Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - emrek

Sayfa: [1]
1
Polo 9N / fren ikaz ışığı
« : 20 Şubat 2012, 08:14:04 »
arkadaşlar selamlar
arabama yeni tüp taktırdım fakat taktırdıktan sonra şöyle bir sorun ortaya çıktı, frene bastığıımda, viraja girdiğimde ya d aaraba yavaşlarken gösterge panelindeki fren lambası yanıp sönüyor ve uyarı sesi veriyor, nedir bunun sebebi ve çözümü ne olabilir? acaba montaj esnasında balatalarla ilgili bi yere mi temas ettiler de sürekli öyle bir uyarı veriyor?

2
Polo 9N / Ynt: cam suyu sorunu
« : 06 Şubat 2012, 08:56:21 »
Benimde arka sol kapının giriş kısmına geliyordu su. Aracın taban döşemelerini kaldırdım ve birbirine ek olan küçük hortum vardı. Tekrar birbirine ekledim, tekrar aynı sorun olmasın diye izole bant ile sağlamca bantladım. Sorun bitti. Suyun oluştuğu yerde ki döşemeyi kaldırırsanız sorunu görürsünüz zaten.
Arkadaşlar sorununuz arka cam suyu hortumunun birbirlerine eklendikleri yerlerden atmış(çıkmış) olmalarıdır. Tecrübe ile sabittir.

Arkadaki için çözüm: Bagajda sol taraf flex döşemeyi açınca (ilk yardım çantasını çıkarttıktan sonra) hortumlar görülecek zaten birbirine sokup sabitlemek.
 Önde ki de aynı sorun. Bağlantılarını yeniden yapıp güzelce sabitlemek.

Sorunun sebebi ise kışın hortum içinde donan cam suyuna uygulanan basınca dayanamayıp çıkması.
 

teşekkürler arkadaşlar sorunumu çözdüm :tamamdir

3
Polo ve Lupo / Ynt: Sitemizde kaç polo var====> 163kişi
« : 21 Ocak 2012, 16:00:41 »
167- 9n 2004 polo 1.4 primeline  :tamamdir

4
Polo 9N / cam suyu sorunu
« : 20 Ocak 2012, 11:14:45 »
merhabalar,
dün cam suyu bittiği için antifirzli cam suyu koydum fakat arka cama su pürkürtmek istediğimde arka tarafa gidecek su debriyaj pedalıyla kaput açma kolunun arasında bulunan bölgeden içeri geldi, sebebi ne olabilir bunun acaba? çözüm öneriniz nedir? kendim haledebilir miyim bu sorunu yoksa servise götürmek mi gerekir?
şimdiden çok teşekkürler

5
sakarya elbirlik lpg bayisine gitmeni tavsiye  ederim. :)
kesinlikleeeeee ben düzcede ikamet ediyorum tüpü gittim oraya taktırdım yaklasşık 10"a yakın arkadaşımıda oraya yolladım asla şikayetcideğilim Allahta utamdıröadın ben çok memnunum bende tavsiye üzerine gittim oraya  ;)

tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar mutlaka uğrayacağım oraya

6
arkadaşlar merhabalar, uzun zamandır takipteyim ancak yeni üye oldum sayılır
ekim 2011de 2004 polo'ma kavuştum çok da memnunum performansından aracımın fakr benzin fiyatları aldı başını gidiyor ve ben bu durumdan çok şikayetçiyim artık, sıkıldım benzin parası ödemekten. bi kaç yere danıştım bazı lpg markalarının 2004 pololarda stop ettirme sıkıntısı oluşuyormuş ve Omevela markasını tavsiye ettiler.
siz tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum, hangi marka lpg taktırmalıyım, görüşleriniz benim için çok değerli
şimdiden hepinize teşekkürler...

Sayfa: [1]