İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - bluerose1

Sayfa: 1 [2] 3
15
Polo 6N / Pes Ettim!!
« : 12 Nisan 2014, 23:57:43 »
 Merhaba arkadaşlar.
 Bildiğiniz üzere geçen hafta Resul un yanına gitmiştim arızalar yüzünden.Bu hafta da şanzuman yağ keçesini değiştirelim üzerine de şu geri vites işini kökten çözdürelim dedim çıktım yola yine stop etmez mi. >:( O sinirle aldım aracı doğru izmit sanayisine önüme gelen ilk özel servise girdim. Dedim al bu arabayı a dan z ye kontrol et bu araç buradan sağ sağlim çıkacak usta...  eğer olmazsa al benzini beni de çağır kapının önünde döküp yakalım dedim. :bekleriz:
Usta tebessüm etti sen merak etme ne gerekiyorsa yaparız telefon açarız arızayı söyleriz kabul dersen yaparız etmezsen gelir alırsın.Bıraktım aracı atladım minibüse geldim eve.Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım dostlar...

16
Polo 6N / Yeni Arızam hoşgeldin.
« : 15 Mart 2014, 20:06:26 »
Merhaba arkadaşlar...
Yeni bir arıza ile karşınızdayım.Ben yapmaya yavrum bozulmaya bıkmadı bakalım hangimiz pes edeceğiz.Bildiğiniz üzere stop etme ve çalışmama arızası üzerine aracın birçok sistemini parçasını yeniledim orjinale çevirdim ama sorunum düzelmedi.Şimdi son parçaları tamamlıyorum ve nasip olursa haftasonu Gebze ye Resül ün yanına gideceğim.Gelelim yeni sorunumuza daha bu sıkıntıyı çözmeden birde akünün şarj boşalması başladı.Akşam bıraktım sabah tık yok ses yok göstergeler sıfır akü boş çalışmıyor.takviye yaptık ertesi sabah yine aynı.Neyse aldık gittik elektrikçiye test ettik gösterge kadranım kaçırıyor.bir tane usta bulup yaptıramamış elektrikçi.Aldım kadranı Ersan Hocamıza yolladım Balıkesire.Sağolsun büyük çabalardan sonra bana müjdeyi verdi yapıvermiş.En kısa zamanda yollayacak ve bağlayacağım.sonuçları sizlerle paylaşırım.
  Bu arada bir de ışıklandırma paketi yaptı bende sizlerle paylaşayım dedim.Şimdi sorum şu; kadranın lcd ekranları beyaz mı olsun yoksa onlarda komple kırmızı mı kalsın.işte fotolar.
Beyaz lcd:

Kırmızı lcd:



17
Polo 6N / FK Racelook Ön Tampon!!!
« : 22 Şubat 2014, 02:17:21 »
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle fikirleriniz almak istedim... Fk Sport Racelook ABS malzeme ön tampon bizim araçlara yakışır mı,ben size hem ürünün hem de beyaz bir araç üzerinde uygulanmış fotolarını ekliyorum.Bunu kendi aracınızın renginde düşünüp ona göre yorumlar yaparsanız daha iyi olur sizce nasıl olur??
Fiyat 80 Euro..

Bu tamponun resmi:


Bu da uygulanmış hali:


18
Polo 6N / Stop Etme Devir ve Marş Sorunları Çözüldü!!!
« : 19 Şubat 2014, 21:04:51 »
Merhaba arkadaşlar....
Konum silindiğinden yeniden açtım konuyu stop ve çalışmama devir düzensizliği vs. gibi sorunlar yaşamaya başlamıştım geçtiğimiz ay.K.boğaz şüphesiyle girişmiştik motora velhasıl marka fiyat konusunda epey sorular-cevaplar almıştım bu konuda.Şimdi tamamiyle yapılan tüm işlemleri tekrardan yazayım.
Yapılanlar:
- Gaz kelebeği söküldü mekanik ve elektronik swich kısımları tamamiyle temizlendi parlatıldı.
- Gaz kelebeği 1 vidası sökülmediğinden emme manifoldu sökmüştük iç-dış temizlendi.
- Hazır açılmışken enjektörler ve benzin dağıtıcı Weber ve elektronik kısımları temizlendi.
- Tüm lpg emme hortumları ve benzin hortumları, tüm kelepçeler ve klipsler yenilendi.
- Tüm bujiler ve buji motor girişleri temizlendi.
- Tüm şase kabloları ve metal swich (g.kelebeği,a.bobini.distribütör metal kapak,enjektör elektrik) yenilendi.
- Ateşleme bobini orijinal takıldı.
- Buji kabloları orijinal takıldı.
- Distribütör temizlendi ayar yapıldı.
- Distribütör ateşleme kapağı orijinal takıldı.
- Lpg enjektörleri değişti,regülatör ve beyin temizlendi ayarlar yapıldı.
- Hararet müşürü orijinal takıldı.
- Egzoz manifoldunda çatlak vardı onarıldı.
- En son adaptasyon yapıldı.
 
  Tüm bu yapılanlardan sonra aracımdaki stop etme devir düzensizliği ve çalışmama sorunu şimdilik giderildi umarım yakın zamanda başka bir sıkıntım olmaz çünkü muayene geliyor.

