Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - volksport

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 9
2
Genel / Saat kaç ??? :)
« : 27 Aralık 2008, 04:38:39 »










3
Video / Kadınlar, Kadınlarımız....
« : 19 Aralık 2008, 14:02:52 »

5
Sohbet / Forza Motorsports ( xbox )
« : 05 Kasım 2008, 12:53:39 »

































6
Sohbet / Portekizde bir Çiftlik
« : 24 Ekim 2008, 12:32:14 »
Efendim bu bana e-mail geldi. Hikayesi şöyleymiş:

Emekli olmaya karar veren New Yorklu bir adam Portekiz de bir yer bulur...
Burası uzun zaman önce ölen bir çifte aittir...
Varisleri olmadığı için kullanılmamış ve vergileri ödensin diye satılığa çıkarılmıştır...
Arsada, ev ile birlikte büyük bir ahır varmış...
Bu ahırın kapıları kaynakla kapatılmış...
Kimse önceleri merak etmemiş içinde ne olduğunu fakat ev için teklif vermeye gelince, ahır ile uğraşmamak için, eve herhangi bir teklif vermemişler...
En nihayetinde, emekli olan adam ve eşi burayı almış...
Ahır'ı açabilmek için epey bir çaba verdikten sonra kapıları açabilmişler ve içeride gördüklerine inanamamışlar


Ahır içerisindeki görutuyu görmek için aşagıdaki linki tıklamanız yeterli... açılan sayfada resim uzerindeki next sekmesinden ilerlemeye devam edin...

http://www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm

7
Katılımda polo yogunlugu vardı, son gunun aksamı bir çok işi cıkan arkadas oldu, katılamadılar ama yinede eğlenceliydi, Buluşmaya son karting damgasını vurdu, bizbize guzel bir gun geçirdik, geleninde gelemeyeninde canı sağolsun... Bendeki resimleri birazdan ekliycem...



8
 Uzun suredir bekledik, kısmet olmadı, ramazanda araya girince iftar yapalım dedik ama iftar saatleri çok geç oldugundan bir gunduz buluşmasının daha mantıklı olucağını düşündük, Arkadaşlar gecen seferki buluşmadaki  Avcılar Sahil mekanınında tekrar buluşmak istiyoruz...



Geçen seferden hem arkadaşlarımız mekan konusunda tecrubeliler, hemde park alanı açısından rahat bir mekan...

  Katılım sayısı önemsizdir, 2-3  kişide olsa biz orda bulunucaz... Görüşmek üzere, katılabilecek arkadaşlar listeye +1 yazarlarsa sevinirim...

Yer: Avcılar Sahil
Toplanma alanından Kalkış Saati : 12:00

Aşağıdaki Krokiler Üyelerimizin konvoy oluşturacağı E-5 üzeri Avcılar girişidir...  :tamamdir

Soru ve sorunlar için : 0539 540 95 13 (Eralp Büyükbaş)










Not: Buluşma alanı olan mezarlık kenarına Trafik ekipleri beklememize izin vermezse alandan  50 metre ileride dukkanlarının önunde toplanmamız gerekicektir... (Aklınızda bulunsun yinede)


Tahmini gelebilecek uyeler:

1.concrete
2.TİMUR
3.golf-line2
4.ous_polo
5.vw6n
6.sharkhunter
7.mcsahan
8.Ex_tremegolf
9.HellHound
10.volksport
11.yawuzben
12.OffLiner
13.lostys
14.musa
15.ömerhaluk
16.hacı-amca-mk2 GTI
17.jetta okan
18.golf memo
19.suggestion
20.FireStarter
21.Polo_GTİ
22.Golf_ld
23.polo dawut
24.refik-mk1
25.Thollga
26.freestyler1905
27.musa
28.Metin
29.kaosunruhu

9
Sohbet / Kampanyalı Ürünler
« : 27 Ağustos 2008, 20:50:36 »
   Arkadaşlar forumda birbirimiz farklı kampanyalardan haberdar etmek için bir bölüm oluşturma fikri geldi aklıma, uygun fiyatlı, yarı fiyatına düşen, kampanya, düşeş, bedava  vs... bunlar gibi ürünleri elektronik veya harhangi bir ürün olabilir güncel olarak tarihleri ile birbirimize duyurabiliriz...

İlk olarak konuyu ben açıyım...

