Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sinahoca

Sayfa: 1 2 3 [4] 5
43
Golf IV / golf 4 JANT öNerisi acil yardım?
« : 16 Ağustos 2011, 20:55:55 »
arkadaşlar aracımın jant ebatı 15 inç. lastik ebatlarımsa 195 65 15. yolların çok bozuk olması sebebiyle aracımın yerden biraz daha yükselmesini istiyorum en azından 5 cm kadar. bunun için kullanabileceğim en yüsek jant ebatı ve lastik ebatını öğrenmek istiyorum.tabi çamurluga sürtmeden vs vs... yardımlarınızı beklıyorum. :)

44
arkadaşlar aracım 50-80km hızları arasında beşik gibi sallanıyor 90 km ye ulaşınca bu sallanma ve titreme problemi kalmıyor.yada 50km ye kadar böyle bir durum söz konusu değil.bununla alakalı bugun tam 5 tamirci gezdim( kendisine tamirci diyen) fakat bir çözüm bulamadılar.ardahanda yaşıyorum.bana bununla alakalı net bır sey söyleyeblecek olan birileri varsa çok mutlu olurum.yorum ve yardımlarınızı beklıyorum.saygılar.( bu sorun 3gundur var 10 günde 3000 km kadar yol yaptıktan sonra gösterdi kendisini bu sorun)

45
Golf IV / Ynt: 2000 model golf 4 yağ kaçağı!!!
« : 01 Mayıs 2011, 20:10:40 »
ayrıca arkadaşlar motorda yağ kalmamasına rağmen ikaz lambasının neden yanmadığınıda merak ediyorum.bunun bir açıklaması var mı ?

46
Golf IV / 2000 model golf 4 yağ kaçağı!!!
« : 01 Mayıs 2011, 19:59:53 »
arkadaşlar selamlar.daha 1 ay önce aracımın yağını suyunu komple değiştirip 2000 km yol yaptım.sonra tekrardan senelik izin dönüşünde 2000 km yol yaparak oldğum yere geldim.bugun aracımı çalıştırırken garip bir ses geldiğini duydum ve aracın kaputunu açtım,yağına bakmak maksatıyla baktım ve yağ çubuğunda 1 yağdan eser yoktu.biraz daha dikkatli baktıgımda aracın muhafazasının üstünün kurumuş yağ ve hala yağ bulunduğunu gördüm.hemen müdahale ettim ve işten az bucuk anlayan birine sordum muhafazayı söktüğümüzde aracın sağ ön tarafının tamamen kurumuş ve ıslak yağ olduğunu fark ettik.hemen sağ ön  tekerleğinin orada muhafazanın hemen üstünde motora dahil olan boru gibi plastik bir parçanın komple yağ oldugunu gördüm.şu an içinse aracıma 3lt daha yağ koydum ve yarın sabah sanayiye gidicem.malum ardahandayım burada bu işten anlayan usta yok. arızanın o bahsettiğim parçanın fotografını çektim.bu durumda ne yapmam lazım aracımın sıkıntısı ne olabılır acıl yardımlarınızı beklıyorum.saygılar.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

http://img19.imageshack.us/i/88865961.jpg/

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

http://img97.imageshack.us/i/20313381.jpg/

fotoğraflar linktedir.tarafımdan çekildi.çok acil tavsiye yardımlarınıza ihtiyacım var.

47
Golf IV / Ynt: Direksiyon Yağı
« : 17 Nisan 2011, 22:12:12 »
nevzat ,oraya 10 numara yağ koysanda olur.kaputu acınca ufak siyah bişi var oradan koyacaksın bı cubuk aracılıgı ıle kapagını açar koyarsın.

48
Golf IV / Ynt: Titreme Ve Stop Etme Sorunu Acil...
« : 17 Nisan 2011, 22:05:52 »
yahu ne alakası var?? çok saçma yorumlar çıkıyor aradan.bakın siz önce o benzın deposunu yarımın ustune kadar doldurun. ( yuzde 90 sıkıntı oradan ) depoyu yarıya kadar doldurdunuz hala bu calısmama stop etme sorunu var benzın pompası var. sıkıntı onunla alakalıdır.başka bir sıkıntı olamaz. saygılar.

