İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - eroldemir73

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 27
29
 :tamamdir  Kaçırmayın  :tamamdir

30
Pasta Cila (İç dış yıkama Dahil)

Bu fırsatı kaçırma...
Sadece iç dış yıkama için 15-20 TL ödeme.PASTA CİLA YAPALIM. Getir aracın ilk günkü gibi pırıl pırıl olsun...

KLİMA SERVİSİ
Yaz geliyor... Sıcaklarda sıkıntı çekme.. bulabileceğin en uygun fiyatla klima gazını dolduralım, klimanın bakımını yapalım.


PAŞALI OTO KAPORTA - BOYA RADYATÖR/KLİMA BAKIM ve ONARIM SERVİSİ

Adres :

İmrahor Mahallesi Yedikule Cad. 4/A Yedikule Fatih İstanbul
(Yedikule Zindanları Girişi)

CEP : 0 536 231 68 98 Cüneyt Usta (KAPORTA - BOYA)
CEP : 0 536 607 89 78 Zeki Usta (KLİMA)

31
Polo 6N / Ynt: Kolçak Yardımı !
« : 05 Mayıs 2011, 16:53:20 »
Bildiğim kadarı ile ya saca yada koltuğu montaj oluyor. Birde koltuk arasına sıkıştırılan model var. Ben deldirmek istemediğimden ondan satın almıştım. Ama kullanışlı değil. pek tavsiye etmem.

32
Polo 6N / Ynt: Klima Işıklandırması olayını ÇÖZDÜM !!!
« : 05 Mayıs 2011, 15:35:28 »
o yuvarlak düğmelerin durduğu düz plakayı sökmelisin öncelikle. Alttan tutup kendine doğru çekersen çıkar. plakayı sökünce ortadaki yuvarlak düğmelerin üzerinde iki tane (altta ve üstte) delik ve onun içinde tırmak olduğunu göreceksin. Evet 2 numaralı yani ortadaki düğmeyi söküp içindeki ampulu görebilirsin. Aynı ampulden bulman gerekli.
Cam açma düğmelerini alttan ykarı doğru ittirdiğinde yerinden çıkacaktır.
Yanlız önemli bir şey söylemeliyim. Arabalarımız eski model olduğundan sıcakdan ve soğuktan zaman içerisinde plastik aksam kolaylıkla kırılabiliyor. çok zorlamadan yağmalısın tüm bu söylediklerimi.

33
Polo 6N / Ynt: Klima Işıklandırması olayını ÇÖZDÜM !!!
« : 05 Mayıs 2011, 11:55:13 »
Forumda klima düğmeleri ile en fazla uğraşanlardan biri olduğum için bir kaç tavsiyede bulunmak isterim.
Klima düğmelerini çekmeyin. Uzun bir düğme onlar. Komple o ortadaki parçayı sökmeden düğmeleri sökemezsiniz.
Işık o panelde az yanıyorsa üç tane yuvarlak döndürerek kullandığımız düğmelerden ortadaki düğmenin altında bir lambası var. Öncelikli olarak öndeki düz plakayı kendinize doğru çekin çıkacaktır. O zamanda orta düğmenin üzerinde yani yan kısmında tırnaklarının ucunun gözüktüğü bir delik göreceksiniz. O deliğin içindeki tırnağa bastırarak düğmeyi sökebilirsiniz. Düğmeyi sökünce içinde bir ampul göreceksiniz. Bu ampul siyahlaşmış veya artık randıman vermeyecek kadar az ışık veriyor olabilir. O ampulu değiştirmelisiniz. O panele ışık o ampuldn yayılıyor. İlk başta söylediğim düz plakayı söktüğünüzde zaten altta ışıkların yayılması için gerekli o şeffaf yoların olduğu plastiği göreceksiniz. Ben her yerin ışığını değiştirdim ama klimanın ışıklarını değiştrmedim. Benim yaptığım bayağı uzun bir işti.
Gösterge ve düğme ışıkları değişimi( Az resimli anlatım :))  ) page 2

ikinci sayfada düğmelerin son hallerini görebilirsin.

34
Polo 6N / Ynt: Kilitleyince Yanan Dörtlüler
« : 18 Nisan 2011, 14:16:20 »
Aracınızda uzaktan kumandalı açma kapama mı var? Eğer öyle ise o cihazın bir kablo çıkışı bu iş içindir. Ucuna bir diyot takarak bu kabloyu 4 lülere bağlayabilirsiniz. Diyot 1N4001 olabilir galiba. Kendin yapmak istioyrsun ama bilen birinin yapması daha iyi olur. bu iş için büyük paralar vereceğini sanmıyorum. Yanlış bir işlemde açma kapama sistemine zarar verebilirsin..

