Volkswagen Türkiye - VW

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6K (Classic) => Konuyu başlatan: Ruhii - 22 Ekim 2016, 16:34:37

Başlık: 1999 Model Polo Classic 100 lük Titreme Sorunu
Gönderen: Ruhii - 22 Ekim 2016, 16:34:37
İyi günler arkadaşlar.
Aracımda titreme mevcut rolantisi düzelmiyor nedense. Boğaz kelebeğinin orjinalini taktırdık. vites geçme sorunu kısmen çözüldü eskisi gibi üzmüyor fakat titreme sıkıntısı devam ediyor ve bu benı oldukça rahatsız ediyor.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? G40 kodu çıkıyor  cıhaza baglayınca o nedır ne degıldır tam bılmıyorum. Yardımcı olacak ve yazacak arkadaşlarıma sımdıden tesekkur ederım.
Başlık: Ynt: 1999 Model Polo Classic 100 lük Titreme Sorunu
Gönderen: azap5555 - 22 Ekim 2016, 22:48:54
Benimki 6n 99 model, geçenlerde 3. köprü haramidere civarlarında 120 ile giderken birden devir saati sıfıra düştü ve sağa çektim, neyse hikaye uzun, sorun distribütör üzerinde hall sensörü var o yüzden yolda kaldım. Öncesinde sizin arabada olan belirtiler vardı, sizinki de hall sensörü olabilir belki.
Başlık: Ynt: 1999 Model Polo Classic 100 lük Titreme Sorunu
Gönderen: Ruhii - 23 Ekim 2016, 11:51:22
Geçmiş olsun hocam,  ne kadar fiyat çıkardı usta yaptığında. Masraflimiydi
Başlık: Ynt: 1999 Model Polo Classic 100 lük Titreme Sorunu
Gönderen: azap5555 - 23 Ekim 2016, 12:51:09
Bizimki aee motor, hall sensörü distribütör üzerinde, sizinki nerede önce onu bulmalı, önce çin malı distribütörle idare ettim bir ay 110 tl fiyatı sonra yurtdışından orjinal sensör getirip orjinal distribütörü revizyon yapıp sorunsuz kullanıyorum şimdi.
Başlık: Ynt: 1999 Model Polo Classic 100 lük Titreme Sorunu
Gönderen: Ruhii - 29 Ekim 2016, 20:31:34
Teşekkür ederim yazdığınız için. Ben de bi kontrol ettireyim belki de ondan yapıyordur