İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - craft

Sayfa: [1]
1
Golf VII / Ynt: GOLF-7 huzurlarınızda
« : 23 Kasım 2012, 23:15:58 »
yok mu daha golf7 alan forumda :)
Var ama aracım henuz gelmedi :) Aralık sonuna teslim alacam kısmetse. Evet 1.2 lerde bağımsız süspansiyon iptal ama 1.4 ler bağımsız süspansiyon ile geliyor dizeller gibi. BMT sayesinde artık benzinli araçları bile dizel tüketim seviyesine çekmişler adamlar. Sehir içi 6,2lt bence çok iyi bir değer ve araca karar vermemde en önemli etken. LPG düşünmeye hiç değmez. Tam İstanbulun trafiğine, yokuş iniş ve çıkışlarına göre ve bugüne kadar üretilmiş en verimli araç hiç şuphesiz. Sabırsızlıkla aracımı bekliyorum.

2
Golf V / Ynt: GOLF V arka silecek motoru
« : 20 Kasım 2012, 21:38:18 »
Alper selam,

Şimdi de benim Golf V çıkma arka silecek motoruna ihtiyacım oldu, elinde var mı hiç?

3
Golf V / Ynt: otomatik şanzıman yağı değişimi
« : 13 Ekim 2012, 18:59:09 »
antalyadaysan aynı işlemi castrol kullaarak işçilik dahil 250 tl ye yaparım.

İstanbuldayım, aracım dizel olsaydı Antalyaya gelirdim de benzinli ile maaliyet kurtarmaz. Şanzıman yağı olarak Castrol atf 3 olur mu acaba aracıma piyasadan alsam. Bir de yağ süzgeci bulmam lazım 143TL den daha ucuza. Biraz daha araştıracağım buradan. Teklifiniz için teşekkurler.

4
Golf V / Ynt: otomatik şanzıman yağı değişimi
« : 13 Ekim 2012, 18:47:16 »
Dışarıda illaki çok uygun fiyata bu işlemi yaptırabilirsiniz fakat biliyorsunuzki şanzuman yağı çok önemlidir koduna incelik ve uygun yağ olması çok önemlidir yoksa memnun olmazsınız,sıkıntı çıkar işin ehli bir yere yaptırılabilir,nerde olduğunuzu bilemiyorum fakat ankara'da şaşmaz'da aydoğmuş,izmir'de reis otomotiv var bornova'da şanzumancı diğer iller ise araştırılıp dışarıdaki en tecrübeli ustaya yaptırılabilir bu bakım,motor yağı gibi basit bir konu değildir.


İstanbuldayım ve şanzıman yağı değişiminin nekadar önemli olduğunun farkındayım ve bu sebepten serviste yaptırmayı düşünüyordum taki maaliyeti duyana kadar. Eminim İstanbulda da hesaplı yapacak iyi ustalar vardır. Şanzıman yağının litresinin 66 TL den çok daha ucuz olması gerektiğini düşünüyorum. Cevap ve oneriniz için tesekkürler.

5
Golf V / Ynt: otomatik şanzıman yağı değişimi
« : 13 Ekim 2012, 13:22:29 »
Merhabalar,

Aracım golf V 2006 fsi trptronic ve 90.000 bakımdan henuz çıktım. Aracımın plakası yetkili serviste sisteme girldiğinde şanzıman yağı değişimi gözükmediğinden yağ değiştirmediler ama bakım sonrası test sürüşü sırasında servis yetkilisine sorduğumda değiştirilmesi gerek dedi. Toplam rakam olarak 620 TL deyince sonra bakalım dedim.  :-[
Yetkili serviste yağın litresine 66TL diyorlar. Yağ süzgeci de 143TL imiş. 80 TL de işçilik. Yağ marka veya kodu yok, orjinal vw şamzıman yağı diyorlar. Bu yağı ve süzgeci dışarıdan nasıl ve kaça temin edebiliriz bilgisi olan var mı? Zaten 90.000 bakıma yaş indirimi dahil 700TL yeni bayıldım. MAsraf giderek artacak gibi.

Saygılar.

Sayfa: [1]