Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cold

Sayfa: [1] 2
1
Aranıyor / Sağ arka dodik
« : 08 Ekim 2012, 19:40:35 »
jeta mk1 için çıkma veya sıfır dodik arıyorum elinde olan var mıdır? sağ arka taraf lazım. takım varsa takımda olur.

2
Bora / Ynt: merkezi kilit
« : 08 Temmuz 2012, 00:16:19 »
immo da arıza olsa araç çalışmaz. Arıza tamamen merkezi kilitle alakalı.

katılmıyorum sistem birbirine bağlantılı immodan kastım aracın bütün merkezi kilit sistemi anahtar olamaz araç yıkandıktan sonra diyor arkadaş infrared sistem var mı boralarda bilmiyorum ama kapıları açan sistemde immo üzerinden kontrol ediliyor bildiğim kadarıyla yani kapılara sinyal gelmiyor büyük ihtimalle araç çalışıyosa sinyal ulaşmıyor veya aç komutu  immo kutusundan çıkmıyor.  bunlara kanalize olun bence :)

3
Bora / Ynt: 130 km.yi geçemiyorum.
« : 04 Temmuz 2012, 00:43:11 »
gazı söktür 200 yap :D üst devirlerde araç ölü olur lpgde sıralıda olsa hikaye zaten senin ki yine iyi yapıyormuş ben 4 cü viteste atiker sıralı  lpgde 110 geçemiyodum 3000 devirde şişiyodu araba tat vermiyodu benzine alıyodum azcık daha iyi 3500 devire çıkıyodu sadece.. bi söktürdüm 5500 devirde 170 i rahat görüyorum can geldi arabaya. ama benzine aracı alıştırman lazım falan fşiman sancılı süreç..benzinde pahalı  sorunun yoksa fazla kurcalama  bence ama sorunun lpg emin ol oda bozuk olduğundan falan değil hava basıyosun. benzine alsanda gitmez araç lpg ye alışmış  3000 4000 benzinde kullan yine can gelir ;)

4
Bora / Ynt: merkezi kilit
« : 04 Temmuz 2012, 00:32:58 »
immo sorunu bi yerden su almışsın o sinyal bildiğim kadarıyla sigorta kutusunun oralardan bi yerden geliyor. gelmemesi immoda bi ağrızan var anlamına gelir. sigortalarını kontrol et sağlamsa soketlerinde bi problem vardir temazsızlık var belli. gelip gitmesinden iyi bi elektirikçiye git temazsızlığı bul decoder e bi zarar gelirse aracı yerinden oynatamazsın haberin olsun.

5
Bora / Ynt: Motor Üflemesi
« : 04 Temmuz 2012, 00:27:12 »
yaa inanma zaten herkes usta benim aracım 600 bin km de almadan önce 2000 senesinde sanayiye götürdük uwww motor gitmiş falan dediler ama arabaa tertemizdi içimizede sinmişti inanmadık ustaya dedik alıcaz aldık 380 binde aldık 600 bindeyiz 220 bin km yol yapmışız sen düşün tek sorunda contası yandi 2006da ve hala gidiyor bi araç yağ su eksiltmiyorsa motorunda sorun yoktur emin ol için rahat olsun ama yağını her zaman ne kullanıyorsan ondan kullan deiştirme tavsiyem :tamamdir

6
Jetta I / Ynt: Aldık başımıza belayı!!
« : 03 Temmuz 2012, 23:50:44 »
beyler aranızda epeydir yoktum coupe yüzünden genelde renault fun club a takılıyorum ama tırt eleman çook fazla iyilerde var ama çook az .sizleri özledim bi golf 4 veya borayla foruma geri dönüş yapabilirim haberiniz olsun ;)

7
Jetta I / Aldık başımıza belayı!!
« : 28 Mart 2012, 15:02:29 »
arkadaşlar herhaba bu gün aracı enjektör ayarı için sanayiye götürdüm. ayar yapılması için motor sıcakken çırak bilmeden enjektörlerden birini sökerken diş kaptırdı 3 numaralı pistondan araç hava alıyor.buna motoru açmadan ne yapabilirim ? helekoy veya teflon sarmak aklıma gelior başka fikri veya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliorum acil!

