İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - albay71

Sayfa: [1]
1
Jetta VI / Ynt: xenon sıkıntısı yardım!!
« : 23 Eylül 2015, 15:24:07 »
arkadaşlar merhaba 2013 jettam var 3 aydır bende arabada aldığımda xenon kısa park ve sis farı ve amerikan park kiti vardı. Aracı aldığımda sis farları hiç yanmıyordu. bir süre sonra sağ kısa xenon söndü xenon motorunu değiştirdik yanmaya başladı. ancak sislere baktılar sigortada ve ampullerde sorun yok arada bir yerde sıkıntı var dediler. Sisleri yapamadılar. Bu arada gündüz farını da kit var diye iptal etmişler. Birkaç gün öncede sol park farı ve amerikan parkı söndü yine baktırdım yine sigortada sorun yok dediler. beyinle alakalı olabilir dediler. ayrıca amerikan parka gelen kitte plastiğin eridiğini söyledi ve şimdilik iptal etti. belki şase vardır. bu sorun konusunda bir fikri olan var mı? şimdiden herkese iyi bayramlar.


2
aynı sorun bende de oldu ilk başlarda zor çalışıyordu hatta araba kendi kendine gaz veriyordu rolanti düzensizdi :D ve bir gece yolda stop etti ve çok zor çalıştı. hareret 90 dereceye geldiğinde durduğım anda araba stop etmeye başladı. Bilgisayara bağlandı ve ısı sensörü arızalı dendi değiştirdim hiç bir sıkıntı yok 35 tl hallettim. berki aynı sorun olabilir.

çok teşekkür ederim bende dediğin gibi bi takip edeyim sonra ısı sensörüne baktırıyım inşallah dediğiniz gibidir sadece çok teşekkür ederim.

3
arkadaslar merhaba benim golfte de buna benzere bi sıkıntı var yazılarınızın bir çoğunu okudum bende sorunu anlatayım. arabamla işe gidiorum sabah hiçbir sıkıntı olmuo rahat çalışıo ama öğlen yemeğe arabayla gitmek istiyorum marşa basıorum 3.üde çalışıo sonra bidaha stop etmio bu bikaç gün önce 7. marşta çalışmasıyla devam etti. şimdi de son zamanlada bi sıkıntı olmadı ilk marşta çalıştı. Anlayacağınız gün içinde arabamı çok kullandığımda ara ara çalışmıo ama hareket halindeyken hiç bir sıkıntı yok. Bu neden olabilir. yardımcı olursanız sevinirm.

Sayfa: [1]