Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - speedystop

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 64
1
Polo 6N / Polo 6n sorun çözücünüz geldi.
« : 25 Ocak 2017, 23:14:45 »
Evet arkadaşlar uzun bir zamandır yoktum. Polo 6n üzerine kitap bile yazabilirim. Elimde çoğu parçası vardır. Eskiden bu site aracılığıyla çok boğaz kelebeği distribütör sorunu çözdüm. Bu arada LPG işiyle ugrastim. LPG isinide hallettim. Boğaz kelebeği ihtiyacı olan, tamir ettirmek isteyen, distribütör ( orijinal olması şarttır) isteyen arayan bulamayan, arabasında sıkıntı olupta çözemeyen dostları bekliyorum. Adaptasyon kablomda mevcuttur. 05511765055

2
Polo 6N / Ynt: Merhaba, Yardımınıza ihtiyacım var.
« : 27 Ağustos 2015, 09:32:09 »
Dostum, verdiğin bilgiler benim için çok kıymetli zaman ayırıp okuyup cevapladığın için çok teşekkür ederim. Öncelikle aracın motoru %82 cıktı exper raporunda ayrıca araç lpgli. Sordurdum bayağı iyi dediler bende beğendim aldım. Elektirik aksamında şimdiye kadar karşılaştığım bir problem yok, fakat sunroof beni bayağı yordu. Manuel ve cok zor acılıp kapanıyor ve malesef yapabilecek yerde yok gibi duruyor elim kolum bağlı. Tesellim içine su almıyor kesinlikle. Bu arada tanıstığıma memnun oldum. Eğer mersindeysen görüşmek isterim :)

Yukardaki arkadaşımın yorumlarına katılmak ile birlikte birkaç şey eklemek istiyorum. Sunroof için sıvı gres alın ve kanallarını temizleyip sıvı gres sıkın rahat açılıp kapanacaktır. Aracı hor kullanmışlar. Zamanla içini toplarsınız. tavanı elletmeyin kalsın şimdilik.

3
Polo 6N / Ynt: Şanzıman Yağ Damlatma Sorunu Yardım Lütfen
« : 17 Ağustos 2015, 11:47:42 »
Yağı kontrol ettirin çok eksilmişse şanzıman zarar görür. Hatta kitler.

4
Polo 6N / Ynt: Bosch Distribitör mil boşluğu tamiri
« : 07 Ağustos 2015, 15:44:15 »
Elinize sağlık

5
Polo 6N / Ynt: Afrikada Poloların Kasaları Farklı
« : 23 Temmuz 2015, 12:29:29 »
Seattan dönme de ondan.

6
Nasıl yani tavan tente değilde cammı? Pepe ne? Çizgi film kahramanımı
,

7
Polo 6N / Ynt: Vites değiştirirken cırtlama?
« : 29 Haziran 2015, 10:53:51 »
Senkromeç gidik

8
Polo 6N / Ynt: VEDA...
« : 22 Haziran 2015, 11:52:48 »
kaan abi naptın ya   :-\

9
Polo 6N / Ynt: Avans ayarını kendim yaptım. (Fotoğraflı)
« : 08 Haziran 2015, 15:14:43 »
Hahaha ne yapacaksın ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. :) Kendi aracım olduğu için mi bilmiyorum ama diğer birçok araçdan bunlardan aldığımız keyfi alamıyorum. O yüzden diyardan gitmek yerine deveye yatırımı tercih ediyorum.:) En azından benden sonraki bu distribütör konusunda rahat eder.

Evet senden alacaktım hatta distribütörü yalnız hem benim önemli işlerim hem senin antep olayı nedeniyle kısmet olmamıştı. Sonrasında almanyadan gelen arkadaşa getirttim. Dediğin gibi o civarları geçmeden hallettik.

Bu arada ne olur ne olmaz (havaalanında takılır vs.) diye risk alıp hem kargo ile gönderttim hem de yanında getirttim. Birinden biri ulaşsın diye. O yüzden elimde fazladan distribütör var. İsteyene, distribütörünü değiştirme ihtiyacı duyana o fiyat civarlarında gönderebilirim. Acele edip ilan açmadım. Malum bir çok kişi distribütör konusunda yeri geliyor sorun yaşıyor.

Orjinal bosch distribütördür.

[
merhaba ürün durumu nedir satıldı mı ..
bilgi verebilir misiniz ..teşekkürler ..


Hayırlı olsun abi.

10
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Başka sorunu olan varsa yukarıya yazmış arkadaş numaramı bana ulaşabilirsiniz.

11
Polo 6N / Ynt: Avans ayarını kendim yaptım. (Fotoğraflı)
« : 21 Mayıs 2015, 15:06:23 »
Hocam bu arabalar senide usta yapacak az kaldı. MaşaAllah. Ama maalesef bu avas ayarı forumlardan yapılamıyor. Fabrikaya göre ayarlarsanız olmaz. Çünki malzemeler eskiyor. Pistonlar uzuyor, Kasnaklar ve bilyalar sıkı dönüyor, motoru zorluyor. Kompresyon düşüyor. vs vs.. En iyi ayar distribitörü ortaya getirin. Biraz öne getirin deneyin. Performansdan memnunsanız bırakın olmadı biraz daha ama hep 1 mm açılar ile motorun sesine göre vagcomdan düşük yakıt tüketimine bakarak bırakın gitsin. Yada hiç uğraşmayın elektronik ateşelemeye geçin. üst modelin ateşleme bobini alsanız birde krank sensörü alırsanız araç otomatik yapar. Ama buradan bunu yapabilecek kapasitede adam yok. Sıfır distribitöre inş çok para vermemişsinizdir. Zira ben yurtdışından 600 tl ye getirebiliyorum.

12
Araç satılmıştır.

13
Polo 6N / Ynt: sportline yakıt tüketimi yardım!
« : 11 Mayıs 2015, 10:42:15 »
Avans ayarı kısık. Yakıt arttırılmış olabilir. Distribitörü üst vidaya bakınca tam ortaya gelecek şekilde çevirin bakın değişiklik varmı yoksa Semih abinin dediği gibi oksijen sensörü olabilir.

14
Polo 6N / Ynt: Gaz Problemi
« : 08 Mayıs 2015, 17:05:13 »
Lpg map sensörünüz bozuk. Yada lpg basıncı düşük. ikisinin çözümüde çok basit. Başka bir lpg ciye gidin.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 64