Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - fidan

Sayfa: [1] 2
1
Passat / Ynt: Rölanti ile fren sorunu
« : 21 Ağustos 2015, 20:53:57 »
Bu arada çok önemli bir şey yokmuş ustalarım sagolsun teşekkürler 2C PROF :) :) :)

2
Passat / Rölanti ile fren sorunu
« : 11 Temmuz 2015, 12:32:47 »
1.8 T b5 passat ımda devamlı rölantide titreme oluyor ve bazen fren taş gibi olup tutmuyor sinir bozucu oluyor ne lere baktırmam gerekiyor
Bu arada eksozdan siyah duman geliyor
Landa sensörü Değişti ama değişen hiç birşey olmadı  lütfen yardım
Teşekkürler

3
Passat / passatçılara.....
« : 12 Mart 2010, 00:15:36 »
Arkadaşlar ben aracımı yaptırdım ....yayında yapımda yardımlarından dolay bütün vw trci  a rkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sizlerdem ricam konulara birazdaha ilgili- olmanızı ,özellikle aramızda teknik destek verebilecek bir çok arkadaşın olduğunu biliyoruz  . YARDIM larınızı ben ve vw ailesin bütün üyeleriı  bekliyoruz.Cevaplarınızı bir kaç ayda yazmıyalım.  hep güncel olalım                   TEŞEKKÜRLER

4
Passat / Nubuk deri döşeme temizliği
« : 17 Kasım 2009, 19:39:07 »
Selam arkadaşlar
Nubuk döşemem leke oldu nasıl çıkar bilgisi olan arkadaşlardan yardımlar istiyorum.
Yardılarınız için şimdiden teşekkür ederim  -----KA FİDAN

5
ilerleyerek gelmedi durdum bi baktım bi ses geldi indim bakltım bizden geliyor. eksoz düştü sandım bi baktım motorun ordan geliyor  300 400 500meter gittim tabiki ama o ses hala aynı sesi ne yükseldi ne düştü . aynı ses devam etti benzinliğe çektim stop ettim zaten. işh yağ pompası dır. aynı 18 t araba dizel araba gibi ses çıkarmaya başladı :(

6
Zaten yağ çubuğunu çıkardım 1 derecede idi normalde 2 derecede olması lazım gittim castrol magnet 10w 40 aldık koyduk motor yağ sevyesi yerine geldi ama sesi kesmedi. bende öle zannediyorum sanırım yağ pompasnda bişey var. işh böle olur. öbür türlü olmazda . rolantide çalıştırdım yağ koyunca kesmedi sesi hemen çekici ile servise çektim zaten..

7
gittiğim usta vw servisinden özel servis adam bilgisayara bağladı motor yağ basıncı çok düşük dedi. sonra 2 kere gaza bastı. motoru yarın açıp bakmak lazım belki yatak sarmıştır dedi bizde sorduk fiyat nedir 3 aşşa 5 yukarı diye minimum 3 lira diyor. ama başka ustayı aradım telden adama tarifde ettim adam diyorki yağ pompası basınç yapmıyordur pompa ile yaği değiştirdiğimizde bir sorun kalmayacaktır dedi. ama kafamda soru işareti var..  yarın sökecekler bize ne oldu ne bitti motoru bi açalım bi bakalım dediler  araba STOP ÖLDRUCK MOTOR AUS  yazısı yandı söndü 3 5 kere istop etmedi ben istop ettim çalıştırdım. ama araba yürüyor ik bu yazı çıkınca birşey yoktu 300 500 meter gititkden sonra ses gelmeye başladı 1.8 t passat sanki yanından geçenler bu araba dizelmi ne diye bileceklerdi yani dizel gibi ses çıkartıyordu. kendiliğinden  sop etmedi. usta motoru açıp bakınca ne ne olduğu belli olur dedi. ama dışdan sesden bişi sölersek yatar sarmış. olabilir ded. aynen böle oldu.

