vwtr.net

Volkswagen A.G. => Porsche* => Konuyu başlatan: ®oyal - 02 Kasım 2007, 07:20:01

Başlık: tüplü Porsche
Gönderen: ®oyal - 02 Kasım 2007, 07:20:01
(http://img231.imageshack.us/img231/1420/011120071576an4.jpg)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: aliis - 02 Kasım 2007, 09:22:18
ustalarımız becerikli gercekten ;D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: corrado_g60 - 03 Kasım 2007, 17:12:20
911'de var tüplü
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 04 Kasım 2007, 08:18:21
tüp olayı aldı başını gidiyor.her zaman karşıyım kim ne derse desin :D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: Sile-R - 04 Kasım 2007, 21:39:59
Gayet güzel bir uygulama...

1.5 sene LPG li R11 Flash kullandım....110 binde kendim taktırdım 140.000 de sattım...Arıza yapmadı, yolda kalmadı :) Kalmazda.

Birkere lt fiyatı %50 civarında ucuz. Tercihteki en önemli sebep...
Görsellikten çekiniyorsanız...Güzel bir montaj ile kimse aracın LPG li oldğunu ne motora ne de dışına bakarak anlayamaz. Enjektörler emme manifoltunun  altıan monte edilebilir :)

Temiz bir yakıttır...temiz yanar, çevreyi fazla kirletmez.

Bunların yanında...Buji ve hava filtresine önem verir...Güzel buji temiz hava filtresi yanmayı daha verimli kılar. Benzin li motordakinden daha önemlidir.

Enjektörlü sistemler için ztn soğuk motor benzin ile çalışıyor, ısınınca LPG ye geçiyor, soğuk motorun yıpranma derdi pek kalmıyor.  Karbürtatörülü araçlar için sabah benzinle çalıştırmak güzel b,r uygulama ama ben 1.5 sene damla benzin koklatmadım. Pekte sallamadı. Sabah marşa dokunur dokunmaz saat gibi çalışırdı fakirim.

Eğer benzin pahalı, aracım ile gezemiyorum, işimi göremiyorum diyorsanız LPG işini düşünün, araştırın.

 :bekleriz: Ama eğer gidip benim gibi ne yakarsa yaksın GTi segmenti bir arabam olsun gazlıyım, performansını kullanayım diyorsanız LPG taktırmak biraz garip kaçar. İnsanlarda geripser daha az yakan bişi alsaydın derler :)

Porsche vs araçlar prestijli otomobiller logosu değerli, logonun sürücüye verdiği ayrıcalıklar değerli. Kalitesi ön planda ( ülkemizde ) kaç kişi porsche sine yükleniyor ki, Piste çıkarıp zorluyorki. Marka prestijini kullanacak biri tabiki LPG takabilir. Kürsel ısınma içinde özellikle bu porsche için çok faydalı olmuştur :)

Performans vs...Oktanı yüksek geç yanar, yanma gücü benzin kadar değildir...Ama öyle yerlerde bir performans ile karşılaşmasınız...Bazılrarı taksileri örnek gösterir...Tüp bu şahin e takılır. Onların LPG beynindne çıkıp karbüratöre giren hortumları üzerindeki muslukları hep en kısıktadır. Düşük devirde yürümez yüksek devir çevirmez vs...Onları feyz almamak lazım :)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ata666 - 05 Kasım 2007, 09:34:26
benim arabam o kadar lpg ye alıştı ki benzine aldığımda lpg den aldığım verimi alamıyorum. aslında bu olay acil bakım gerektiren bişey ama şu anda ben halimden memnunum.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: fay78 - 05 Kasım 2007, 14:32:45
bende yıllarca kullandım.hiç bir sorunum olmadı.sıralı kullanan arkadaşlarımda mevcut.Onlardada sıkıntı yok.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 05 Kasım 2007, 16:50:40
ben sadece kendi fikrimi söyledim takanlara takmayın demedim.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: warlock - 02 Ocak 2008, 23:42:45
Nıhahha çekiyomu bari :D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: Firestarter - 03 Ocak 2008, 02:58:20
Bu gidişle artık iyice eylem yaptırtacaklar bize. İlla, ''LPG' ye hayır'' yazılı pankartlar mı yapalım yani.  :)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: Tasud0 - 03 Ocak 2008, 03:05:30
Bu gidişle artık iyice eylem yaptırtacaklar bize. İlla, ''LPG' ye hayır'' yazılı pankartlar mı yapalım yani.  :)

