İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - erdemözkan

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 16
1
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: 1 milyonuncu T5
« : 09 Temmuz 2010, 14:25:43 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2
Vallahi geçende crdi starexle t5 130 luk olanını geçerim diyo manyağın biri ne kadar doğrudur bilemem ama dediği bu aslında bi bakalım gel diycektim ama hem benimki 105lik hem de zaten satmıştım onun için bu beygirdir bilmem nedir işleri kafamı karman çorman etti heleki VW nin TSI motorunu duyduktan sonra. 1.4 170 PS motor mu olur yahu? :o

3
sistemi daha ileri boyutlara taşımışsın abi ellerine sağlık mükemmel inşallah bi daha başımıza daha doğrusu başınıza gelmez çünkü ben arabayı sattım. :(

4
@judaskiss
allah bilir lastik patlayınca da oraya bi arkadaşını geçiriyosundur ya da ne bileyim airbag bozuldu arabaya bi yastık koy :D . yanlış anlama sadece lakırdı olsun. biz türkler çok pratiğizdir tamam da bahsedilen araba da tofaş değil ki öle yarım yamalak kullanılsın?

5
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: T5 Tampon boyama işlemi
« : 08 Haziran 2010, 20:38:49 »
astar atarsan eyer zemındekı koyu rengın boyaya etkısını gıdermıs olursun
katılıyorum +1905

6
Otomobilim / Ynt: CeyLanıM 34 RC 737
« : 08 Haziran 2010, 19:03:02 »
Arkadaşlar ceylanım satıldı şu anki haliyle 36.750 TL ye verdim arabayı. 100000i devirmemiş temiz Caddy aracı olan olduğunu bilen gören arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum. 2004 2005 modellerine gücüm yeter ancak 25000 TL'yi aşmayacak. İyi forumlar.

7
Bir de bizim arabada ani fren yapınca dörtlüleri yakıyor kısa bi süre. Daha yeni farkettim... :)

8

Arkadaşlar öncelikle selamlar, uzun süredir siteyi zevkle takip etmeme rağmen yeni  üye oldum niye şimdi üye olduğumu soracak olursanız  benim gibi chip tuning nedir acaba yaptırsam mı sonuç alırmıyım gibi kafasında karmaşık sorular oluşan arkadaşlara faydası olur diye geçen hafta yaptırdığım chip tuning hakkında düşüncelerimi aktarmak istedim.

2005 105bg T5'im 70.000km'de her vw'ci gibi bende aracıma aşığım tek sıkıntım çok yakın arkadaşlarımın 130bg ve 174bg'lik T5 lerini kullandığım için 105 te güç sorunuydu. Aracın benden önceki seceresini ve temizliğini bildiğim için farkı çok düşündürmesede aynı temizlikte bulabilirmiyim endişesi yüzünden 130bg'lik alamıyor fakat az birazda olsa güç ihtiyacı hisediyordum aracımda. Taki bu topiği inceleyip BoostER(Erhan Yücel) arkadaşımla tanışana kadar telefonlaştıktan sonra Bursa'da buluştuğumuz Erhana ilk sorum şu oldu "Bursaya kadar geldin bu senin hakkındır eğer bu konuda sorun yaşama durumu söz konusu ise chip ücretini canı gönülden ödeyip bir yemek yedirip seni yolcu edeyim dedim Erhanın cevabı daha önce chip'lemediğine pişman olacaksın geç bile kalmışım diyeceksin oldu"

ve işlemi yaptı ilk km lerede başlayan fark ilerledikçe açıkça belli olmaya başlamıştı inanın 130luk tan farkı yoktu ve araçta abartılı bir şey yoktu motor eski haline göre dahada rahattı, Özellikle alt devirlerde mükemmel bir iyileşme olmuştu ve inanılmaz bir şekilde 3.vitesle çıktım rampayı rahatlıkla 4 le çıkıyordu. Daha önceleri uzun süre 8 silindir 350 cubic (5700cc) amerikan kullanan biri olarak kaputu dahi açmadan bu kadar güç/tork artışını yaşamak beni şaşırtmıştı doğrusu.

