Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - volksport

Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 229
1
Otomobilim / Ynt: RPS 45
« : 04 Ocak 2009, 00:19:12 »


Hayırlı İşler Faruk, iç dış motor maşallah nazar değmesin kardeşim...

2
Polo 6N / Ynt: Ön cam Silecekleri
« : 03 Ocak 2009, 14:19:17 »
arka cam sileceği için banana bulamadım ben.. yok mu öyle bir şey... yoksa ben mi bulamadım :)

ne yazıkki yok...

off bu kötü haber işte... meğerse ne kadar güzelmiş bu banana olayı yav.. cillop gibi yapıyo camı valla...

silecekte çok önemli ya.. ihmale gelmez valla...

Nasıl yok ya, Ouz alıcam var diyodu, zaten ben aksarayda görmustum, arka camı ölçmeden gittiğim için almaya cekindim, eve geldim 5 cm farkla cok rahat oluyomus,keske alsaymısım dedim, evet tam ölçusunde yok ama 5 cm sıkıntı yaratmıyor, hemde daha geniş bir alanı siliyor, zaten aramaya kalksanız piyasada 6n arka silecek boyutunde bir silecek kolu bulamazsınız, sadece lastiğini alıp kesip değiştirirsiniz.

3
Hoşgeldinizzz kazasız belası keyifli sürüşler

+1

4
Arama kısmından çıkan eski konulardan 1-2 örnek...

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/ynt-golf-iv-ikaz-lambalari-t1739.0.html

http://www.vwtr.net/forum/genel/vw-gosterge-t162.0.html

En uygun yer olarak burayı buldum. :)   not:2004 t5 kullanma klavuzu.
Daha iyi görmek için sağ tıklayıp gösteri açınız.

Edit : Telif hakları nedeniyle yönetici tarafından düzenlenmiştir...





5
(Mesela ben bi hafta önceye kadar araba nasıl vurdurulur bilmiyordum :D)

Erco sakın poloyu vurdurmaya kalkma, allah muhafaza beyinden olursun makinada, çok zorda kalırsan, aracın tum elektrik çeken aksamları sonuna kadar aç ondan sonra vurdurmaya çalış, (farlar, sis lambaları, iç Lamba... vs) vurdurma sırasında olucan ani yuksek gelen voltaj araç içi elektronik aksama zarar verebiliyor...

7
Otomobilim / Ynt: oguzun polosunun yeni tampon görüntüsü
« : 02 Ocak 2009, 16:54:20 »
Ouz benim fikrimce tamponun sonuna kadar indirmek yerine tampon altı cıtasını gri bıraksaydın daha hoş olmazmıydı? resimde anlatmaya çalıştım kabaca. örnek oluşsun kafanda  ;)



8
vay be yardımlaşmaya bak... bir arkadaşımız uğraşmış resimler hazırlamış yardım istemiş gelen yorumlara bak! Bu forumda eskiden bilen insanlar vardı,bilgilerini paylaşan insanlar vardı. Orta susturucu ile ilgili fikir almak amacı ile bende bi konu açtım hala kimsenin bi cevabı gelmedi. Ne bu şimdi,cevap yazmak için insanlar çokmu meşgul yoksa banane ya elalemin derdindemiyiz??? Galiba bazı arkadaşlar bu tarz sitelerin sadece kendilerinin ve arabalarının reklamını yaptıkları,geyik çevirip ilan verdikleri internet sitesi olarak görüyor. İngiliz sitelerine o kadar imreniyorumki... açın bi golfgticlub.co.uk'ye bakın! artık bişey sormak için ingiliz sitelerinde gezmek zorunda kalıyorum. lütfen biraz daha hassas olalım... Atıf abi gibi,Selçuk gibi Osman gibi abilerimiz arkadaşlarımız var burada. Onları örnek alalım. vw'ciyiz madem destek olalım birbirimize,muhabbetimizide edelim gırgırımızıda yapalım. Son zamanlarda siteye üye olup bişey sorup bir daha siteye girmeyen insanlar görüyorum.Site olarak her geçen gün büyüyeceğimize kan kaybediyoruz!