güzel yorum bnde lpg'li arac sevmiyorum

Eylem olursa benide cagır ;D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: Firestarter - 03 Ocak 2008, 03:08:26
Eylem olursa benide cagır ;D
Olur.  :)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 04 Ocak 2008, 20:52:16
+1 yaz ibo abi
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: cabrio63 - 05 Ocak 2008, 01:22:22
sonuçta bu araçlar benzinle yani ıslak yakıtla çalışmak için üretilio,eğer çok iyi olsaydı zaten porsche bunu lpg li üretirdi.kimse lpg benzinden daha iyi gider demesin lütfen mantıklı oursak o zaman tüm markalarım yarış takımları lpg li araçlarla yarışırdı.benzinin pahalı olduğu ülkelerde icat edilmiş bi yakıt türüdür,bakın bakalım amerika lılar kullanıomu lpg?
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: golf-line2 - 05 Ocak 2008, 02:02:45
+1 ;D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 05 Ocak 2008, 14:20:31
Yokk.Cihan abi niye öyle diyorsun abi bazı şöförlere göre en iyisi lpg benzin ve mazot gereksiz yakıtlar.onlar benzinle yapamadığı hızı tüple yapmışlar..Herkesi aklıselime davet ediyorum.Tüplü araba ne gider nede çeker bayır yukarı arabayı zar zor 2 ye takarsın araba bağırmaya başlar ne kadar tecrübesiz de olsam iyi bildiğim konular var ve bunlardan biride lpg konusudur..İsteyen tüp taktırsın arabasına kimseye bişe dediğim yok sadece kendi fikrimi söyledim..Eğer siz bi volkswagene LPG takıyosanız..Arabanızın şahinden doğandan bi farkı kalmaz...
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: telekomcu44 - 10 Ocak 2008, 15:45:36
arkadaşlar elbette lpg benzinden daha iyi diyemeyiz ancak günümüz şartlarında helede türkiye şartlarında insanlar mecbur kalıyor. dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz malesef. amerikalı benzini ucuz kullanıyor zaten. ne diye lpg taktırsın dimi.bende lpg ye kaşıyım ancak milletin eli mahkum
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 11 Ocak 2008, 17:47:59
arabasının benzinine para yetiştiremeyen adam ya dizel araba alsın yada araba almasın kardeşim araba ocak değilki tüple çalışsın
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: icedes - 21 Ocak 2008, 21:04:32
Dünyaca ünlü akaryakıt markası shellden benzin aldım arabam stop etmeye başladı benzin kirliymiş kelebeğimi ve enjektör uçlarımı kirletmiş ardından shellin başka bi istasyonundan 97 oktan benzin aldım arabayı pc ye bağlattık 87 oktan çıktı.Hem dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz hemde kazık yiyoruz buda bizleri LPG ye itiyor,kimse Türkiyedeki akaryakıtın kalitesini savunamaz bana,gene LPG masum kalıyor en azından art niyetli insanların elinde değil şuan sıralı sistemde aygaz marka LPG benzin kadar iyi gidiyor.2 yıldır toyotada kullanıyoruz gidişatında bi problem yok ufak tefek sorunlarda çıkartıyor olacak o kadar.Benzin 4 lira olursa kimse tutamaz beni LPG taktırırım.İlk başlarda dizel içinde dzel araba alınmaz diyordu ama şimd teknolojisi geliştirildi benzin kadar hatta ondan daha çok tercih ediliyor.Lütfen atgözlüklerimizi çıkaralım bu sistem sonradan takıldığı için bu kadar sinirleniyor bazı arkadaşlar,halbuki orjinal vw lpg li araç çıkartsa sorun olmaz herkes gider az yakıyor diye 0 ına 5-6 milyar fazla verip alır. Bu teknoloji mutlaka gelişecekki zaten sıralı olayı ile gelişti.Bırakında milletimiz bişeyler yapmaya çalışsın.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ®oyal - 21 Ocak 2008, 21:15:26
Alıntı
halbuki orjinal vw lpg li araç çıkartsa sorun olmaz herkes gider az yakıyor diye 0 ına 5-6 milyar fazla verip alır.
   :tamamdir
 Alternatif yakıtlı araçlar vw nin gamında var ama ülkemize gelmesi  üzün sürebilir kaldıkı dizel ve benzinli araçlarda sorunlar yaşıyan vw motorları henüz gelecek yeni nesil yakıtlarla hazır değil.
Bluemotion,Ecofuel(cng)..
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ozmo - 22 Ocak 2008, 10:30:17
lpg iyi hoş ucuz temiz kraliyet ailesi bile araçlarında kullnıyor amma bana kimse lpg kullandırımaz neden mi çoğunuz kartal otobanda havaya uçan arabayı biliyorsunuzdur lpg tankı patlamıştı araç tam arkamdaydı ve büyük bir gürültü ve alev topu gördüm sanki biri araca uçaktan bomba bırakmıştı.
Yok arkadaş benim canım tatlı en azından benzin depoları daha güvenli en ufak bir şeyde kendini dışarı atacak kadar fırsat veriyor sana.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ®oyal - 22 Ocak 2008, 12:51:43
VOLKSWAGEN  OTOGAZ LPG DÖNÜŞÜMÜ -  volkswagen  otogaz,volkswagen  lpg,  volkswagen  sıralı sistem,  volkswagen  otogaz dönüşümü, volkswagen  video,volkswagen  resimleri, satılık volkswagen  , volkswagen  ilanları (http://volkswagen.lpghaber.com/arabamarkalar.php?araba=volkswagen)
VOLKSWAGEN TOUAREG 3,2 V6 OTOGAZ AYAR OTO BAHÇELİEVELER (http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/VOLKSWAGEN-TOUAREG-3-2-V6-OTOGAZ-AYAR-OTO-BAHCELIEVELER-topic-7318.html)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 23 Ocak 2008, 13:33:15
Bence LPG li bir arabanın yürüyen bir bombadan farkı yok.Eğer öyle olsaydı fabrika çıkışında arabaları LPG li yaparlardı fikrimi yine savunuyorum tutup arabanıza tüp attıracağınıza Dizel bir araba alın dizel gitmiyor diyenler de var Lpg li araba uçuyo Benzinliden farkı yok diyenler var.Ve Mazot pis mazotlu arabaya binilmez diyenler var.Akaryakıt işini az çok biliyorum çünkü bi akaryakıt istasyonumuz var Petrol ofisinin yeni performasn serisi V/Max eurodizel 10 u çıkardı kükürt oranı az.Reklamlarda inanmayanlar gelip ofiste test ettiriyolar ve aynı sonuç elde ediliyo.LPG gaz yahu hiç araba gazla gidermi.Herkes LPG yi övüyo ama hergün kaç LPG li araba patlıyor.Kimsenin bundan haberi yok millet 2 kuruşunu kurtarmayla uğraşıyo parası olmayan adam araba almasın o zaman.Eğer öyle olsa bu LPG ''Rezilliği''başını alıp gitmezdi.!!!
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: escocem - 23 Ocak 2008, 13:47:12
Bence LPG li bir arabanın yürüyen bir bombadan farkı yok.Eğer öyle olsaydı fabrika çıkışında arabaları LPG li yaparlardı fikrimi yine savunuyorum tutup arabanıza tüp attıracağınıza Dizel bir araba alın dizel gitmiyor diyenler de var Lpg li araba uçuyo Benzinliden farkı yok diyenler var.Ve Mazot pis mazotlu arabaya binilmez diyenler var.Akaryakıt işini az çok biliyorum çünkü bi akaryakıt istasyonumuz var Petrol ofisinin yeni performasn serisi V/Max eurodizel 10 u çıkardı kükürt oranı az.Reklamlarda inanmayanlar gelip ofiste test ettiriyolar ve aynı sonuç elde ediliyo.LPG gaz yahu hiç araba gazla gidermi.Herkes LPG yi övüyo ama hergün kaç LPG li araba patlıyor.Kimsenin bundan haberi yok millet 2 kuruşunu kurtarmayla uğraşıyo parası olmayan adam araba almasın o zaman.Eğer öyle olsa bu LPG ''Rezilliği''başını alıp gitmezdi.!!!

