İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - m_aydinli

Sayfa: [1]
1
Polo 6K (Classic) / Ynt: indiglo kadran ve diğerleri...
« : 25 Eylül 2014, 19:10:27 »
İnterneti karıştırırken bir site buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Polo da dahil birçok aracın indiglo ürünleri var.

http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=26&id=86



Bu Sitedekii Göstergeleri Getirtme İmkanımız Var mı ? Yada Türkiyede Bunu Yapan Satan Var mı ? Bilen Arkadaş Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim .

2
Evet arkadaşlar havalandırma kartından başlayalım;

Öncelikle havalandırma kartınını yeşil rengini değiştirecek iseniz, üzerindeki membranlı etiketi değiştirmeniz lazım, çünkü etiket yeşil astar ile kaplanmış, altından hangi renk ışık veririseniz verin yeşil çıkar.

1. yol havalandırma panelini kople söküp,
ışık yayıcı şeffaf plastiklere tek tek led silikonlamak. ben hiç yapmadım, çünkü aracın orjinalliğini bozuyor geri dönüşü yok, çok zahmetli.

2. yol havalandırma kapagının hemen altına yeni bir pcb kart koymak.
 Aşağıda resimde gördüğünüz kartı kendi aracım için yapmıştım. Daha sonra birçok arkadaşa da yaptım.
Montajı çok kolay, sadece havalandırma panelini üst kapağını çıkarıyoruz, içerisinde bulunan iki adet şeffaf yansıtıcıyı çıkarıyoruz, yerine bu kartı takıyoruz,
Hemen alt tarafta bulunan cam açma düğmelerindeki ışık hattının birine kabloları bağlıyoruz. İstediğiniz zaman söküp çıkarabiliyorsunuz, aracın orjinal hicbir parçası değişmiyor.





ERSAN Arkadaşım eline emeğine sağlık bunlardan yapmaya devam ediyormusun ? bende renklendimeye çalışıyorum ama tek sorunum var ön plastiği çıkardıktan sonra kalörifer kısmını sökemiyorum arkadan gelen ışığa ulaşamıyorum çünkü kenarda bulunan vidaların plastikleri yıllardır öyle dura dura iyice gevremiş vidalarda sıkı olunca bastığın zaman kırılmaya çok meyilli ve bende kırmak istemiyorum bunuda görünce tam aradığım şey oldu  :D eğer yapmaya devam ediyorsan iletişime geçmek isterim cevabını bekliyorum ;)

3
Polo 6K (Classic) / Ynt: ARAÇ ÖN FARLAR
« : 25 Eylül 2014, 16:02:30 »
Arkadaşım Ojinal Ampülden Şaşma Derim Bende Senin Gibi Düşünüyordum İLk Önce OSRAM Beyaz Işık Veren Led Ampülden Aldım Tamam Arabada Güzel Görünüyor Dışardan Bakınca İyi Hoşta Yolda Bişey Göstermiyor Gittim Elektrikçi Arkadaş vardı dedim  ya Xenon Taktıracam Yada buna bi çare bul dedim yukarıda arkadaşın verdiği linkte ki Philips'in farı Xenon Kalitesindedir diye daha öncedende söylemişlerdi 80 tl verdim onu aldım taktırdım ama şuanda tekrar sarıya döneceğim uzun yolda giderken veya ışıklandırma olmayan bir yola girdiğinde veya yağmur kar sis gibi durumlarda körsün alt sis farlarım ondan daha fazla aydınlatıyor anlamadığım bir şekilde  :-\  mercekli far takmayı düşündüm aracım 97 polo classic ona uyumlu farda yok dediler şimdi tekrar orjinal sarılara döndüreceğim tecrübem bu şekilde görüntü var ama işlev 0(sıfır) ;)

4
Polo 6N / Ynt: abs lambası deliricem yardım edin
« : 25 Eylül 2014, 15:41:01 »
Daha Önce Benim Başımada Geldi Usta Tekerlerdeki ABS sensörlerinin fişlerini temizledi tekrar taktı sorun çözüldü

5
Arkadaşlar 97 Polo Classic 1.6 100Hp Benim Araç  geçen gün uzun yola gittim atiker sıralı sistemin ilk çıkan beyinlerinden takılı hatta sıkıntı gaz yememe problemi falan da yaşadığım halde uzun yolda 100km/h geçmemek şartı ile 35'lik depo var fulledim  32Litre Gaz Aldı Tam 390 Km de Tekrar Benzine Geçti Depo Tamamen  Sıfırlandı Hesaplarım Yaklaşık 100km de 8,3 Litre Gaz yakmışım Kuruş hesabı gazı aldığınız litre fiyatına göre değişiyor .

Sayfa: [1]