İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ibo13

Sayfa: [1] 2
1
Evet alarmda var:) oke arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.Bilgileriniz içinde teşekkürler.iyi günler

2
Evet sabahları zorlanıyor ama çalıştırdıktan sonra yani bi kere çalıştıktan sonra bi kaç saat sonrada gitseniz ilk marşta alıyor yani sadece sabahları yapıyor. Sürekli yapmıyor.

3
Arkadaşlar benim arabam 97 model polo hb ve sabahları araba soğukken marş yaptığımda arabada elektrik gelip gidiyor ayrıca böle araba sanki bişey emiyormuş gibi kendini kasıyor ve daha sonra öndeki devir göstergesinin olduğu panelden cirtttttt diye bir ses geliyor saat 00:00 oluyor trip kilometreside sıfırlanıyor nedenini bilen varmı acaba yada böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi günler.

4
Arkadaşlar 97 model polo hb'in kapıların üstlerindeki tutunmak için olan o saplar nasıl sökülüyor acaba bilgisi olan bir arkadaş ayrıntılı olarak anlatırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

5
Arkadaslar arac 97 model polo hb sıralı sistem değil aldığımda yoktu ama taktıracam elime para geçince.Şimdi normalde arabaya bindiğimde araba lpg de bile olsa kendiliğinden benzinde çalışıyor daha sonra belli bi devire gelince kendiliğinden lpg ye geçiyor orda araba silkiniyor fakat daha sonra lpg bittiğinde benzien geçerken bi silkinme olmuyor.Eskiden reno 9 um vardı onda lpg bitince araba duruyordu kendi elimle tuştan geçiriyordum benzine ama bunda anlamamızın bi yolu yordamı yokmu?

6
Polo 6N / Lpgli arabanın benzine geçtiğini nasıl anlarız?
« : 13 Ağustos 2007, 13:03:24 »
Arkadaşlar benim arabam lpgli sorum şu yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi örneğin lpg de giderken arabada lpg bitince otomatikman kendiliğinden benzine geçiyor ben bunu nasıl anlayabilirim?

7
Polo 6N / Ynt: polo yan sınyal
« : 26 Temmuz 2007, 21:28:24 »
Arkadaşım o dediğin teyp in çerçevesi yani şu arkadaşımızın boyadığı gri kısım orjinal 130 ytl :o Benimkide üst kısmından kırık arabaya her binişimde gözüme batıyor ama tek o parçayada 130 ytl vermek aklıma sığmıyor.Çıkmacılarda ki ben izmirdeyim satarlarsa genelde toptan satıyorlar ben buldum burda bi çıkmacıda adam dediki bu arabanın önünü komple satıyoruz biz öle parça parça olmaz o zmn ben napayım bu arabayı dedi bana aynen böle dedi yani bilemiyorum.İyi günler.

8
Arkadaşlar arama yapmadığım için öncelikle çok özür dilerim.Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun.Herkeze teşekkürler.

9
Arkadaşlar sanırım hepiniz farketmişsinizdirki eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices un alman versiyonunda 6n parçaları daha ucuz yada ucuzlarını bulmak mümkün çünkü sonuçta site alman sitesi ve bu araçlarda orda üretiliyor.Şimdi benim öğrenmek istediğim bu sitelerden alış veriş yapan varsa nasıl yapıyorlar ve kargo ücreti nasıl tutuyor.Ayrıca şu sorularımada cevap verirseniz sevinirim.
1)97 model polo hb için vw armasız ön ızgaranın aşağı yukarı fiyatını bilen varmı?
2)Camlara film çektirtmek trafik kurallarına aykırı bunu biliyorum fakat sadece ön camlarmı yoksa tüm camlarmı?
3)Sadece görüntü açısından Xenon ampüllerinden alsak ve arabanın kısalarına taksak(görüntü açısından) olabilirmi?Yani sadece ampül alcam 15-20 ytl ye?
Cvplarınız için şimdiden teşekkürler

10
Polo 6N / Ynt: Polo yazısı nasıl sökülür?
« : 21 Temmuz 2007, 21:09:27 »
Önerileriniz için çok sağolun hallettim.saygılarla

11
Polo 6N / Ynt: 97 Polo Stopları Siyah Yapmak?
« : 14 Temmuz 2007, 20:15:48 »
Mert nasıl yaptın bu stopları anlatabilirmisin bende bunları kastediyordum işte?

12
Polo 6N / Ynt: 97 Polo Stopları Siyah Yapmak?
« : 13 Temmuz 2007, 11:46:11 »
Internette aradim ama bulamadim düzgün bi resim size göstermek için.Yani cam filmiylemi oluyor bu iş benim öğrenmek istediğim o yoksa farlarımı değiştiriyoruz komple?Filmle oluyorsa yaptırırız.

13
Polo 6N / 97 Polo Stopları Siyah Yapmak?
« : 13 Temmuz 2007, 11:30:00 »
Arkadaslar bazı arabalarda görüyorum arka stopları tamamen siyah ama yinede normal stop gibi yanıyor yani sanki üstlerine film kaplanmış gibi bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz?

14
Polo 6N / Ynt: Polo yazısı nasıl sökülür?
« : 05 Temmuz 2007, 15:33:08 »
Evet arkadaslar sagolun yardimlariniz icin. :melek: Saygılar.

Sayfa: [1] 2