Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - nismoo

Sayfa: [1] 2 3 4 5
1
Golf IV / Ynt: 1.9 TDI 180 bg araç 460.000 km
« : 28 Şubat 2015, 16:42:44 »
Aracı nette gördüm. Güzel kullanışmış bir araca benziyor. Km olayınada takılmayın bence neleri var tek elde kullanılmışsa eğer bakımlarıda eksiksiz yapışmıştır. Sizde aynı titizlikle bakarsanız milyon km gidersiniz. Başınızıda ağrıtmaz. Hayırlısı olsun inş hakkınızda.

2
Dizelde değil ama benzinli arabada başıma geldi.İlk arabam olan 92 şahinde ilk çalıştırmada yoğun beyaz duman vardı başlarda anlamadık sonra hararet yükseldi ve olan oldu. Sorunun kaynağı daha önce takılan kapak contası uyduruk çin malıymış. pistonlardan birine su kaçağı vermiş. Yağa su karışmamış ama pistonun üstüne su gelmiş. O da bastıkça egzosdan bastı dumanı, en son yüklenince hararet yapıp sonucu öğrenmiş olduk.

Bayağı bir bakım yapmışsınız yakıt ve yakıt filtrenizde temizdir diye düşünüyorum.

Enteresan bir durum  :(

Yakıt filtrem temiz evet bütün bakımlar yapıldı. Bugün bir pompacı abi eski bir usta bir kez daha oynadı avansla bitti gibi fakat sabah görmem lazım. Yine yapıcak gibi duruyor. Canım sıkıldı iyice :(

ECT sensöründe bir hata olabilir mi ? Sanki yanlış veri alıp yakıtı aşırı gönderiyor gibi.

ECT sensörü tam olarak nedir ve nerde biliyormusunuz ? Yada bir arıza olsa pcye bağladığımızda arıza olarak veriri mi bu parça ?

3
Arkadaşlar hiç çiğ mazot yakma sorunuyla karşılaşmış olanınız var mı bu araçlarda ? Aracımda şöyle bir sıkıntı var sabahları ilk çalıştırdığımda baya sarsıntılı çalışıyor ve dumanı basıyor bir güzel böyle ne tam mavi ne tam beyaz ve inanılmaz bir mazot kokusu geniz yakacak şekilde. Binada ki sinek popülasyonunu bitirdim vallahi ;D Normal giderken ısınıp belli bir süre öyle gidene kadar öksürüyor araç 2-2.3 devirleri arasında. Tamamen ısınıncada geçiriyor sorunu. Böyle saçma bir sorunla karşı karşıyayım. Lütfen bir fikri olan benimle paylaşsın veya benzer sorunu yaşayan.

Bu arada;

- Enjektörler BOSCH Dizel Serviste bakıldı hatta sıfır takılıp denendi sorun devam etti.
- Mazot pompası DELPHI Servisinde komple dağıtılıp valf ve egzantiriğine bakıldı sorunsuz denildi.
- Sente kontrol edildi ve avans ayarlandı ancak sorun devam etti.
- Beyin söküldü, kontrol edildi ve yazılım orjinale çevrildi fakat sorun devam etti.

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

4
Bende öyle umut ediyorum halledersem gerçekten çok mutlu olucam :)

5
Golf IV / Ynt: Golf 4 Tavan Döşeme Yenileme...
« : 23 Şubat 2015, 13:52:55 »
Güzel çalışma olmuş gerçekten elinize sağlık. Sadece birşey dikkatimi çekti sunroofu nasıl açıyorsunuz beynim yandı bakarken  :D

6
Yok değil. Yazılım veya sente ayarı veya mazot pompasından kaynaklı bi sorun. Bir iki gün içinde beyinciye gidicem yazılımsal mı değilmi öğrenicem ayrıca senteyede baktırcam. Hallolmazsa şayet mazot pompası açılacak.