arkadaşım istasyonunuzun olması demek yakıtlarla ilgili tam bilgiye sahip olmanı sağlamıyorki fabrikadan tüplü çıkan bir sürü model araç dolaşıyor dünyada bunlardan heberin yok.nerde ne zaman lpg tankı patlıyormuş bana bunun somut örneklerini bi yazarsan hatta link felan verirsen-resim koyarsan çok memnun olurum.ülkemizde her zaman ucuz mal rağbet görmüştür bunu bilen esnafta her zaman olması gereken bazı güvenlik valvelerini bile sisteme takmayıp fiyatı ucuzlatmıştır.tüm bu cahil mantıksız montajcı arkadaşlara rağmen sistemin kendisiyle yada yakıtın kendisiyle alakalı bir patlama duymadım,ordan burdan benzim kaçırıp komple yanan çok araba gördüm hatta birini kendim yaşadım.kulaktan duyma bilgilerle yada yazmak için yanlış yorumlar yapmayın lütfen forumda....
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 23 Ocak 2008, 14:03:30
Ben kulaktan dolma bir bilgiyle yorum yazmadım.Fabrika çıkışı LPG li olan arabalardan haberim var hepsi de PASİF kalan arabalar.Geçenlerde komşumuzun LPG li doğanı patladı bundan bahsediyorum ben tam bil bilgiye sahibim demedim.Dİkkat ettiysen az-çok olarak belirttim.Yaşımdan dolayı tecrübesiz olabilirim ve bu yüzden bu forumdayım tecrübeli abilerimden bilgi almak tecrübelenmek için ben sadece kendi fikrimi beyan ettim kimsenin de zoruna gitmesin taktırın kardeşim arabanıza tüp tutupda taktırmayın diyecek değilim.Sadece kişisel görüşüm bu ve ne olursa olsun vazgeçmiyeceğim..Herkes istediği gibi kullanabilir arabasını kimseye bişey dediğimiz yok.Eğer LPG lüks arabalara takılsaydı tutupda Ferrarisine tüp takan adamdan arabasını geri almazlardı.Arabasını şahinle doğanla bir gören varsa taktırsın lpg.LPg li olan arabaların önü havada arkası yere sürtüyo ama.Komik duruma düşmeyim.
                                                                                Saygılarımla
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: G60 - 23 Ocak 2008, 14:19:16
Ferrari'sine lpg taktıran adamın elinden arabayı aldıkları efsane. Hatta 7 tane LPG'li Ferrari dolaşıyormuş sokaklarda. Onunda haberi yapılmıştı.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: icedes - 23 Ocak 2008, 14:49:07
Arabasını şahinle doğanla bir gören varsa taktırsın lpg.LPg li olan arabaların önü havada arkası yere sürtüyo ama.Komik duruma düşmeyim.