8
sadece benzinli araç gürüştülü dizel motorgibi çalışıyor-ben bir forumda okudum 60000-80000de yağ ponpası değişmesi gerekiyormuş-aracım kendi falan stop etmedi sadece gürültülüve ustanın söylediği sökelim bakalım diyor-ben yarın sogukken bakalım dedi-ben diyorumkı yağı boşaltalım tekrar yağ koyalım bakalım mı-yoksa yağ pompası falan bilmiyorum ................?

9
birtane ustaya çektim arabayı adam kafamı karıştırdı diyorki yok motor yatak sarmışdır yok piston kolları yağsız yok piston arasında boşluk oluşmuş böle şöle bişiler diyordu 3 5 milyara çıkar diyordu.. akfamı karıştırı şimdi usta ile görüştüm birtane usta yağ pompasınd b,r arza wardır yağ pompasındandır sorun dedi ve o adamın dedğin ede ben ka tılıyorum hemen bu sorun yanınca motor yatak sararmı ya ? yok böle bişi bu sorun yandı lamba 3 5 kere 300 400 metre ilerledk benzinliğe çektik bundan sanırım birşey çıkmaz ama sizlerden biraz yardım alıyım dedim usta öle diyince kafamı karıştırdı..

10
STOP ÖLDRUCK MOTOR AUS BETRIEBS ANLEITUNG  tam olark hata bu yardım !!!

11
ekranda bu hata yanıp yanmıp sönüyordu  istersen 20 km hızla git hem hata yanıyor hem ses geliyordu ? bu hatanın açılımını weya aha önce böle bir arza ile karşılaşmış arkadaşlardan destek bekliyorum beyler...

12
Passat / STOP ÖLDRUCK MOTOR AUS ! Hata Bu LÜTFEN YARDIM :(
« : 06 Ağustos 2009, 19:39:55 »
beyler benimde büyük sorunum var acayip moralim bozuk ŞÖLE bişey yazdı   STOP ÖLDRUCK MOTOR AUS DVAMIDA WARDA TAM OKUYAMADIM. bunu yazdı sonra arabadan bir ses gelmeye başladı kıyamadım basmaya. çekici ile servise çektik servis langur lungur şeyler söyledi kafam karıştı araba 2001 passat h2 yok yatak sarmış yok şöle yok böle 3 bin liraya 5 binliraya mal olur diye moralim çok bozuk bu konu hakkında bana yardımcı olursan sevinirim ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.

13
Passat / Adını koyamadığım bir arızamı? NE...?
« : 22 Aralık 2008, 22:24:07 »
Arkadaşlar selam
2001   PASSAT TİPTİRONİK- 1. 8 T HİGLİNE ' nım var aracımıı yıkadıgım zaman sanki vites  kilitlenmiş gibi olup araç çok zor hareket ediyor ve gösterge panelindeki bütün vites numaraları belirgin yanıyor.sanki balatalar şişmiş gibi-ama vitese takdığım zaman büyük bir sarsıntı ile hangi vitese geçtiğini belli ediyor.Benim aracımdaki sorun ne olabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.
                                  Hepize teşekkür ederim..     
                                                                                   KA- fidan

14
Passat / Adını koyamadığım bir arızamı? NE...?
« : 22 Aralık 2008, 21:38:40 »
arkadaşlar selam :)
2001   PASSAT TİPTİRONİK- 1. 8 T HİGLİNE ' nım var aracımıı yıkadıgım zaman sanki vites  kilitlenmiş gibi olup araç çok zor hareket ediyor ve gösterge panelindeki bütün vites numaraları belirgin yanıyor.sanki balatalar şişmiş gibi-ama vitese takdığım zaman büyük bir sarsıntı ile hangi vitese geçtiğini belli ediyor.Benim aracımdaki sorun ne olabilir?
Yardımlarını bekliyorum.hepize teşekkür ederim..  KA- fidan

Sayfa: [1] 2