Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Haku34

Sayfa: [1]
1
Golf / Araç beyni
« : 24 Haziran 2012, 01:22:24 »
Merhaba arkadaşlar abs motor olarak kullandığım araca bulduğum bir aft beyni bağlamak istiyorum. Aracımın beyninde problem var uygun olur mu? Sizlere danışmak istedim. Konuyla ilgili verebileceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

2
Golf III / Ynt: Kalorifer
« : 29 Kasım 2011, 22:57:36 »
Arkadaşlar cevaplar ve hoş sohbetler için teşekkürler. Tanıdık aracılığı ile bir ustaya gösterdim kalorifere giden boru sıcak ama kaloriferden sıcak gelmiyor. Sonuç ya kalorifer değişecek ya da kalorifer muslukları bunun içinde öngöğüs (düş) :) sökülmesi gerekiyor. Bir tanıdığımız bir kaç yere göstermemi ve bu işi iyi yapan bir yer bulmam gerektiğini söyledi. Yoksa araba sarsıldığında komple göğüs sallanır ve rahatsız olursun dedi. yine yanıtlarınızın takipçisi olucam. Unutmadan sisfarı almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi duymak isterim.

3
Golf III / Kalorifer
« : 28 Kasım 2011, 00:50:35 »
           Merhaba aranıza yeni katılan bir golf kullanıcısı ve hayranıyım. Fakat bir sıkıntım var. Kalorifer sıcak hava vermiyor. Bunu yaptırabilceğim güvenilirbiri var mı? Nedenini bilipte yol gösterecek biri olursa sevinirim. Şimdiden yanıt verecek herkeze teşekkür ederim.

Sayfa: [1]