8
Jetta I / Ynt: MK1 lerden iyi anlayan usta lazım!!!
« : 22 Temmuz 2011, 18:09:48 »
forum ölmüş heralde arkadaşlar nerdesiniz? :)

9
Jetta I / Ynt: Depodaki yakıtı hep normalden az gösteriyor
« : 22 Temmuz 2011, 02:59:21 »
slm.arkadaşlar.bnm jettanın böyle bir sorunu var depoda mazot yokken 60 ytl lik mazot alıyorum (lt 2,71 ytl iken bile)gösterge kırmızının yanındaki ilk beyaz çizgiyi çok az birşey geçio depoda 20-25 ytlik mazot varkende nerdeyse boş gösteriyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba.


aynı sorun bendede var o kronikmiş mk1 lerde şamandıradan kaynaklı bi sorun deiştirdim 3 4 ay normal çalıştı 5 inci ay yine aynı sorunu yaşadım. çözümünüde arkadaşlar yazmış ama yine aşınıyor ...:( depoyu fulluyorum 400 km gittikten sonra ibre beyaz çizgiden aşağıya inmeye başlıyor :) ibre sona dayandığında 100 km daha gidebiliyorum hatta bi keresinde benzinliğe girdiğimde araba stop etti 101 km daha gitmişim :) kafadan hesaplarsın  şamandırayı kurcalamanıda pek tavsiye etmem açıkçası :)

10
Jetta I / MK1 lerden iyi anlayan usta lazım!!!
« : 22 Temmuz 2011, 02:43:20 »
Arkadaşlar merhabalar uzun süredir aranızda deildim işlerim çook yoğundu foruma göz atamaz oldum. kusuruma bakmayın :) bu arada artık hem fransızcı hem almancı oldum yeni araç aldım 99 megane coupe iyi bi araba (general kadar görüş açısı iyi olmasada) güzel. ustalarıda naif insanlar halinizden anlıyolar. ama bizim generalden anlıyan pek yok malesef..  eminim sizin aracınızda benim ki gibi eskiyse ustalar pek fazla uğraşmak istemiyor. ( cebinizde paranız olsa dahi) yada enayi yerine koyuyorlar... ankarada mk1 lerin eminim vardır bi ustası... siz nereye götürüyosunuz aracınızı? onu öğrenmek isterim :) benim elime biraz para geçti ve generali ufaktan ufaktan topluyorum hemen hemen bitti sayılır orjinal farları stopları dodikleri dış görünüm tmm bazı yerlerin boyanması kaldı sadece. onlarıda önümüzdeki hafta hallettirip resimlerini siteye koycam. yalnız benim 3 sorunum daha var. bunları çözdükten sonra kelepir araç katagorisine giricek allah kısmet ederse. sorun 1. motor harareti baya arttı şu aralar fanı sürekli açıyor ve kapatmıyor su eksiltmem vb sorunlarım yok normal midir bu havalarda? sorun 2 araç şanzuman keçesinden yağ kaçırıyor bunu yapabilicek bi usta var mı? sorun 3 arabanın fren disklerini ve balatalarını deiştirdim. çok aşağıda kavrıyordu şimdi dipte bile tutmuyor :D bu böyle olmaz heralde yaa hava yaptı yada 6 yıldan beri deişmeyen fren hidroliğinin deişmesi lazım.. ama bana en başta ; beni anlayan bi usta lazım!! :) git sat bunu golf 3 al demiyecek biri  kısacası ;) yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

11
Jetta I / Ynt: jetta'cılar nerde
« : 22 Temmuz 2011, 02:15:06 »
bende burdayımm :) !!!!

12
Jetta I / Ynt: Mazot hortumundaki hava kabarcıkları :S
« : 14 Mart 2011, 17:18:24 »
çook teşekkürler cihatus yenisini taktım sorun çözüldü  :tamamdir

13
Jetta I / Ynt: Mazot hortumundaki hava kabarcıkları :S
« : 09 Mart 2011, 02:08:40 »
Teşekkürler cihatus Ankarada şu kar yağşı dinsin  hemen deiştiricem yedeğide vardı elimde umarım ondandır :) resimleri paylaşabilirsen sevinirim. :)

14
Jetta I / Mazot hortumundaki hava kabarcıkları :S
« : 03 Mart 2011, 17:01:51 »
Arkadaşlar merhaba uzun süredir çözemediğim bi sorun var  araç ilk çalıştığında baya bi hava kabarcığı yapıyor gaza bastıkça azalıyor yada kesiliyor rolantide çalıştığında tekrardan yapmaya başlıyor. hava kabarcığı yaptığı zaman araçta aşırı derecede bi titreme oluyor ve çekişden düşüyor.. yaptığım işlemler mazot hortumu deişimi yeni kelepçeler yeni mazot filitresi mazot filitresinden çıkan pompaya giden şeffaf hortum ama hala kesilmedi.. pompadan olabiliceğini okudum pompacı hava kabarcıklarının pompadan değilde depo tarafından geldiğini pompayla oynamamı söyledi zaten yaptıralı 1 yıl oldu pompayı. yardımlarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler :)

Sayfa: [1] 2