İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Joker_37

Sayfa: [1] 2
1
Bora / Ynt: soğukken çok zor çalışıyor
« : 15 Mart 2016, 23:09:32 »
regülatör değişecek hocam  :tamamdir

2
Bora / Ynt: Bora ön havalandırma ızgara
« : 24 Ağustos 2015, 19:11:22 »
Düz yolda değilde bozuk yolda sağ ön taraftan geldiğini düşündüğüm küçük bi ses var teyp çerçevesindenmi bilmiyorum bakmadığım yer kalmadı :) Bozuk yoldada müzik açıyoruz keyfimize bakıyoruz  ;D çaresi yok bu trim seslerini engellemenin sanırım 2010 model araçlar bile bozuk yolda şakırdıyor olsun okadar  :)

Silikonlayın silikonlayın taş gibi oldu :)

3
Bora / Ynt: Bora ön havalandırma ızgara
« : 22 Ağustos 2015, 11:33:58 »
Kumanda alıcı gözmüş arkadaşlar öğrenmiş oldum. Tutan tırnakları silikonladım eskisinden güzel oldu dışardan belli olmuyor silikonla çözebilirsiniz bu sıkıntıyı. Kapı kollarına hala bi çözüm bulamadım. Üstündeki kaplama kalktı altında alimnyum görünüyor. Yenisini bulamazsam son çare boyayacağım. Elinde çıkma sol cam düğme kapı tutamağı olan varsa lütfen irtibata geçsin.

4
Bora / Bora ön havalandırma ızgara
« : 21 Ağustos 2015, 15:45:06 »
Merhaba arkadaşlar ön cam önündeki torpido ızgarası ses yapıyor diye söktüm sağ sol iki tarafındaki tırnaklar kırılmış sanırım bu yüzden ses yapıyor yenisimi alsam yoksa silikonlasammı karar veremedim başına gelen varmı? İkinci ve en önemli soruda söktükten sonra orta kısmın altında iki kablolu bir soket var çıkartamadım bu nedir çözemedim bilgi verecek kimse varmı. Hava içerden geliyor ışık yok bişey yok bu neyin nesi? Teşekkürler. Dediğim kısım ok gibi uzun öndeki havalandırma ızgarası.

5
Bora / Bora kapı tutamak ve düğme
« : 03 Ağustos 2015, 14:13:40 »
Merhaba arkadaşlar kronik sol kapı tutamağı soyulması için çıkma tutamak / cam düğme çerçevesi lazım. Nikelaj kaplamalı herneyse ondan orjinal yada orjinale en yakınından arıyorum temin edebilecek yada çıkma elinde olan varsa lütfen benle irtibata geçsin . Düğmeleriyle beraber alacağım değiştirmişken düğmeleride değiştirmek istiyorum. Saygılar..

Oem parça kodları
1J4959857D
3B1867171c

6
Golf IV / Ynt: Tavan lambaları söndü
« : 30 Temmuz 2015, 13:37:58 »
Arkadaşlar bugün 2 saatlik uğraş sonucunda Bora 2001 model aracımdaki aydınlatma sorununu çözdüm  :D uzun zamandır kafaya takıyordum nerdeyse aracı satacaktım bu sıkıntı yüzünden aldığımdan beri vardı bu problem.

Soruna gelecek olursak aracımın '' Kapı aydınlatmaları sağ sol 2 tane, Tavan aydınlatması arka yandakilerde dahil, harita makyaj aydınlatmaları güneşlikteki ve bagaj ayınlatması yani kısaca bütün iç aydınlatmalar kafasına göre yanıyordu bazen sorunsuz herşey çalışıyor bazense sanki sigortası atmış gibi hepsi birden gidiyordu. Kapı kilitinden switchden falan dediler. Sol kapı kilidini değiştirdim düzelmedi. Paraya kıyıp sırayla bütün kilitleri değiştirecektim azdaha. Bugün komfor beynini söküp kontrol ettim lehimlerde büyüteçle zar zor görebileceğimiz çatlaklar vardı. Lehimleri elektronikçide tamir ettirdim ve şimdilik sorun morun kalmadı herşey tıkır tıkır çalışıyor. servislerle dünya paralar verip yaptıramazsınız bunu kilit militde değiştirmeyin sıkıntı konfor beyninde. Yıllar sonra demekki sıcağa soğuğa maruz kalıp çatlıyor demekki.

Bütün golf bora passat modellerinde sorun aynı şekilde olabilir bilginize bu sıkıntılardan muzdarip olanlara yardımcı olabilirim.

7
Bora / Ynt: s.a yeni boracıdan selamlar
« : 20 Haziran 2015, 19:26:05 »
Normal kullanımda 90 binde yada 6 yılda değişir diye biliyorum ben. Yinede yeni aldıysanız riske atmayın değiştirin derim. Ben 90 binde değiştiğini bilmeme rağmen 125 binde aldığımda değiştirmiştim. Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle. Güzel araçtır bora  :tamamdir

8
Bora / Silinebilir sorun çözüldü
« : 20 Haziran 2015, 19:22:29 »
Silinebilir

9
Bora / Bora Özellikleri
« : 20 Mart 2015, 14:38:38 »
Merhaba arkadaşlar Confortline 2001 model aracımı 2-3 yıldır kullanmaktayım ve bazı özelliklerini halen anlamış deilim başka yerlerde de bulamadım eğer verilmişse cevabı kusurabakmayın silebilirsiniz konuyu.

