Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - srcglb

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 8
1
ön panjuruma takmak için orjinal gti yada benzeri yazılar arıyorum..yardımcı olursanız sevinirim  :tamamdir 

2
sevgili dostlar yeni resimler ekledim..bi bakın bakalım yorumlarınız ne olucak ;)






3
gerçekten üzüldüm allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin :(

4
Golf IV / Ynt: Koyu renkli golf 4 stopları aranıyor acil...!
« : 22 Temmuz 2008, 11:17:58 »
nizam kardeşim bnm ;) anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye bi laf var bilirsin sen onu... okadar diyorum yani  :saygılar

5
Golf IV / Ynt: Koyu renkli golf 4 stopları aranıyor acil...!
« : 22 Temmuz 2008, 11:02:57 »
çok yardımcı olmuşsun sağol..böyle kibar arkadaşları burda görünce çok mutlu oluyorum ben...

6
Golf IV / Ynt: far seçimi
« : 17 Temmuz 2008, 10:12:11 »
valla dostum bence git önce bi mercekli angel far taktır..sonrada 8000K xenon taktırdınmı ozaman kimse deymesin senin zevkine..hepsi bu kadar ;)

7
Sohbet / arkadaşlar harekete geçme zamanı gelmedimi artık!
« : 17 Temmuz 2008, 10:05:31 »
sevgili arkadaşlar yeni bir buluşma zamanı geldiğini düşünüyorum ve inanıyorumki çoğu kişi benim gibi düşünüyodur...yaz gelsin havalar ısınsın diye bekledik kaç aydır..ee artık yaz geldi bitiyo bile..sevgili yöneticiler umarım ilgilenirler bu konuyla..

8
koyucam koray koyucamda eskiden büyük resim koyabiliyodum şimdi yine aynı işlemi yapıyorum ama olmuyo..bi yardımcı ol allahını seversen kardeşim ;)

9
Jantlar ne marka, lastikler ne marka?
Daha büyük fotoğraf var mı?
Lastik ve jant ebatları neler :D :D :D
Çok mu soru sordum ne.
Ama güzel olmuş, insan merak ediyor.



jantlar tft marka 16 inç. lastikler nexen marka :D lastik ölçülerini tam söyliyemicem şimdi yanlış olmasın..ama jantları çok güzel doldurdu..çok güzel bi görüntü çıktı meydana ;)

10
gayet şık olmuş, bende bu jantladan düşünüyordum.

ne kadara mâl oldu??


valla arkadaşım sıfır lastik ve jantla birlikte toplam 1.250 ytl'yi buldu..ama deydide ;) tavsiye ederim jantın tekini tek parmağınla kaldırabiliyosun okadar hafif yanii müthiş :D

11
sevgili dostlarım umarım hepiniz iyisinizdir . :tamamdir evet sonunda çok istediğim jantları alabildim :) hem görünüm hem benzin hemde konforda olumlu açıdan çok güzel sonuçlar alıyorum..bakalım siz ne diyeceksiniz  ;)

 







12
tabii tabii inşallah 10 numara olur

13
doğru valla ne yaparsan ay başı yapıcaksın zaten sonra istesende bişey yapamıyosun :) :) sende takta yaylarını tartışırız yine ozaman tabii ;)

14
iyi dileklerin için çok sağol koray.. bu arada senin arabayada baktım hiçte fena durmuyo yani ;)yalnız benim arabanın yaysız halindeki gibi biraz havada duruyo sanki :) spor anten bulmak o kadar zor değil mahalle arasındaki bi aksesuarcıya bile gitsen var şimdi heryerde..hatta çok daha değişik modelleri bile var çook cüzzi bi rakama...ne taraftasın sen semt olarak?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 8