İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - lancelot

Sayfa: 1 [2] 3
15
Arkadaşlar abiler burada birbirimize tecrübelerimizi aktarırsak güzel olmazmı ?

Arabamızı bunun gibi bırakıp gitmeyelim :)

http://www.youtube.com/watch?v=Hati0hTPYjs&feature=related

16
Genel / Kaportadaki siyah plastikler :(
« : 09 Ocak 2012, 01:52:45 »
Arkadaşlar abiler. Bu kaportadaki siyah platik aksamları nasıl tekrar siyahlatabilirim ? artık solmaya başlamışlar. Siyahtan Soyu Gri renk olmuşlar ? Bi çare ?

17
arkadaşlar aracım satılılıktır. İstemeyerekte olsa ev aldığım için satmak durumunda kaldım. Krediler resmen insanın belini büyüyor. Bir nebze olsun krediyi hafifletmek için satılıktır. :(  :-\ Üyelerimize indirimimiz herzaman vardır ;)
ilan numarası=65254072
ilan link= http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-yorulmamis-65254072/detay/

İlan onaylandıktan sonra bakabilirsiniz  :)

18
Merhabalar abilerim, arkadaşlarım dün bi skoda bayisine gittim 1.6mpi Ambiente Optimal donanımlı octi ye baktım özellik olarak çok güzel fiyatında da biraz indirim yaptılar 42.000 e metalik siyah rengini veriyorlar. Sizce 1.6 mpi nasıl bir motordur ve bu motorda bu donanım özellikleriyle alınabilitesi varmı ?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler :)

19
Genel / Direksiyon hidroliği damlaması.
« : 21 Eylül 2011, 14:37:38 »
Passat ın şöför tarafındaki sarı kaba bağlı hortumlardan bir tanesi yağ kaçırıyor. Bu gün farkettim bunu. Buna nasıl bi çözüm yolu izleyebiliriz ? bu arada sarı kutunun içerisindeki sıvı kahve rengi olmuş. Şu anda direksiyonun dönmesinde her hangi bi sorun yaşamıyorum. Sizce bunu nasıl çözebiliriz ?

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler. :)

20
Genel / Temizlik, bakım, detailing :)
« : 11 Eylül 2011, 14:52:51 »
Herkese merhabalar. Bu gün aracıma detaylıca bir temizlik uyguladım. 4 saatte bitti ama bende bittim. Kollarımı ve parmaklarımı hissetmiyorum. Resimler umarım anlatıcı olur :))

Resimde beyaz olan yer temiz taraf. Bu kadar kirli olduğuna hala inanamıyorum :))



Bu resim de arabanın motor kısmının önceki halini anlatıyor. (içler acısı)



Bu resimde ise içine sevgi katarak temizlediğim motor kısmı  :)



Kapıların temizlenmeden ve parlatılmadan önceki hali..



Kapıların temizlenip ve parlatıldıktan sonraki hali :)



Bunların dışında tavanla birleşik olan parçalarda temizlendi. Kokpit ve torpido tarafı güzelce temizlendi parlatıldı. Deri koltukların bakımı yapıldı ve parlatıldı. Aracın dışı güzelce yıkanıp quick sıvı wax atıldı. Heryer temizlendi.4 4 buçuk saatte bitti ama bende bittim inş beğenirsiniz :) Artık biryere gittiğimde motor ısındığı için yağ ve kir kokusu çıkıyordu, artık çıkmıyor. Bu gün arabamı birkez daha, daha çok sevdim. :))

21
Genel / otomatik cam el sıkışması koruması 1999 passat.
« : 31 Ağustos 2011, 21:34:21 »
Arkadaşlar abiler  bu gün bu özelliği keşfettim. Bilenler varmı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti :D

22
Genel / sizce bir hortum bukadar tutarmı ?
« : 19 Ağustos 2011, 11:52:18 »
arkadaşlar bilindiği gibi aracımda antifiriz damlatması olmuştu. 2 parçadan damlatıyordu. 1 motorun arkasındaki su flanşından 2. si turboya giren sus soğutması hortumundan. Bu su sogutması hotrumunun değiştirilmesi için ve yeni hortum için 350 tl gibi bir fiyat verdiler. Sizce bu fiyat normalmidir? Birde o hortumdan ankarada olmadığını söyledier. Acaba yaptırıyımmı nedersiniz ?

23
Passat / acil yardım misafirlikte kaldım....
« : 16 Ağustos 2011, 17:13:07 »
arkadaşlar aracım yanda yazıyor. şu anda aracımın altın su akıyor. hortumlardan biri patlamaış. eve gidiş mesafem 10 km içine normal su koyup gitsem sorun olurmu ? Birde görünürdeki hortumlarda sorun yok. aracın altından hangi hortum sorun çıkarmış olabılır ? lütfen acil yardım edersenız sevınırım.

24
Bora / bu bora gerçekmi ya?
« : 15 Ağustos 2011, 22:23:24 »
çok güzel neden türkiyeye bu modeli sokmamışlar ( gerçekse )

http://www.youtube.com/watch?v=CeFY5JX9vC0&feature=related

25
Genel / Motor yıkanmalımı yıkanmamalımı ?
« : 11 Ağustos 2011, 06:59:24 »
Arkadaşkar benim arabnın kaputun altı çok kirlenmiş boya olan yüzeylerde bile aşırı derecede yağ ve kir birbirine yapışmış. Sonaxta motor yıkama yaptıran varmı?
özellikle 1.8 T aracını yıkatan varsa ve bu deneyiminin benımle paylaşırsa çok mutlu olurum. Artık araba ısınıp 90 dereceye geldiğinde ve turboyu sıkıştırdığımda oluşan ısıdan dolayı içeriye o birikmiş yağın kirin ısınmasıyla hafifte yanmasıyla çok pis bir koku geliyor.  :-[

26
Passat / Aydoğanlar passat 1.8T kampanyası
« : 09 Ağustos 2011, 22:01:33 »
Arkadaşlar geçen gün aydoğanlar servisine gittim. Neredeyse hiç ilgilenmediler benimle. Genel  bakımın ne kadar olduğunu sordum. aracaımın ne olduğunu sordular bana. modelimi verince. Bir kampanyadan söz ettiler, Kampanyada olan ürünler

Triger değişimi
v kayışı değişimi
egzantirik rulmanı ve zinciri değişimi
ve genel bakım

Kampanya dahilinde buna istenen fiyat 850 Tl dediler. Sizce yaptırayımmı ? Sitedeki diğer 1.8t sahipleri de bunu yaptırmak ısterlermi ? Ve son olarak sizce bu fiyatı hak ediyormu ?

27
Passat / 99 passat kumandadan açılan bagaj koymak ?
« : 09 Ağustos 2011, 01:19:53 »
arkadaşlar başlıktanda belirttiğim gibi bu özelliği aracıma uygulayabilirmiyim ? :) Bunun maliyeti ne olur size ?

Cevap veren veya veremeyen herkese şimdiden teşekkürler :)

28
Genel / Ankradaki onmuş tubo hakkında ?
« : 29 Temmuz 2011, 15:54:21 »
arkadaşlar bu firmayla hiç çalıştınızmı ? Sağlam güvenilir bi yermidir ? turbomun bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Gerekirse kötü olan parçalarını filan değiştirebilirim. Sizce nasıl bi yer ?  ???

Sayfa: 1 [2] 3