İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - rene

Sayfa: 1 [2] 3
15
Satılık / Satılık Blaupunkt Santa Monica c50 Orjinal Teyp
« : 10 Şubat 2012, 23:58:56 »
Blaupunkt Santa Monica C50 Vw 2001-2002 Golf ve Bora Comfortline Orjinal Teybidir.

Kaset Çalar/Radyo/Aux/Amfi Çıkışı Var.Cd Changer Bağlayabilirsiniz.

Usb aparatı takılabilen modellerdendir.(Nasıl takılır diye sormayalım bkz Google .)

RDS si vardır.

4 çıkışlıdır

araçtaki Gürültü seviyesine Göre sesi otomatik yükselip alçalabilir.

Şuan hatırlayamadğım çoğu teypte olmayan bikaç enteresan özelliği daha vardır.

İlgilenen arkadaşlar msj bırakabilir.

Fiyat = 80 TL

FİYATI DÜŞÜRDÜM ARKADAŞLAR



 

16
Golf IV / Golf IV Ön küllük montajı
« : 05 Şubat 2012, 12:32:20 »
Arkadaşlar aldıgımda ön küllük bozuktu sadece üst kapagı vardı sigara içmediğimden önemsemedim dün temizlik yaparken sağ tarafın vites konsolu bitiminden  kağıt sarktıgını gördüm elimi soktukça bişeyler çıktı (fiş,fatura,kolonyalı mendil,20 TL,Eski sahibi bayanın nüfüs kagıdı :) ve teybin kapagının alt kısmındaki raylı oturakta aradan çıkıverdi) şimdi bunu takmak istiyorum fakat beceremedim elimde fotolardaki 2 parça var eksik  bişey varmı öncelikle yay vs ? .fotodaki 2 parça iç içe geçiyor fakat yuvaya monte edilmiyor. nasıl takabilriz yardımlarınızı bekliyorum








17
Arkadaşlar Bildiğiniz üzere Golf 4 te ,

Eşya Gözü en üstte
Oratada Teyp
Aşağıda İse Climatronik var...

Ben bunların yerini,

Teyp En üstte
ortada climatronik
en altta ise eşya gözü şeklinde değiştirmek istiyorum teybi en üste alanlar var ki bazı passat b5 lerdede böyle ama Climatroniki ortaya alabilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum.

18
Arkadaşlar biliyosunuz az yakıyo diye kabardığım Golf üm son zamanlarda zıvanadan çıktı 13 - 13.5 litre yakıyor.Daha öncede farkedip pek önemsenmeyen hararet düzensizliğinden çok yaktığını düşünüyorum.Etkisi olabilirmi sizce ?

Arabayı çalıştırıyorum eger 3000 devir üzeri kullanmassam hararet 60-80 arası geziniyor 18km hiç durmadan gitmeme ragmen.

Gaza yükleniyorum 90a geliyo heh ısındı diyorum tekrardan sakin kullanmaya başlayınca bakıyorumki yine düşüyo 70e falan .

Eskiden 90da çakılırdı yavaşta kullansam yüklensemde.geçende servisteyken sordum değiştirmek için usta kalorifer iyi ısıtıyosa normaldir dedi değiştirmedi kaloriferde iyi ısıtıtyo 60 tada olsa.

Şimdi benim sorunum termostatmı ? hararet müşürümü ? arabayı 2 hafta önce bilgisayara bağladım herhangibir arıza vermedi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

19
Golf IV / Golf IV Park ampülü
« : 04 Aralık 2011, 10:08:50 »
arkadaşlar malumki bizim Golf IV lerin park lambasının oldugu yer çok dar aşağıdaki ampül gündüzde görülebillen şiddet ve Xenona uygun renkte yanıyor aracımda amerikan park var gündüz bu şekilde kullanmak istiyorum parkları.Fakat alttaki ampül bizim park yuvasına sığarmı bu tarz çevresinde birkaç led olanlardan dneyen varmı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-photon-beyaz-seramik-tabanli-park-ampulu-4300-7000-k-85d029/productDetails.aspx?productId=otm85d028&categoryId=20024643#Gorseller


