İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - semir

Sayfa: [1] 2 3
1
veya önceden çalışıp şimdi çalışmıyor ise fren müşürü veya debriyaj müşürü arızalı olabilir.
çünkü bu pedallara basıldığı zaman sistem otomatik devre dışı kalıyor

2
t5 dediğiniz eğer 2010 sonrası ise sinyal kolunda on konumuna getirdikten sonra uç kısımdaki küçük düğmeler ile hızı ayarlamanız lazım birde sistem 20km/h altında çalışmaz.

3
Caddy, Transporter ve Caravelle / 2016 Caravelle DSG hakkında
« : 25 Mayıs 2016, 21:47:52 »
Öncelikle herkese merhaba,

Bundan 2-3 hafta önce 2010 transporterimizi sattık ve geçtiğimiz hafta yeni kasa 204 lük dsg caravellemizi teslim aldık.

yalnız benim sizlere sormak istediğim konu şu; aracı teslim aldıktan sonra internette DSG konusunda bazı arıza şikayetleri ile karşılaştım mekatronik arızası gibi. acaba caravelledeki DSG de bu sorun varmıdır yoksa çözülmüşmüdür.
 
yaptığım araştırmalara göre 2012 de sorun çözülmüş gibi ama sizlerden dsg şanzumanlı caravelle,transporter veya caddy kullanan arkadaşların yorumları ve tecrübeleri benim için önemli.

birde 7 ileri kuru kavramanın 250nm torka dayanabildiği yazılmıs ancak bizim motor 450nm tork üretiyor arada neredeyse 2 kat fark var acaba bu gerçek midir?

şimdiden teşekkür ederim

4
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: t6 yeni nesil motor ?
« : 17 Eylül 2012, 20:02:26 »
konu hortlamış ama yinede belirtmek istedim.6 ileriyi kullanmayan o zevki o gücü bilemez.
bu aracımı alırken deneme amaçlı 86 ps.kullandım eski kangomdan 65 ps. farkı yoktu.130 luk ta gaza dokunduğun an gücü hissediyosun.koltuğa yapıştırıyo.t 6 larda da 140 lığın aynı olduğunu düşünüyorum ne kadar motor aynı olsada.ama her kullanıcı için aynı şeyi söylemek yanlış olur.Allah herkesin gönlüne göre araç nasip etsin.
aynen tamamen katılıyorum  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

5
yakıtı normal eurodizelden katkılı euro dizele geçirdik ve artık sıkıntısı yok  :tamamdir ama gösterge hala aynı garantiside bitmiş 2010 un 2. ayında almıştık

6
bizim araba daha 30.000 km yi görmedi ama neden böyle bir sıkıntı çıkarttı bende anlamadım, şu anda bir sıkıntısı yok gayet normal bir şekilde çalışyor ama ben aynı olayı tekrarlamasından korkuyorum

7
merhaba, dün arabayla giderken ibrenin altında arıza lambası yanmasıyla araba 40 - 50 km/h yi sor görüyodu servise gittik oradada egsozun geri dönüşümünde bir sıkıntı var dediler ama araba sonradan düzeldi ve şimdi gayet iyi gidiyor
benim sorum bu araba bunu bir daha tekrarlarmı
yakıtı değiştirdik ama inşallah bir daha yapmaz :(

8
Caddy, Transporter ve Caravelle / T6 gösterge sorunu :(
« : 03 Eylül 2012, 16:57:48 »
merhaba, eskiden anahtarı kontağa takıp açık konuma getirdiğim zaman sanki farlar açıkmış gibi gösterge paneli aydınlanıyodu ama artık olmuyo ve farları açıncada eskisi kadar canlı yanmıyor , far ayarıda sonuna kadar açık ama gösterge paneli karanlık kalıyo acil yardım ederseniz sevinirim  :) şimdiden teşekkür ederim :)

9
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: t6 yeni nesil motor ?
« : 27 Nisan 2012, 23:01:13 »
102 ps lerin çok güçlü bir çekişi var ama tek kusuru 5 ileri vitesli olması uzun yolda 160km/h yi geçtikten sonra motor çok bağırmaya başlıyor.Benim tavsiyem 140ps hem yakıtı iyi hem çekişi hemde vitesi :)

10
T6 da yol bilgisayarında yazıyor ama buraya fotoğrafını koyamıyorum  :(

11
ampul var ama çalışmıyor bende çok denedim fakat yanmıyor  :(

12
tamamen katılıyorum orjinal en iyisidir :tamamdir

13
t5 lerde tam olmaz çünkü onların biraz daha farklı bir radyo yuvası var :(

14
caravelle yı ne ara aldınız onur

Sayfa: [1] 2 3