Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Sr.85

Sayfa: [1]
1
Jetta II / Jetta hakkında Sorularım
« : 11 Nisan 2009, 01:55:54 »
Merhaba arkadaşlar ilk önce 200 km 25 ila 30 ytl arası yakmam nasıl bi durum. Aracımın 1.6 1.7 veya 1.8 gibi teknik bilgilerini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Aracımda kışın bazen çalıştırdıktan sonra gaza basınca acayip bi ses çıkarıyor sonra biraz yol aldıktan sonra bu ses kayboluyodu bi kaç kişiye sordum soğuktan yapıyor dedi şimdi bu ses çıkmıyor sizcede soğuktan mı? Aracımla yokuş çıkarken uzun yolda yavaşlıyor performansını nasıl arttırabilirim? Aracımın ön sürücü koltuğu yerinden oynamıyor vidaile tabana bağlamışlar bu durumda neler yapabilirim? Tampon bulma  sıkıntısı yaşıyorum dökme tampon diye birşey duydum sizce sağlıklımı? Aslında çok var soracağım soru ama aracımı tam anlamıyla tanımıyorum. Kusura bakmayın biraz çok soru oldu.

Ben bildiklerimi söyleyeyim aracım hakkında. Dizel 1990 model Jetta bu güne kadar 3000 km yapmışımdır yürüyen aksamında hiç bi sorun çıkarmadı elektirik aksamı tam çalışmıyor arkada 4 pıoonner hoparlör var çalışmıyor ön sürücü koltuğu tabana vidalı yerinden oynamıyor. Konfor açısından parçalar eski yenilemek istiyorum ama bundan önce hiç arabam olmadığı için nerde nekadar nasıl yenilerim tam bilmiyorum. Ustalar arabadan anlamayanlarıda baya bi kazıklıyorlarmış bilen birini bulmadanda gitmek istemiyorum tamire.

2
Jetta I / 1990 jetta Parçaları
« : 05 Nisan 2009, 02:32:58 »
Merhaba arkadaşlar site de yeniyim. 1990 model kırmızı bir jetta aldım bu yaz. Aracımın özellikleri nedir tam bilmiyorum arabalara olan düşkünlüğüm pek yok ama modifiye etmek istiyorum bir çok eksiği var. Ankarada yaşıyorum. Hangi parça nerden bulabilirim arabama neler yapabilirim bu konularda sizlerden yardım istiyorum.

Sayfa: [1]