Bugun 27.09.2008  tarihinde Beylikdüzü Media Mark ta... Blaupunkt Oval 85 lik olarak tabir edilen kolonları 60 ytl idi... takım olarak... hatırladıgım kadarı ile  GTX693 modeli idi... Sonuç olarak Blaupunkt bu fiyata bulmak şaşırtıcı... İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın derim...




10
Video / JBL GT4 ü eve koyduk... :)
« : 21 Ağustos 2008, 20:22:51 »

11
Genel / Logosuz Panjur yapımı
« : 02 Ağustos 2008, 15:44:33 »
Elimizden geldiği kadar uğraştık... Sonunda Logosuz Panjurumuz aracımızın uzerinde :)

Takdir ve yorumlar sizin...

Yapım Aşaması

2 adet logolu panjur ile baslıyoruz...







Logolu bölümünü kestiğimiz panjurumuzun, kalan boşlugunu diger panjurun sağ veya sol tarafını keserek tamamlıyoruz, boy ölçümünü iyi yapıp ilk kontrolu yapıyoruz...




Daha sonra işe yaramayan plastik parçalardan ufak alttan destekler yapıyoruz ve yapıştırıyoruz...




Bu iş içinde 404 palstik çelik kullanıyoruz





12
Polo 6N2 / 6N2 Far yıkama
« : 26 Temmuz 2008, 01:21:26 »
6n2 GTI otomatik far yıkama,  :saygılar

Ekteki videodan izliyebilirsiniz...

http://www.myvideo.de/watch/847660/Polo_6N2_GTI_SRA?p=vs20

13
Genel / Müzik sistemi sorunu...
« : 03 Temmuz 2008, 15:57:01 »
   Müzik sistemini yukledim ama şimdide de söyle bir sıkıntı ortaya cıktı, arac(polo 6n) mid ve bass anfisi var fakat, aracı yarım kontak veya çalışır vaziyette taybi actıgımızda dıttttt diye ince bir ses veriyor mid anfisi üzerinden kolonlara, çalıştıgı andada alternator ve motor sesinide kolonlara aksettiriyor hatta abartıp teybin cd cevirme ve lazer lensin gezme sesini bile veriyor, şimdi onun cözumu ile ugrasıcaz, topraklama sıkıntısından kaynaklanan bir mevzu oldugu iddaa ediliyor,parazit kesme aparatımı vardır bu işin,  bi bakalım bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim, kısık seste muzik dinleyemiyorum su an araçta...  :t

14
Sohbet / Kırmızı Işık :)
« : 12 Haziran 2008, 21:07:18 »
Maillerime gelen bir hikayeden alıntıdır...

Almanya'daki bir Turk'un kirmizi isikta gecme macerasI

"Almanya'da bir dost ziyaretinden donuyorduk.Arabayi ben suruyordum. Yolun ilerisinde bir kaza  oldugunu gordum.Ne olmus diye bakarken, birden dort yol agzinda oldugumuzu fark ettim.

Isik kirmiziya donmus ve  ben gecmistim. Yapacak bir sey yoktu, olanolmustu.Duramazdim, yola devam ettim.

Gece yarisindan sonraydi. Saat 2 gibiydi. Allah'tan, cevrede polis falan dayoktu.Bu olayin ustunden bir hafta kadar gecmisti.Bir mektup aldim; karakola cagiriyorlardi.

Gittim. Beni bir odaya aldilar. "Bir konuda bilginize  basvuracagiz. Sizebir fotograf gosterecegiz.Bu araba sizin sirkete ait.Gecen hafta, su gun, saat 02:12'de su kavsakta  kirmizi isikta gecerkenkameraya yakalanmis.Bakin bakalim, direksiyondaki kisiyi taniyor musunuz?"

Fotografa baktim,"Pek taniyamadim bu kisiyi" dedim.   Bunun uzerine bir fotograf daha cikardilar.   Bu benim fotografimdi.   "Bu sizin fotografiniz, bunu yabancilar subesinden bulduk.   Biz, otomobildeki kisi ile bu fotograftaki kisinin   Ayni oldugunu dusunuyoruz? Ne dersiniz?" dediler.

"Cevap vermeden once, isterseniz avukatinizla  gorusunuz" diye deeklediler.   "isterseniz size proseduru anlatalim.   Eger bu arabayi suren ben degilim derseniz,  sizi mahkemeye verecegiz.

