vwtr.net

Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: alpcesur - 21 Şubat 2009, 17:02:22

Başlık: Golf V kapı kitlenme sorunu
Gönderen: alpcesur - 21 Şubat 2009, 17:02:22
Golf TSI 140 hp Comfortline 2007 aracım var. kalkışlardan sonra kapılar bazen otomatik kitleniyor, bazen kitlenmiyor, yol bilgisayarından ayarlıyorum fakat ayarlar sürekli değişiyor. bunun nedeni ne olabilir?
Başlık: Ynt: Golf V kapı kitlenme sorunu
Gönderen: nirvana4 - 23 Şubat 2009, 09:29:43
Arkadaşım Selam;
Aynı sorun bende de vardı. Benimde kapılar otomatik kitleniyor sonra kendiliğinden açılıyordu. yolda giderken böyle kendi kendine birkaç kez tekrarlıyordu. Benim aracımda 122 DSG otomatik confortline. bu hata ile beraber bende bunun yanında kontak anahtarını vites hangi konumda olursa olsun dışarı vermesi idi. norlamde sadece "p" konumunda vermesi gerekiyordu. Hem kapı hatası hemde anahtar hatasının direksiyon altında bulunan kontak kutusundan kaynaklandığını söylediler ve değiştirdiler. Şuan sorunsuz. Muhtemlen seninkide böyle birşeydir. Ya da daha önemsiz. Ama mutlaka servise götür.Çünkü servisten bana kapılar direk kitlenebilir ve açılmaybilir demişlerdi.

Kazasız günler saygılar..
Başlık: Ynt: Golf V kapı kitlenme sorunu
Gönderen: alpcesur - 25 Şubat 2009, 13:38:05
Nirnava'ya cevap için teşekkürler. Benim araba düz vites, ayrıca giderken kapıların kitlenmesi olmuyor. sadece kalkışlarda kitlenme oluyor. yol bilgisayarındaki kapı ayarları değişiyor. galiba yol bilgisayarından kaynaklanıyor.