20
Golf IV / Sustalı anahtar kabı değişimi
« : 23 Kasım 2011, 21:45:26 »
Arkadaşlar sustalı orjinal anahtarlarınımın üst demirin bi ayagı yerinden çıktı bi süredir anahtarlık kullanmadım ama yanına evin anahtarlarını takmam gerek artık :) bu sebeple alttaki linkten kumanda kabı siparişi verdim fakat anahtarı en fazla 3 parçaya ayırabiliyorum yani pilini kendim değiştirebilecek kadar...

pilin bağlı oldugu sağ taraftaki plastiği değiştirebilirim ama karşı duvarında bulunan açma kapama tuşlarınaın arkasına yapışık bir devre var zarar vermeden onu nasıl çıkarıp yenisine aktarabilirim bilmiyorum ? ayrıca İmmobilizer burda hangi parça bilen varmı :( Yardımlarınızı bekliyorum konuyla ilgili.

21
Aranıyor / Golf IV için ikinci el Angel Far arıyorum
« : 25 Ekim 2011, 20:01:52 »
Arkadaşlar orjinal farlarımı kurcalamayıp ikinci el bir angel almayı düşünüyorum elinde olup satmayı düşünen varsa benimle irtibata geçebilir.

Fk(depo),Junyan hatta Sonar da olabilir.Junyan yada Sonar olursa merceklerini değiştiricem ayrıca.

22
Golf IV / Golf IV Stop Boyama (Sinyal ve Geri vites kısmı)
« : 06 Eylül 2011, 21:02:19 »
Arkadaşlar dikkatimi çekiyor forumda hala füme stop arayan arkadaşlar var.Comfortline larda malesef alttaki fotoda görüldüğü gibi Sinyal kısımları sarı ve geri vites bölümü beyaz açıkçası aracın bütünlüğünü ve yakışıklı arka profilini çok bozuyor.Uzun zamandır aklımda olan ve bir süre önce yaptığım bir işlemi sizinle paylaşmak istedim.



Boya bu işlemde çok önemli ben Motip marka Transparan siyah stop boyası kullandım (fiyatı GG ,ve hepsiburada gibi sitelerde 15 TL ) Hollanda malı tam sentetik bir boya ve gerçekten çok kaliteli.Şeffef olduğu için Film yada sıradan boyalar gbi matlaştırmıyor farın içindeki reflektörler boya sonrası bile aynı şekilde parlıyor.

1.Öncelikle boyanacak yüzey ince su zımparası diye adlandırılan zımpara ile hafifçe matlaştırılıyor boyanın daha rahat tutunması için.

2.boyanacak kısım harici kalan bölümleri gazete kağıdı ile maskelemek gerekiyor.Bant ve Gazete kağıdı yeterli bu işlem için.

3.Benim gibi Farın  hafif kararmasını istiyorsanız 25 cm uzaktan en fazla iki kat atmalısınız daha fazla kat yaparsanız ton farkı artar ve bence güzel olmaz.

İşlem bu kadar basit bikaç saat içinde tamamen kuruyor ve parlak bir görünüm kazanıyor kesinlikle far yüzeyinde bir kabartı oluşturmuyor ekstradan cila vernik vs hiçbirşeyede gerek yok.Diğer marka ve model araçlar içinde kullanılabilir.

Buda Boyama sonrası hali ben geri vites kısmını aynı boyanın kırmızısı ile boyadım siz orayıda füme yapabilirsiniz tercih size kalmış





23
Golf IV / Golf IV e Kare plaka Nasıl olur ?
« : 12 Ağustos 2011, 23:12:55 »
Bugün bi Golf IV te gördüm ön plakası şu küçük kare olanlardandı ve çok güzel durmuştu arabayı geniş göstermişti...aslında plakalarım çok güzel puntoları kalın ve çerçevesi silinmiş standart app tadında ama kafama takıldı fiyatlarıda uygun oldugundan sadece ön tarafınkini değiştirsemmi diyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda.