35
Polo 6N / Ynt: Yağ Soğutucuyu bulamıyorum
« : 11 Nisan 2011, 16:08:59 »
 Resimdeki araç senin mi.. Pek giremedik forumlara arada VW yapmışsın.. Güzelmiş. Allah Kazasız Belasız kullanmanı nasip etsin..

36
Polo 6N / Yağ Soğutucuyu bulamıyorum
« : 11 Nisan 2011, 14:25:24 »
Merhaba arakadaşlar,Nereden bulabilirim.

37
Polo 6N / Ynt: Sis fari
« : 06 Nisan 2011, 12:19:03 »
Ekten vida koymamışlarsa Üstten  tutan iki tane tırnağı var diye hatırlıyorum. altakkiler geçmeydi. Duz tornivida ile hafif hafif esneterek kapağı söktünmü komple gelir. Resimlerinde tam göremedim sis farları orjinal mi yoksa gplast marka mı diye. Ampul genelde h3 olarak geçer. şasesi fara bir vida ile takılır. diğer ucundaki kablonun ucuda geçmelidir ama sis farına göre bu ampul tip farklı olabilir.

38
Polo 6N / Ynt: Tahliyeden devirdaim suyunu atma.
« : 04 Nisan 2011, 18:32:38 »
Conta diyorum. Üst kapakdaki contanın kenarında ufak bir yırtılma vardı bende de. aynı senin yaşadıklarını yaşadım. kapağı eline alıp bak içine gözükür zaten..

39
Linke tıklanmıyor   :( Yada ben tıklayamıyorum  :(

Tükoder'in sayfasına girin. Ana sayfada duyuru var zaten. Link bende açılıyor ama duyuruyu aşağıya kopyaladım.

Akaryakıt zamlarını protesto etmek için 05.02.2011 Cumartesi günü saat 11.00 de Galatasaray Lisesi önündeyiz.


DEĞERLİ TÜKETİCİLER

 

 

         Ülkemiz tüketicilerinin tamamını ilgilendiren akaryakıt zamlarıyla ilgili kitlesel bir basın açıklaması yapmak üzere  5 ŞUBAT.2011  CUMARTESİ GÜNÜ SAAT: 11.00 ‘ de GALATASARAY LİSESİ’ nin önünde olacağız.
 

         Açıklamayı yaptıktan sonra Taksim’e kadar yürüyerek bildiri dağıtacağız. Tüketicilerimizin gerekli duyarlılığı göstererek destek vermelerini ve bizlerle birlikte olmalarını bekliyoruz.
 

         Saygılarımızla.
 

  
 TÜKODER
Tüketiciyi Koruma Derneği
Genel Merkez Yönetim Kurulu


 
 

41
Her benzinciye gittiğimde içim kan ağlıyor. Benzin de almamız gerekiyor. Nası protesto edicez ki? Bir yerde okumuştum. Belki bu forumda. Bu fikir çok hoşuma gitmişti. Dediğim gibi benzi almaya mecburuz. ee nası yapıcaz o zaman... Türkiye 3-4 tane büyük benzin firması var. Atıyorum Shell, BP, opet gibi. Bunlardan birisini belirleyeceğiz. Mesela BP. Kimse BP 'den benzin almayacak. Benzin ihtiyacını gidip diğer firmalardan halledecek. Ama BP'den almayacak. BP hiç satış yapamayınca ne olucak. Gidip kendisi nası indirim yapabilirimin cevaplarını armya başlıyacak, diğer firmaların kapısını aşındıracak veya devleti sıkıştıracak.
Sizce de bu etkili olmaz mı?  :bekleriz: :bekleriz:

42
Polo 6N / Ynt: triger
« : 21 Ocak 2011, 10:21:43 »
Benim motorun aynısı. Ben kaç liraya değiştiridğimi şu an için hatırlamıyorum ama gergi kayısı 60-70 TL (linki aşağıda) kayışda 30 TL olsa parçalar 100 TL tutar. İşçilik artık ustana ve pazarlığına kalmış. Ustan iyi ve tecrubeli olsun. Ben işçiliğe tanıdık olduğundan fazla para vermemiştim Diskleri de değiştirmiştim o zaman.
Otostart.com | Oto Yedek Parça - Anasayfa

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 27