Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Ragno

Sayfa: [1]
1
Polo 6N2 / İç Dikiz Aynası
« : 27 Nisan 2012, 13:05:40 »

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah aracıma bindiğimde bir de ne göreyim! Karartmalı iç dikiz aynamın ortasında bir boşluk. Hava kabarcığı gibi. Biliyosunuz içinde bir sıvı var. Sanki o akmış da boşluk oluşmuş. Etrafında akma falan da görmedim.

Bu aynanın orijinalini nereden bulabilirim? Eve gelirken parçacıya uğramıştım, şimdi telefon etti, 375 tl dedi. Daha uygun fiyata bulunabilir mi?

Bir de yağmur sensörü bu aynaya mı bağlı? Aynada biri önde biri arkada 2 göz var, yağmur sensörüyle alakası var mı o gözlerin? Ve herhangi bir oto elektrikçisi takabilir mi bu aynayı alsam? Parçacımın söylediği fiyat büyük ihtimalle yetkili servisten alınmış fiyat, işçilik dahil çok yüksek bir fiyat çıkıyor.

Hiç olmadı camcıdan orası için normal bir ayna kestirip takılabilir mi oraya?

Biraz uzattım ama çok moralim bozuldu sabah sabah.

2
Polo 6N2 / Ayna
« : 13 Aralık 2011, 20:48:20 »
Arkadaşlar merhaba. Benim iç dikiz aynamda sorun var. Çok gevşek, devamlı düzeltmek zorunda kalıyorum ve artık neredeyse sabit durmuyor. Ayna kendinden karartmalı. İçinde bir sıvı oluyormuş herhalde, o yüzden elletmeye de cesaret edemiyorum. Başına gelen var mı? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Hiç olmadı ayarlayıp hafif uhu sürmeyi bile düşünüyorum.
Aracım 2001 polo 6n2 comf.

3
Polo 6N2 / Direksiyon Hidrolik Yağı Hakkında
« : 24 Ekim 2011, 00:14:35 »
Merhaba arkadaşlar. Danışmak istediğim konu başlıktan da anlaşılacağı üzere direksiyon hidroliği. Geçen gün aracıma bindiğimde direksiyonu çevirirken bir uğultu geldiğini fark ettim. Hemen hidroliğe baktım, baya azalmış. Neyse gittim tamircime, vw direksiyon hidroliği kalmamış, şu yeşil kapaklı olan orijinal vw direksiyon hidroliği. O da başka bir marka kırmızı bir yağ koydu. Ses kesildi tabi. Bence çok bir şey fark etmez ama yine de size de sorayım dedim. Acaba fark eder mi farklı bir yağ koymak?

Bu arada, son günlerde sabah ilk çalıştırmada yine bir uğultu duyuyordum 1-2 saniye kadar. Direksiyon hidroliğini tamamladığımda o ses de kayboldu. Yağı eksik olduğu için direksiyon pompasından  geliyormuş ilk çalıştırmada direksiyon çevrilmese de, aklınızda bulunsun  ;)

4
Polo 6N2 / Arka silecek kendiliğinden çalışıyor
« : 12 Haziran 2011, 11:14:19 »
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ilginç bir şey fark ettim, araç çalışırken bagajı açtığımda arka silecek çalışmaya başlıyor. Acaba bu bir özellik mi yoksa arıza mı? Hiç tecrübe eden oldu mu böyle bir şeyi?

Şöyle bir şey de var, benim bagaj lambası çalışmıyor, baktırdım ampulü sağlam, usta sviç ten dedi, ihtiyaç duymadığımdan yaptırmadım. Yani araç bagaj kapağını açtığımı anlamıyor bildiğim kadarıyla. Sileceğin çalışması bir özellikse onun da çalışmaması lazım değil mi?

Sayfa: [1]