49
saol üstad. orjinal kalması aracın orjinalliği için güzel ama devir uçak cagı ıken hala cd ıle ugrasmak manuel bı sekılde dugme ıle sarkıları degıstırmek bana ılgınc gelıyor ki benim aracım daha 105bin km de neresinden baksan 150 bin e kadar binerim belkide daha fazla... döşeme konusunda ise sıkıntım bu,aslında bana resım koymayı bırısı anlatsa aracın resımlerını sendekı gıbı ismimin yazan yerın altına ve imza seklınde koyucam.. görmeniz açısından. ankarada bu ıs tahmınen bana kaça patlar döşeme işi? aracın aırbaglerının acılması ıse cok önemli tabiki allah göstermesin her hangi bir kaza durumunda.

50
Golf V / Ynt: arabamın altı sürtüyor
« : 04 Nisan 2011, 20:51:53 »
hocam öyle bir yerdeyim ki aracın altını vurmadan yada surtmeden gidilmesi imkansız. 195 65 15 marka lastik var bende sırf bu sebepten bu araca 17 inç jant alıp orjinalleri çıkarmayı dusunuyorum. bu sebepten ankaranın yoluna kurban olayım ben en azından asfalt ve saglam kars artivndekı gıbı taş degıl yani...

51
arkadaşlar kısa bir süre sonra başlıkta belirttiğim konuları yaptırmayı düşünüyorum.aracımda şu anda blackpunt marka orjinayl cd çalar. ses kalitesi fena değil ama günümüz şartlarının eskisinde kaldı.. usb baglantılı iyi bir teyp arıyorum ama fiyat bakımından beni yıpratmayacak cinsten bişey.ayrıca aracımda orjina farları duruyor bu sarı ışıkta beni rahatsız ediyor yani zenon far verken hala sarı farın bulunması biraz tuhaf gibi. bunun için zenon farı taktırırken dikkat etmem gereken yada aramam gereken bir kriter var mı? gelelim en önemlisine deri döşeme yada deri çakması döşeme, şu anda aracımda orjinal kumaş döşemeler var ama yıpranmaya yakın durumdalar ve bana aracın içi bu yuzden hiç hoş gelmiyor. ayrıca aracın iç tavan kısmındaki döşemeleride yaptırmayı düşünüyorum bu konudada yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden yardım düşünce ve fikirlerini esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler. :tamamdir

52
sıcakken yapıyor hocam. bu ciddi bir sorun mu ? kısa bir süre sonra 1500 km gibi bir yol yapmayı ve aracımı servise götürmeyi planlıyorum. bir engel teşkil eder mi hocam?yada başka bir sorun söz konusu olabilir mi?

53
arkadaşlar öncelikle herkese selam.aracım 2000 model sunrooflu otomatik vitesli versiyonu. 2 gundur aracımda bir sorun var,sanayiye götürdüm buradakiler bu arabadan anlamadığı içi saçma sapan şeyler söylediler...
     Sorun şu aracımı çalıştırıp Dye getirip hareket etmek istediğim zaman aracımda bır hırlama bır tırlama gibi tuhaf bir ses var.ama araç 1.vitesden 2 e geçtiğimde bu sesler kayboluyor.R ye atıp geri gelmek istediğimde ise böyle bir ses yok.( yaşadıgım yer tozdan topraktan bolca nasibini alan bir yer.) bir kaç sözde ustaya götürdüm bana saçma sapan şeyler söylediler.bu son 2 gune kadar böyle bir sorunum yoktu. şimdi bu işten anlayan arkadaşlarım bana sorunum ne oldugunu ve nasıl çözceğim konusunda yardımcı olursanız cok mutlu olurum.  :)

54
bi ara atarım fotoyu bakarsın.

55
yok hocam en güzeli crom kaplama bak ben burada -50 C dereceyi goruyorum ama yıne de bısı oldugu yok yagmur kar tipi çamur saglamlık 10 numara ustelık bu crom kaplama ben aldıgımda vardı.adam yaptıralı 4 sene olmuş güneşte te herhangı bı sıkıntı yok. kesınlıkle tavsiye edıyorum.yanı senınkıde hoş durmus ama en guzelı saglam olanı yanı crom kaplama ıyı bı yerde yaptırırsan dokulme acılma kırlenme eskımede olmuyor.

56
onu crom kaplama olarak yaptırsan daha ıyı olurdu. bendekı öyle aynaların arka yuzude dahil.hem daha saglam hemde daha uzun ömürlü olurdu.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5