Soru 1: Kaç airbag var ? standartmı deilmi satılık araçlara bakıyorum aynı model aynı yıl araca yan ve perdede airbag var 8 airbag gibi şeyler yazmışlar ben 4 adet biliyorum. Direksiyonda torpida üstünde ve ön sağ ve sol koltukta toplamda 4 adet işareti var ve 4 adet diye düşünüyorum. Eğer yanlarda olsaydı direklerde işareti olurmuydu ? Benim aracımda kaç adet olduğunu bilgisayara bağlamadan nasıl öğrenebilirim.

Soru 2: Kemer takmadığım zaman herhangi bir ikaz sesi veya panelde işaret olmuyor. Kemeri takıp takmadığımı nasıl algılıyacak bu araç allah korusun kaza durumunda patlayıp patlamayacağı ne malüm? Bunu nerden anlarım airbaglar aktifmi değilmi patlarmı patlamazmı? Kontak taktığım zaman 1-2 saniye ışığı yanıp sönüyor okadar. Ondan sonra takıp takmadığımı nerden biliyor bu araç?

Soru 3: İç aydınlatmalar bagaj dahil bazen kapanıyor durduk yere belli bir süresimi var yoksa bi arıza yüzündenmi kapanıyor?

Bildiğiniz değişik özellikleri varsa eğer paylaşırsanız sevinirim. Zaman ayırdığınız için Teşekkürler. Ha bu arada severek kullanıyorum aracımı başka hiçbir arabadan boradan aldığım hazzı almıyorum. Konfor sessizlik sadelik şık vb vbvb :))

10
Polo 6K (Classic) / Ynt: 97 aft Polo classik arka tampon
« : 26 Temmuz 2011, 13:09:41 »
Usta kendine çok güveniyor bagaj kapağını eskisi gibi yaparım dedi :) Tampon orjinal geldi stopda avrupa geldi bugün. Hemen başladılar çıkmasını bekliyorum bakalm. Üstünede ek olarak komple pasta cila yaptırcam nasıl olcak merakla bekliyorum.

11
Polo 6K (Classic) / Ynt: 97 aft Polo classik arka tampon
« : 24 Temmuz 2011, 19:32:47 »
Yokmu beyler cevap verecek  :)

12
Polo 6K (Classic) / 97 aft Polo classik arka tampon
« : 16 Temmuz 2011, 16:05:08 »
Arkadaşlar 1 hafta kadar önce çarşı içinde seyir halinde giderken öndeki motorsikletin ani durması  nedeniyle önümdeki araç ve ben ani duruş yaptık. Arkamdaki araç frene bile basmadan arka tampona ve bagaj kapağına çarptı. Bagaj kapağı içeri gçtü tampondada çatlak var ve stop lambasının bir tarafı çatlamış. Karşı tarafın ön şasesi eğilmiş yani okadar kötü vurdu bizimkinde yine bişey yok sayılır vw kalitesi işte :)

Yaşadığım yerde vw servisi olmadığı için başka bir markanın servisinde yaptırmayı seçtim. Sonrasında exper geldi stop ve tampona değişecek yazdırdık zorla. Bagaj kapağınada tamir yazdılar. Değişecek parçalar orjinalmi olur yan sanayimi olur. Eğer yan sanayi olursa taktırmayacağım. Orjinal takın dersem ne gibi işlemler daha olur. ve orjinalini bulabilirlermi kısa sürede. Ve bagaj kapağınıda değişecek yazdırmalımıydım. Çünki içinde baya bi kıvrımlar oluşmuş düzelir diyolar ama bilmiyorum kafama takılıyor. Ne yapmalıyım bişeyler söyleyin. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.


13
Polo 6K (Classic) / Ynt: 5 vites sorunu
« : 12 Temmuz 2011, 10:52:36 »
Aynen benimkide normal geçiyor.İleri vitesler normal geçer. Sadece geri vites için bastırman gerekiyor. Şanzumanda problem vardır

14
Otomobilim / Ynt: 97 Polo Classic AFT 1.6 Prenses(:
« : 24 Nisan 2011, 12:19:39 »
Arkadaşlar egzosu biraz şekillendirmek istiyorum. Sizdende biraz fikir isteyim dedim.
Hali hazırda 3 seçenek sunuyorum size :D
1. Orjinali gibimi dursun.
2. Soldaki gibi yapsam nasıl olur ve o tip egzos ucunun kalitelisinin marka modelini verebilrmisniz?
3. Sağdaki gibi yapmayı denesem :) alt plastiği kesmek zorunda kalacağım. Bunu herhangi bir kaportacı zorlanmadan yapabilir sanırım. Çeki demirinin olduğu boşluk kadar yeterli olur . Isınma sonucu plastik daha fazla deforme olabilirmi olamazmı bunun için 3. seçenekte kararsız kalıyorum. Ve arabayı bozarmı yoksa dahamı yakışıklı olur :) Fikirlerinizi bekliyorum.

4. 5. 6. seçeneklerde  ekleyebilirsiniz isterseniz. :)

Resimler alıntı. bu araba benim diyen olursa şaşırmam :D

Sayfa: [1] 2