik gibi sallanıyor 90 km ye ulaşınca bu sallanma ve titreme problemi kalmıyor.yada 50km ye kadar böyle bir durum söz konusu değil.bununla alakalı bugun tam 5 tamirci gezdim( kendisine tamirci diyen) fakat bir çözüm bulamadılar.ardahanda yaşıyorum.bana bununla alakalı net bır sey söyleyeblecek olan birileri varsa çok mutlu olurum.yorum ve yardımlarınızı beklıyorum.saygılar.( bu sorun 3gundur var 10 günde 3000 km kadar yol yaptıktan sonra gösterdi kendisini bu sorun)

Sayfa: [1] 2