İlk işim 130 luk sahibi olan arkadaşıma gidip hiç bir şey söylemeden tur atmak oldu arkadaşım gözlerime bakıp sen bu arabaya bir şey yaptırdınmı dedi direksiyonu ona verdim indiğinde abi lütfen arkadaşı ara ve benim için teşekkür et dedi uzun yolda fark olabilir elbette ama normal kullanımda 130luk tan hiç bir farkı yok.

Kullanım tecrübeme dayanarak motorda en ufak bir sorun (chipten dolayı) yaşamayacağıma eminim hatta motorun rahatladığı kalkış anından itibaren fark ediliyor. Biraz fazla uzattım ama ben bu konuda çok karmaşa yaşadığım için başka arkadaşlara faydası olur ümidiyle görüşlerimi bildirdim.

Erhana (BoosteR) huzurlarınızdada teşekkür ediyorum beni büyük bir sorudan kurtardığı için.

Araç 145 bg programlandı en uygunu buymuş, ölçtürdümmü ? Hayır ve ölçtürmeyeceğimde dyno ister 145bg çıksın isterse 65bg çıksın benim için farketmez beni tatmin edecek güçte olması benim için yeterli.

Son söz 105 bg chip tun. yapmak isteyen arkadaşlar daha fazla düşünmeyin derim.

Herşey gönlünüzce olsun, kazasız sürüşler hepimize....
Çok sağol araştırmalarıma devam edeceğim..

9
peki 86 psler orjinal servislere gerekli orjinal parcalar Almanyadan getirtilerek orjinal 105 ps yle aynı  hale getirmek mumkun mu ve tahmini ne kadar tutar??
fabrika çıkışlı 105 PS'lerden daha tuzlu olacağı kesin abi.

10
Saygılar abi :)

11
Arada sadece çip farkı yok Adem abiye sordum enjektörler ve turbo da farklı :saygılar

12
burak  sen de olmasan ticari bölümü ölü evi gibi sen çok yaşa emi :) :)

13
Yapmışlar zaten ortak ya sizin araban ın renginde 2006 model bi arabada çıktı ruhsat falan aynı bizimki bi tek şase numarası falan değişikti ne oldu biz de anlamadık ya garip bi durum peder baya bi uğraştı

14
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN BERGAMADAN MÜZİK ÖĞRETMENİ CİHANGİR ÇOMAK
1 AY ÖNCE 2007 CİTYVAN ALDIM BANA KULLANMA KILAVUZU LAZIM
SERVİSİNE SORDUM 32EURO +KDV DEDİLER. BU ARACA AİT PDF KULLANMA KILAVUZU VARMI ACABA VEYA BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BENİ BİLGİLENDİRİRSE ÇOK SEVİNİRİM (YOL BİLGİSAYARINDAKİ MENÜLERİN ANLAMI NEDİR ?)
hocam eğer varsa etrafınızda T5'i olan biri ondan alın kılavuzunu fotokopi çektirin dış kapak da yapıyolar hem kırtasiyeciler. Maksat içindeki bilgi değil mi? Ben İstanbuldayım olsa benimkinden çekerdik.
Yol bilgisayarı sorunuza cevap:
1. Yol bilgisayarında yakıt işaretiyle birlikte belli bi km yazar bu kalan yakıtla kaç km gidebileceğinizdir.
2. lt/100km nin yanında belli bir litre değeri yazar bu da 100 km de anlık yakıt tüketiminizdir örn.  örn 7.5lt/100km.
3. Bir öncekinde yazdığımın yanında üzeri çizgili yuvarlak vardır (Ø) o da yola çıktığınızdan itibaren ortalamasıdir örn. Ø 7.5lt/100km.
4. Belli bir km değerinin yanında yine üzeri çizik yuvarlak vardır o da yola çıktığınızdan itibaren ortalama hızınızdır.örn Ø 80 km/h.
5. Belli bir dakika ya da saat ve dakika değeri vardır örn. 1h 24min. Bu da ne kadar zamandır yolda olduğunuzdur.
Başka kaldı mı bilmiyorum ama açıklamalar bunlar. Bir daha bakarım unutmazsam ve size onları da söylerim. İyi forumlar. :saygılar

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 16