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tasit-arac-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-tolga-turan-app-plaka-en-kaliteli-hizmet-en-ucuza-1-adet-plaka-29691292/mega-foto/?photo=8

Düşündüğüm plaka 2. yada 3. fikirlerinizi bekliyorum.

24
Golf IV / OemVag sitesi ve Gözlük kabı
« : 24 Temmuz 2011, 22:35:57 »
arkadaşlar bi tanıdığın 2004 comfortline gölfüne bindim şöför tarafı tavanında gözlük kabı vardı araştırdım buldum Oemvag diye bi sitede var site çok güzel ama nasıl alaırız kargosu vs si bilemiyorum.Aslında çıkması falan olsa daha güzel olur türk sitelerinde ben bulamadım Passat Highline larda falan vardır diye düşünüyorum aracında bu aparat bulunan yada temin edebileceğim daha kolay bi yol bilen varmı acaba ?

Estuche Porta gafas Beige - 1J08574658YS - Volkswagen Golf IV (97-03) tabi fiyatı biraz yüksek  burda site harika orjinal her ürün var ama fiyatlar bazı ürünler için gerçekten yüksek vei kargosu vs si beceremem gibi geliyo  

25
öncelikle herkese merhaba :)

1.)Golf IV te Difransiyel yağı olarak geçen yağ nerden dolduruluyor ? Yağın marka ve modeli nedir? Castrol un sitesinden okudugum kadarıyla direksiyon yağından kullandıgını anlamını çıkardım bu doğrumu?

2.)Aracımın Ön küllüğü ileri geri gitmiyo sanırım yay tarzı bişey var bende o kaybolmuş nerden temin edebilirim ?

3.)Arabanın anteni çok uzun ve garaja girip çıkarken bahçe girişindekli asmaya takılıyo tabi ne kadar kurumuş yaprak böcek varsa arabanın üzerine geliyo  >:( kısa bi anten taksak uyum sağlarmı radyo çekişinde herhangi sorun olurmu?Kullandıgınız tavsiye edebileceğiniz bi anten varmı ?

26
Otomobilim / 2001 Golf IV Comfortline Auto. (ZU)- 66.000 km
« : 20 Haziran 2011, 21:00:19 »
....

27
Golf IV / Golf IV e 16' Bora Comfortline jantı
« : 13 Haziran 2011, 02:09:45 »
arkadaşlar bugun benımkının aynı rengınde bi Golf Iv te Bora comfortline lardaki 16' janttan gördüm çok yakışmıştı ama kime sorduysam olmamış senin jantlar daha iyi vs dedi şevkimi kırdı :) sizce nasıl abesmi olur bi fikir verin lütfen bide bi arkadaşın elinde bu jantlardan mevcut kafa kafaya ama oda benim jantları istiyo takıp sonra pişmanda olmak istemiyoırum kararsız kaldım :(

17 jant düşünmüyorum bu arada

bu benim janttan(Foto temsilidir resimdeki araç benim değil)


buda takaslamayı düşündüğüm jant




28
Bora / Climatronik Sorunu
« : 29 Mayıs 2011, 23:01:33 »
Arkadaşlar en yakın arkadaşım Bora aldı geçen ay.bugün onla bi izmit yaptık araba genel olarak güzel ama Climatronik te bi anormallik var..

Econ ve Auto tuşuna basınca benim Golf te ekranın sağ tarafında hangi tuşa bastıysam Econ yada Auto ibaresi beliriyo Bora da basıyorum ekranın sağ tarafı

bomboş duruyo defalarca bastım değişen bişey yok ısıtma yada soğutmasındada bi anormallik yok gayet normal fakat Econ ibaresi çıkmadığı için bu araba şimdi

sürekli klima kompresoru devredemi çalışıyo havalandırma yada kaloriferi açtığımızda?yoksa Boraların klima Golften farlı ve o ibareler çıkmıyomu ?

araçların ikiside 2001 ve Comfortline


Sayfa: 1 [2] 3