İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - s1nanozk

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 89
1
Golf IV / Ynt: Kaloriferi açınca gelen sünger parçaları
« : 30 Kasım 2019, 19:38:22 »
kendi kendimize yapıyoruz bu işi ankarada yasayanlar ulasabilir 5416739197




Benim de başladı irili ufaklı parçalar halinde atmaya, havalar bozdu elim gitmiyor şu an. Yazı beklicez ama yine de çetrefilli bir iş, baksana heryer dağılmış. Toplaması düşündürüyor :D

2
Golf IV / Ynt: Aracımı ve jantları komple boyatıyorum.
« : 27 Ekim 2017, 21:25:57 »
Aracın fotoğrafını koyarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir. Jantlar stock ise orjinal rengine boyatın.

3
Golf IV / Ynt: Golf IV Bixenon Mercek Montajı
« : 03 Ocak 2017, 16:33:54 »
Ha siz ampul alacaksınız, far diyience komple anladım ben. Açıkçası ben de merak ediyorum bunların performansını ama çok memnun olan da var, pek işe yaramadığını düşünen de (özellikle kapalı ve yağışlı havalarda).

Dibindeki soğutucu bloklardan dolayı tam olarak yuvaya oturur mu açıkçası pek bilmiyorum. Arka kapak falan kapanamayabilir diye düşünüyorum ben.

Onun haricinde sorunuza cevap olarak uzun ampuller h1 kısalar h7 yanlış bilmiyorsam bizim araçlarda. Denemek için belki uzunlara h1 alınabilir, selektör kullanımında.

4
Golf IV / Ynt: Golf IV Bixenon Mercek Montajı
« : 18 Aralık 2016, 17:24:46 »
Merhaba kardeş cinden led far alcam da motorsuz tak calıştır . Bizmkilere hangısı uyumludur  H1 - h4 h11 filn yazıyor bilgi verırsen sevırım tşk ler
Kardeşim bildiğim kadarıyla bizim mk4 lerin uzunlar H1, kısalar H7 ampul kullanıyor. Ama ledli tak çalıştır olanların yuvaları farklı mıdır ki?
Linki falan var mı alacağın yerin, paylaşır mısın?

5
Golf IV / Ynt: arkadaşlar fikriniz nedir
« : 16 Aralık 2016, 17:36:14 »
Diğer arkadaşların da dediği gibi hiç değmez şu an için. Hem sizin aracınız dah düşük km hem de kendi kullandığınız için alacağınız aracın ne kadar temiz olacağı şüpheli. Donanım olarak da comfort a göre aman aman bir artısı yok. Ekstra olarak da 1.8 motorun vergisi cabası olacak sizin için... Model de düşeceksiniz, belki daha değerli olabilir ama bizim ülkede malesef tekrar satmaya kalkınca zorlanacaksınız büyük ihtimal.

6
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 24 Kasım 2016, 19:25:05 »
arabada gt yaylari var bide kamber var arkada 4 derecelik. Yuksek mi yuksek hala ama su haliyle bile esneyince araba lastikler camurluga surtuyordu ofseti biraz fazla jantlarin 😳
Hadi ya  ??? Arka taraf yüksekliği güzel aslında, ön taraf yüksek gözüküyor. Belki fotoğraflarda mı öyle çıktı bilmiyorum  :saygilar

7
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 22 Kasım 2016, 21:05:03 »
Maşallah Muharrem, çok güzel duruyor maşallah... Tamponlar yerinde hamleler olmuş  :saygilar Yalnız bu jantlara pek ısınamadım ben, belki piyasada çokca gördüğümdendir. Bu arada araç yükseldi sanıyorum janttan sonra?

8
Golf IV / Ynt: Golf IV Bixenon Mercek Montajı
« : 22 Kasım 2016, 21:02:14 »
Bak sen hele  :D Böyle takdimler yaparak kafamı karıştırıyorsun kardeşim  :)

Şaka bir yana ellerine sağlık muhteşem olmuş gerçekten her zaman ki gibi... Araç ne renk bu arada? Üzerinde fotoğrafladığında çok daha güzel duracaktır.

9
Golf IV / Ynt: yardımmmm!
« : 11 Kasım 2016, 11:21:05 »
Geçmiş olsun, tam olarak ne yaptı ustanız? Bilgi alabildiniz mi?

10
Golf IV / Ynt: Tabla burcları
« : 05 Kasım 2016, 18:49:00 »
İki sene önce Generalden orjinallerini getirterek tornada taktırmıştım. Çok şükür yazları bozuk yollarada girmeme rağmen şimdilik bir problem yok. Tabi ki hepsinin bir ömrü var ama sizinkiler çok kısa sürede özelliklerini kaybediyormuş. Orjinaller biraz pahalı olabilir ama başka herhangi marka almayın derim ucuz diye.
Yurtdışında Powerflex diye bir marka var Tr de bulamadım, ömürlük lastikler üreten bir marka hatta ömür boyu garanti mi veriyordu neydi bir  türlü getirtemedim malesef. Ondan alınamıyorsa orjinallerinden başkası iş görmez.

11
Golf IV / Ynt: torpido ışığı
« : 29 Ekim 2016, 09:32:01 »
Benim de niyetim var benden önceki sahibi torpido lambası değişirken yay çıkmış heralde kapak pat diye hızlı iniyor(bırakınca yavaştan inmesi lazım).
Zor bir bölge biraz uğraştım daha beter etmemek için devam edemedim :)
Bu arada bir soru da ben sorayım, en sağdaki kapağı nasıl açıyoruz? Hani sigorta kapağı gibi olan bölgedeki mat boyalı bölümü? Belki altında da vida falan vardır, kırmamak için açmadım ben de  :-\

12
2007 goal de fsi motor değil mi? Ben de bakmıştım bir ara, benim tercihim her türlü goal olurdu. Ekstrası daha fazla.

13
Golf IV / Direksiyon Kutusu Tamiri Yaptıran Var mı?
« : 09 Ekim 2016, 10:17:46 »
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, mutlu pazarlar. Diğer vw foruma da konu açtım, belki burada da yardımcı olabilecekler vardır.

Aklıma birkaç gündür takılan bir durum var. Hafta içi direksiyon kutum yağ kaçırdığı için tamirini yaptırdım. Lakin kullandığım birkaç günlük süre zarfında önceden kaçağın olduğu tarafta yine hafiften eski yağın renginde bir damlama görüyorum. Dediğim gibi direksiyonu kullandıkça bir süre eski yağın kalıntısı damlama yapar mı?

Direksiyon kutusunu tamir ettirip tecrübe eden var mı aranızda, nasıl oluyor tam olarak? Şak diye en ufak bir sızıntı olmaması mı lazım, yoksa bir süre eski yağda damlama olur mu direksiyonu ilk zamanlar kullandıkça? Kafam karıştı, doğru düzgün tamir edemediler mi diyorum.

14
Golf IV / Ynt: YENI ARACIM GOLF 4 1.9. TDi
« : 11 Eylül 2016, 21:01:06 »
Foruma biraz uzak kaldım ama konuyu anca okudum, hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız.

Bir de şimdiden hayırlı bayramlar dilerim size ve tüm forumdaşlara  :tamamdir

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 89