gani kusura bakma ama bu konuda yardımcı olunucak bişey yok, eger yukarıdaki arama çubugunu kullanırsa yeni uyelerimiz konu açmadan, boyle bir konu açmanın gerek olmadıgınıda gorucektir, burda hersey armut piş agzıma düş şeklinde olmamalı, bazen benim bile sinirlerim bozuluyo abi şu ne demek bu ne demek diye sorular gelince, arkadaşım elinin altında google denen birşey var bir kelime yazıp 1000 kelime ogrenebiliyosun bununla, neden herseyi hazır bekliyo insanlarımız peki, bence site gayet normal hızında, merak edilenlerin çoguna bugune kadar yanıt verilmiş, yeni konular az sayıda mevcut, ben bazı sorulara usanmadan 5-6 konuda yanıt vermişim her sefer açıldıgında, herkes bildiği konu hakkında zaten gerekli paylaşımı yapıyo, bana göre şimdi  bu şekilde yorum yapmak yanlış olmuş, Artı bir konu olarak Atıf abi Selçuk,Osman farketmiyor, hepsi guzel arkadaşlarımız,hepsi amcalarımız abilerimiz,kardeşlerimiz, bizim onlarla, onlarında bizlerle paylaştıgı cok seyler oldu, hiç bu şekilde bir ayrım duşunmeyelim bence

9
Otomobilim / Ynt: oguzun polosunun önde yani görüntüleri
« : 01 Ocak 2009, 21:00:22 »
panjur altındaki eğime kırmızı ince bir şerit cekersen sanırım tamamlanıcak Ouz, dene istersen bakalım begenmezsek sökeriz.

10
Otomobilim / Ynt: proje 1980 jetta
« : 01 Ocak 2009, 19:25:44 »
Kolay Gelsin Tekrar. :tamamdir

11
Forumda bununla ilgili resimli konular var anahtar kelimeleri kullanarak yukardaki arama seceneğinden ulaşabilirsin dostum.

12
Genel / Ynt: VW ve Size Hissettirdikleri
« : 01 Ocak 2009, 16:33:05 »
+1

he bide Mercedes Benz'e saygım vardır trafikte...

13
Genel / Ynt: Yeni yıl kutlaması
« : 31 Aralık 2008, 16:47:16 »
Facebooktan Grup Uyelerinin yeni yılını kutlamıstım zaten arkadaşlar birde burdan aynı mesajı verelim...

2008'ye ELVEDA, 2009'e MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl...

  Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin.
 
  Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...


Eralp Buyukbas
Volksport
www.vwtr.net

14
Polo 6N / Ynt: Akü Tavsiyesi
« : 31 Aralık 2008, 16:42:28 »
Arkadaşlar ben Mutlu 12V 60Ah Akü aldım ama nasıl takacağımı bilmiyorum. Kendim takabilir miyim? Yoksa oto elektrikçisine götürmek mi lazım?

elinden geliyorsa kendinde takabilirsin, ama şahin dogan edasıyla akuyu komple sokup yenisini takmanı tavsiye etmem, öncelikle yeni aldıgın akuyu her ihtimale karsı dolu olup olmadıgını kontrol etmelisin, bunun için volt metre kullanabilirsin, eger hiç bir aletin yoksa konu ile ilgili aku şarj kablosunu yeni akünün kutup baslarına takıp, diğer kırmızı ve siyah ucu birbirine ani bir sekilde surtersen kuvvetli bir kıvılcım cıkması gerekir, bu akunun sarjlı oldugunu gösterir. Aku göstergesinede bakabilirsin yesil tam dolu beyaz şarj gerektiriyor vs gibi ama ben onlara guvenemiyorum, şimdi yeni akumuz boş olma ihtimalinide kontrol ettikten sonra değişim kısmına geçebiliriz, öncelikle kalın bir tel alıp akumuze gelen kutup bası metallerine dolarız, + ve - yi kablo ile uzattıktan sonra yeni akuyu de sisteme baglarız, kabloların yerinden cıkmaması gerekir bu işlem sırasında, daha sonra eski akunun somunlarını gevsetir, kutup baslarını söker alırız, akuyu yerinden aldıktan sonra tellerle baglı yeni akumuzu telleri sokmeden dikkatlice yerine oturturuz, daha sonra akuye kutup baslarını hafifce geçirip, altından tel doladıgımız kısmı cekerek sökeriz, her iki kutup bası için aynı işlemi uyguladıktan sonra aku kutup baslarını boşluk kalmıycak şekilde guzelce sıkar ve işlemi tamamlamış oluruz... Böylece aracımızdaki 12 volt bu işlem sırasında devreden hiç çıkmamıs olur ve elektronik veri kaybı yasanmaz.


Sayfa: [1] 2 3 4 5 ... 229