İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - lancelot

Sayfa: 1 2 [3]
29
Passat / passat 1.8T radyatör
« : 26 Temmuz 2011, 19:14:53 »
arkadaşlar bu gün arabayı yıkarken radyatöre su tuttum tamponun ön tarafından. Sonra yere eğilip baktığımda 1 tane plastik parça düşmüştü yere. Parça sanki 2 tane küçük hortumu sıkıştırıp bi yere sabitlemek amacıyla kullanılmış o parçayı nasıl takacağımı bilmiyorum. Takmassam bir sorun olurmu ? ???

30
arkadaşlar aracımın sağ ön taraftan 50 60 km hızı geçtikten sonra bir uğultu başlıyor. Aracın kontrolüne felan bir etkisi veya performans düşüklüğü yok. Sadece çok yüksek bir ses te uğultu yapıyor. Bu da beni çileden çıkartıyor :bekleriz:. Yarın uzun yola çıkacağım. Ankara-Yozgat, Yozgat-Ankara. Bu şekilde yola çıkarsam sorun olurmu sizce ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Saygılar...  :)

31
Genel / bi göz atarsanız sevirim
« : 16 Temmuz 2011, 05:45:26 »
arkadaşlar motor a su eklediğimiz kab ( ismini bilmiyorum ) benim passat ta paslanmaya başlamış. o parçayı değiştireyimmi yoksa temizletiyimmi ? birde bu parçanın ismini söylerseniz çok sevinirim. :)

Herkese hayırlı hafta sonları diliyorum. :)

32
Otomobilim / Passat 1.8T Colorado ReD //
« : 11 Temmuz 2011, 14:57:22 »
benim Passat umarım beğenirsiniz :)









Bu da hafif photoshoplu hali. Passatımı bu hale getirmek istiyorum fakat tek sıkıntı bu jantların bu kadar büyüğünü bulabilecekmiyim :)



Güncel









33
Genel / Plasti dip günü - Ankara-
« : 11 Temmuz 2011, 02:29:33 »
Arkadaşlar bu ürünü çok inceledim ve benim passat ın çıtalarda ve tampon altarında kullanamaya karar verdim. Bu ürünü bir site üyemiz nereden bulunabileceğini biliyor. Ankarada olanlarla iletişime geçip bir plasti dip günü yapsakmıki diye düşündüm. Belki benim gibi aracının bu kısımlarını düzeltmek isteyen olur tabiki ankara dışındaki arkadaşlarda gelirse daha bi güzel olur :) Hep beraber toplanıp hem muhabbet sohbet ederiz hem bir birimizle tanışmış olur ve yeni dostluklar kurarız güzel olmazmı ?  :melek:

34
Passat / kaputta vernik atması
« : 10 Temmuz 2011, 03:34:34 »
arkadaşlar 99 colarodo Red aracımın kaputunda vernik atmaları var ve benim sinirlerimi alt üst ediyor. Bir yanım yaptır diyor bir yanım piyasadaki ustalara güvenemiyor. Sizin bildiğiniz gerçekten renk tonunu tuturabilecek usta varmı ? eğer bu onarım ( veya boyama ) işinden mamnun kalırsam bi kaç değişik parçada oluşan küçük taş lardan kalma boya kalkmalarınıda yaptıracagım.

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar :)

35
Passat / baskı balata sıyrıldı
« : 04 Temmuz 2011, 00:37:19 »
arkadaşlar bu gün aileyi toplayıp kızılcahamam a piknipe gittik dönüşte o kızılcahamam rampalarında bir trafik vardı anlatamam. Bi ara benım passatın sol ön tekerın ordan dümanmı buharmı bişiler çıktı ama arabada hararet yoktu hemen köşeye çektim. Balata kokuyordu. Baskı balatadan şüphelendim ama araba da çekmeme sorunu yoktu. o halde taa keçiörene kadar geldim :melek:. BU arada bu olaydan sonra sanki araba daha bi iyi çekmeye başladı. Bunu hissettim yani. sizce bu duman/buhar artık her neyse neden kaynaklanmış olabilir ?

36
Passat / passat 1.8 T de hangi yağ ?
« : 28 Haziran 2011, 22:38:16 »
arkadaşlar 99 1.8 T de hangi yağı kullanmalıyım ? şu anda 10-40 kullanıyorum. Bu gün aynı model bi bi arabanın sahibiyle konuştum kendisi 5-40 kullanıyormuş. sizce hangisini kullanmalıyım ?

37
Passat / 99 passat 1.8T üst kapak contası
« : 24 Haziran 2011, 17:36:10 »
Merhabalar bu gün aracımın yanına giderken motordan yere yağ damlattığını fark ettım. Hemen ustama gittim üst kapak contasının değişmesi gerektiğini söylediler. Bana 200 Tl gibi bi fiyat verdiler. Sizce ne yapmalıyım ? Fİyat uygunmudur? Birde arabanın trigerin olduğu yerden Gaza basıp bırakınca cız lama gibi bir ses geliyor. Onuda söyledim zincir ayarının yapılması gerekıyomuş. anlıyacağınız bu gün çok üzdü beni kızım   :(  Bu gibi sorunları yaşıyanınız varmı ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

38
Passat / Passat B5 aldım :)
« : 12 Haziran 2011, 03:49:02 »
Yeni passat B5 1999 1.8T Highline 2 aldım  :) Aracı tanıdığımdan aldım. Bizim abi bu arabayı ilk sahibinden almış, fazla yorulmamış bi araç yanlız kaputun ön taraflarında vernik atması olmuş çok az bi bölgede. Aranıza yeni katıldım anlıyacağınız  :) sizlere sorum Bu highline 2 nin highline dan farkı varmı ? veya Highline 2 diye birşey varmı :)

Sayfa: 1 2 [3]