7
Yeni parçalar hayırlı olsun.

Komple düz boru egzozun performans ve yakıt tüketimine etkisi nasıl oldu ? Son susturucuyu da söktünüz mü ?

Saolun teşekkürler. Yakıt konusunda düz boru yakıta pek etki etmiyor açıkçası dizel araçlarda hatta avantaja bile çevirebilirsiniz çünkü araç daha rahat gidiyor bu şekilde. Çekişide arttı aracın. Araç avans tutmuyor avans tutmadığı içinde çiğ mazot yakıyor duman atıyo bazen. Çiğ mazot dumanı. O yüzden avansı düşük şuan tam randumanlı çalışamıyor. Yani kısaca araç tam verimli gitmiyor şuan.

8
Maşallah nazar değmesin güzel kazasız belasız günlerde kullanın. "LIM" ABD'de Limousine , Avrupada Limited Edition olarak satıldı yanlış hatırlamıyorsam 20. yıl özel üretimi olması lazım. Küçük birkaç sorum olacak benim araca pioneer teyp bende düşünüyorum mümkünsen sizinkinin fotoğrafını yakından çekip koyabilirmisiniz nasıl duruyor yuvaya tam oturuyormu çerçeve vs gibi birkaç şeye bakmak istiyorum. Birde tavan kaplaması normalden farklı duruyor alcantara'mı ve sonradan yapılma mı?

Tavan orjinal diye düşünüyorum çünkü aracın bütün tavan aksamı bej renginde sunroof plastiği, tutacaklar, güneşlikler, emniyet kemerinin üst askısı, tavan lambasının plastikleri vs hep bej renginde. Süet kaplama tavan. Teybinde müsait olduğumda fotorafını çekerim tabiki. Yuvaya tam oturuyor. Doubla göre fark edebilir ama önde duruşu falan.

10
Golf IV / Ynt: Sonunda 1.9 TDi'ma Kavuştumm
« : 19 Şubat 2015, 18:06:11 »
Tek giriş çift çıkış full nikelaj egsoz ucu aldım aracıma. Ayrıca komple 63 lük düz boru çekildi. Katalitik konvektör iptal. Zaten içi boş çıktı :D Şuanlık aracın sesi tatminkar. Ufak bir sorunum var o nedenle aracın avansı düşük. Bu nedenle sıkıştırma biraz düşük. Eminim normale döndüğünde sesi artacaktır. Heleki remapten sonra mermi olucağı kesin  :sevgi:




İç ışıkların hepsini netten takım halinde sipariş ettim ve montajını yaptım. Arabanın havası gerçekten inanılmaz değişiyor. Pure White olarak aldım. Gözüm gönlüm açıldı. Kalite artıyor resmen halojen lambalara nazaran.



Arka Stoplarımı orjinala dönmüştüm zaten aldığımın ertesi günü. Yine yabancı bir siteden sipariş ettiğim Alman bayrağı mı logoya yapıştırdım. Gerçekten çok güzel bir ince ayrıntı tavsiye ederim arkadaşlar :)



Bu da yakıtta yeni rekorum  :saygılar



Amerikan park modülümüde taktırdım ancak daha onu fotoraflayamadım. havalar düzelsin güzel bir temizlikten sonra onlarıda çekip koyacağım konuya :)

11
Golf IV / Ynt: kapı altı hayalet logo
« : 19 Şubat 2015, 17:47:51 »
Arka bagaj benimde aynı şekilde yapmışlar çok güzel duruyor. Kapı altı logosu kapıdaki ışıklardan projektörlemi yansıyor ? Başarılı bu arada :)

12
Golf IV / Ynt: Agalar bu nedir :D
« : 19 Şubat 2015, 17:39:04 »
Onun V6 senfonisini dinlemek lazım gerçekten :)

13
Parçadan elinizde bir tane mi var yoksa getirtebiliyor musunuz bu parçayı ?

Sayfa: [1] 2 3 4 5