Mahkeme uzmanlara  basvuracak. Eger resimdeki kisi oldugunuz ispatedilirse para cezasi alacaksiniz.

Bu ceza, eger  arabayi surenin siz oldugunu kabul ederseniz  vereceginiz cezanin birkac kati olacak.   Bir de resmi makamlari oyalamaktan dolayi  ayri bir cezaya maruz kalacaksiniz."

Dusundum. Avukatima soracak bir sey yoktu.   "Verin, bir daha bakayim fotografa" dedim.   Sonra da "Evet, bu arabadaki kisi benim" dedim.   Memnun oldular, "Dogru secim yaptiniz" dediler.   Yuklu bir ceza odedim. Ama ehliyetime el koydular.   "Ne zaman alirim ehliyetimi geri?" diye sordugumda  "Bizden haberbekleyiniz" dediler.

Aradan bir hafta gecti.   Bir hastaneden davet aldim. Beni goz klinigine  cagiriyorlardi.Gittim. Siki bir goz muayenesinden  gectim. Sonra beni bir grup doktorunkarsisina cikardilar..   Her biri benim raporu eline alip, "Renk koru degilsiniz.   Gozunuzun saglam oldugunu biliyor musunuz?   Ama kirmizi isikta gecmissiniz" dediler.

Artik bana ehliyetimi geri verecekler diye dusundum.   Ama vermediler. Aradan bir hafta, on gun gecti.   Yine hastaneden bir davet aldim; bu kez psikiyatri  bolumunden.

Verilen tarihte hastaneye gittim.   Beni bir odaya aldilar. Odada dort doktor vardi.

İlk doktor, "Raporunuza bakiyorum. Gozleriniz saglammis.   Ama trafik isiklari kirmiziya dondukten tam 58 saniye  sonra gecmissiniz.

Bunun yanlis oldugunu biliyor musunuz?"   diye sordu. Ben de "Evet, yanlis bir davranis" dedim.

Ayni seyi, diger doktorlar da aynen tekrarladi.   Ben de "Evet, yanlis bir davranis?" diye ayni cevabi verdim.

Artik bana ehliyetimi geri verecekler diye dusundum.   Ama vermediler.   Aradan bir hafta, on gun gibi bir sure gecti.   Bir mektupla karakola davet aldim.   Gittim, sanirim artik ehliyetimi geri alacaktim.   Ama dusundugum gibi olmadi.   "Sizi, trafige cikaracagiz" dediler.   Bana bir program verdiler.   Bu, gunde iki saatlik, toplam dort gunluk bir programdi.   ilk gun gittim. "Arabaya binin, sehir icinde   dolasacagiz" dediler. Benimle birlikte uc kisi daha   bindi arabaya. Hareket ettim. ©lk trafik isiklarinda durdum.   Yanimdaki gorevli "Buna, trafik isigi denir. Kirmizida durulur.   Sari isik, kirmiziya donusu gosteren uyaridir.   Anladiniz degil mi?" dedi. Ben de tekrarladim "Evet, kirmizida  durulur..

Sari isik, kirmiziya donusu gosteren uyaridir."   Isik yesile dondugunde kalktim. Gorevli, "Yesil isikta da  kalkilir.   Degil mi?" dedi. Ben de tekrar ettim, "Evet, yesil  isikta kalkilir."

Yolda bir sure sonra kirmiziya donen bir isiga rastladik.

Bu kez arkadaki gorevlilerden birisi,   "Buna, trafik isigi denir.  Kirmizida durulur. Sari isik,  kirmiziyadonusu gosteren uyaridir. Anladiniz degil mi?" dedi.   Ben de tekrarladim, "Evet, kirmizi da durulur. Sari isik,   kirmiziyadonusu gosteren uyaridir." diye tekrar ettim.   Bu sahneyi iki saat suresince her isikta tekrarladik.   O gunden sonraki uc gunde de, yine arabama uc gorevli bindi.

Her isikta ayni sahne usanilmadan tekrarlandi.   Ama sonunda ben de ehliyetimi geri aldim.

Yukaridaki oykuyu Almanya'da yasayan bir Turk isadamindan   dinledim.   "Sonuc ne oldu?" dedim. Cok ciddi bicimde cevap verdi,   "Ben artik kirmizi da hep duruyorum." dedi.



Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 9