İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - syncro

Sayfa: [1] 2
1
 
Kaan süper bişeybu  :o poloylo takas düşünürmüsün :saskin:

teşekkür ederim teklifin için ama ben takas değilde peşin para düşünürüm çünkü seninde kendiminde zarar etmesini istemem. Ama bu mk2 yi kesinlikle diğerleriyle bir tutmamak lazım. Yoldada yol dışındada çok başarılı.

2
kağan imreniyorum sana..
güle güle kullan ki öyle kullanıyorsun  ;)
daha çok foto bekleriz.
lastikler kar lastiğimi.
senin kullandığın boyutta varmı bilmem ama zemine daha uygun lastikler düşünüyormusun.

çok teşekkürler corrado elimizden geldiği kadar tadını çıkarmaya çalışıyoruz. evet üzerindeki kar lastiği bir türlü arazi lastiği alamadım hatta burda bazı geçitlerde zorlandık ama düşüncem lastik ve vinç ikisinide üzerine takarsam  çok sağlam olacak.

3
G60 evet araç hidrolik direksiyon fakat çok ilginç arazide direksiyon hiç sert bir davranışta bulunmadı kayalığıda çıktık çok sert zeminlerdende geçtik yaramaz bir durum olmadı.

evet mete t3 mavi olan syncro ön arka kilitli diferansiyel 2000 16v motorlu  diğer kahverengi olan 1900tdi ön arka diferansiyel kilitli syncro acayip aletler.

4
Arkadaşlar bolu sülüklü gölde yaptığımız geziden fotoları sizle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.










Daha bir çok golf resmim var sizlerle paylaşmak istediğim vakit buldukça yükleyeceğim.






5
Satılık / SATILIK MK-II 1991 GOLF COUNTRY SYNCRO
« : 27 Mart 2008, 15:46:35 »
Arkadaşlar selam çok özel bir nedenden dolayı çok severek bindiğim golf syncromu satıyorum. 1991 1800cc 98ps Benzinli 4*4 ilgilenen arkadaşlara duyrulur.Gerçekten ben çok masraf yaptım yaptığım masraf istediğim rakamların çok üstünde  araç tam uzun yıllar binilecek hale geldi. 0-533-934-5112 Fiyatı:14.500 YTL.







6
yokkk o arkadaşım bütün makinalar onun kendi kullanıyo o benden daha meraklı.

7
daha güzel görüntüler için uğraşacağım. arkadaşlar recaro koltuk takımı arıyorum lütfen yardımcı olun.

8
çok teşekkürler çok daha iyi ve güzelleri sizlerin olsun.

9
vr6 atılmayacak bişi yok elimizde bitane motor var eğer dizele çevrme şansımız olursa biraz var gibi 1.9tdi düşünüyorum.biraz oynayalım diyorum  :D arkadaşlar bu golf için recaro koltuk takımı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

10
ben beykoz nere olduğunu bilmediğim için ve hangi semtten  aldığımı bilmediğimden varsa alırım dedim özür
arkadaşlar keşke bura golf country cenneti olsaydı böle bişi yok ben zincirleri sağ taraf uçurum diye taktım video da izlediyseniz süper bişi bu country bazen aracı kar resmen yuttu stop ettiği oldu yazın ben buna vr6 atarım işte ozaman bu alet kar tanımaz nedersiniz.

11
corrado sıralı koltuk vardı ben almanyadan gelen bir t3 multivan içini alıp koydum şimdi içi çekyatlı karşılıklı koltuklar masa buzdolabı gibi şeyler var ama orjinal. satmayı düşünmüyorum aynen dediğin gibi kolleksiyon var.

12
escocem üniversite yıllarında country mi vardı sende

13
valla bir anda bu kadar yorum ve görüş çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim umarım hep bir araya gelir bunu tadını beraber çıkartırız. golferhan  beykozdaki arabanın numarasını ver onuda alayım ama country ise yoksa almam.

14
arkadaşlar herkese selam malum kar yağdı keyif sezonu açıldı gezelim dedik  ılgaz dediler kırmadık gittik herkes manzara çekti ben golf country ve sizle paylaşıyorum. Tüm ankaralı golf tutkunu arkadaşlara sesleniyorum nezaman buluşuyoruz. yokmu bi etkinlik. bari bir boş alanda buluşalım, tanışalım, paylaşalım, sohbet edelim. 







http://www.youtube.com/watch?v=liKlUUjqNMM

Sayfa: [1] 2