Sıradaki yapılacaklar:
- El freni teli değişecek ve arka kampana frenler ayarlanacak, el freni ayarlanacak.
- Ön balatalar değişecek.
- Benzin pompası ve filtresi değişecek.
- Vites Kolu alt burcu değişecek.
- Şanzıman keçesi değişecek.
- Triger seti,v kayışı ve devirdaim pompası değişecek.
- Lastik rotasyonu,rot ve eksantrik balans ayarları yapılacak.
- Egzoz kaçakları varsa yapılacak.
- Far ayarı yapılacak.
 Şimdilik aklıma gelenler bunlar inş bunları da halledersem muayeneye zımba gibi gideceğim... ;D

19
Polo 6N / PASSAT!!!
« : 12 Kasım 2012, 18:00:13 »
Merhaba arkadaşlar 2007 model PASSAT 1.6FSI COMFORTLINE OTOMATİK alma niyetimiz var.Siyah 166000 KM de 33500 TL. kazası falan yok lokal boyası var. Sizce uygunmudur fiyat model Km bakımından.Aracı bilmediğimden pek kıyaslama yapamadım.Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sewinirim.

20
Polo 6N / SİLECEK
« : 27 Ekim 2012, 11:01:08 »
Selam arkadaşlar malum kış geliyor ön cam sileceklerini yenileyeyim diyorum. Öneriniz warmı yoksa gidip aksesuarcıdan herhangi bir silecek takımı alsam olurmu?

21
Aranıyor / Hawa Filtre Kutusu Acil!!!
« : 23 Ekim 2012, 23:30:10 »
Merhaba arkadaşlar 6n orjinal hava filtre kutusu elinde olan var mı(çıkma olur) ya da önerebileceği biryer var mı lütfen yardım??

22
Polo 6N / Alpine&Pioneer&İnfinity&SM
« : 01 Eylül 2012, 13:27:23 »
Arkadaşlar Alpine sbg-1244br aldım,
Pioneer 6300sd ana ünite aldım,
Önlere İnfinity 6530cs comp. aldım,
Anfi SM h500 aldım,
        Ancak bir sorun var.Tesisatçı arka pandizot için 6x9 oval pioneer al dedi.Aynı araçtan arkadaşımda da var oval kullanmış memnun kalmamış.Arkaya öndekilerden 1 ya da 2 takım daha comp.tak daha iyi olur dedi.Düşündüm ki en iyi bilgi polo kullanıcılarından w vwtr.net üyelerinden alınır..Şimdi ne yapmalıyım arkaya oval mi yoksa aynı comp. 1 ya da 2 takım daha mı almalıyım..
       Bir de amfim sub w diğer hoparlörlerimi destekler mi yoksa takwiye mi gerekli?? Amatör bile değilim bilgi paylaşınca güzeldir..Yardımlarınızı bekliyorum...






23
Polo 6N / KRANK FİLTRESİ??
« : 27 Ağustos 2012, 20:44:50 »
Mrb.arkadaşlar geçenlerde ustam k.boğazın oraları sökerken dikkatimi birşey çekti.Kısa bir hortum boğaz altında biryere bağlı w ucu yukarıya doğru açık şekilde idi.biraz araştırdım kimisi sıcak hawa buharı için kimi de yağ buharı için diyor.sonra forumlara baktım bazı ark. açık hawa filtre uygulamasına yardımcı boru ile bağlayıp ucuna krank filtresi takıyorlarmış.Ben de K&N filtre uygulaması yapıcam y.dışından gelince.O hortumu aynı boş şekilde bırakmalımıyım yoksa benim araç için başka bir uygulama yapmalımıyım.Aydınlatır hatta resimli anlatım paylaşabilirseniz sewinirim arkadaşlar.. (Temsili foto ekledim)  Saygılar...


24
Polo 6N / Cool-it Termotec Kaplama
« : 27 Haziran 2012, 10:12:47 »
Arkadaşlar resimdeki cool-it thermo(Termotec) hava filtresi kaplama ürününü nerede bulabilirim ya da elinde olan var mıdır?

25
Polo 6N / Kelebek Boğaz Çapı???
« : 24 Haziran 2012, 20:06:23 »
Selam arkadaşlar 98 1.6 8v boğaz çapı kaç mm???  Kutu filtre iptal edip boğaz çapını orj.ölçüsünden alüminyum boru ile 75-80mm yükseltip boşluğa doğru uzatıp ucuna AEM Dryflow filtre uygulamak niyetim.



26
Polo 6N / Buji Seçimi!!!
« : 18 Mayıs 2012, 11:32:33 »
Arkadaşlar aracımı muayene sokmadan önce bi bujileri de elden geçirelim istedik.En son n zmn değştiği konusunda bilgimiz olmadığı için sıfırlayalım dedik.6n 98 LPG li aracım için Bosch marka 3 tırnaklı en ideal dediler ama bir de NGK 3 tırnak söyledi usta. paraya kıyılıp NGK alınmalı mı yoksa Bosch işimizi görür mü? yardımcı olursanız sewinirim saygılar...

27
Polo 6N / 6N Vites Topuzu???
« : 28 Nisan 2012, 11:30:22 »
Merhaba arkadaşlar 98 6N aracın vites topuzu w körüğü sökülmesini resimli olarak paylaşırsanız sewinirim.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

28
Polo 6N / Gösterge led hakkında!!!
« : 04 Nisan 2012, 18:02:59 »
Merhaba arkadaşlar gösterge ledleri değiştirmek istiyorum fakat şerit ledlerden sökülen tekli ledler çalışmıyor.Bu konuda ne yapmam gerekir hangi led kullanmalıyım ya da nereden temin edebilirim tekli smd led.Yardım ederseniz sewinirim saygılar...

Sayfa: 1 [2] 3