Şahin doğanla ne alakası var ki bu tamamen ucuzluk,porsche marka araca lpg takılınca doğanla şahinle aynı katagoriyemi girdi. Eğer takıpta memnun olamayan varsa ben doğanın 2 katı fiyatına alayım hiç değilse porsche a biniyorum derim tüplü fln da olsa porsche  ;D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 23 Ocak 2008, 14:51:45
Efsane mi bilmem ama öyle haberler dolanıyo
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ramcho® - 23 Ocak 2008, 15:04:31
Ben kulaktan dolma bir bilgiyle yorum yazmadım.Fabrika çıkışı LPG li olan arabalardan haberim var hepsi de PASİF kalan arabalar.Geçenlerde komşumuzun LPG li doğanı patladı bundan bahsediyorum ben tam bil bilgiye sahibim demedim.Dİkkat ettiysen az-çok olarak belirttim.Yaşımdan dolayı tecrübesiz olabilirim ve bu yüzden bu forumdayım tecrübeli abilerimden bilgi almak tecrübelenmek için ben sadece kendi fikrimi beyan ettim kimsenin de zoruna gitmesin taktırın kardeşim arabanıza tüp tutupda taktırmayın diyecek değilim.Sadece kişisel görüşüm bu ve ne olursa olsun vazgeçmiyeceğim..Herkes istediği gibi kullanabilir arabasını kimseye bişey dediğimiz yok.Eğer LPG lüks arabalara takılsaydı tutupda Ferrarisine tüp takan adamdan arabasını geri almazlardı.Arabasını şahinle doğanla bir gören varsa taktırsın lpg.LPg li olan arabaların önü havada arkası yere sürtüyo ama.Komik duruma düşmeyim.
                                                                                Saygılarımla

fabrikasyon LPG li araçlar PASİf araçlar diyosun iyice bi araştır ondan sonra yorum yap Jaguar pasif bi araç mi?? orjinal LPG li çikiyor?cryshler pasif bi araç dimi orjinal LPG li çikiyor?şimdi öncelikle LPG ile ilgili düzgün bi araştırma yap sen şahin doğan mi sadece LPG li sanıyosun? git bi benzinlikte dur bakıyım neler görüceksin? peşin düşünceli olma komik duruma düşüyosun bir kere herşeyden önce LPG tankı 18bar basınca dayanıklı olarak üretiliyor? bu nedemek biliyomusn?18bar ile sana su sıkılsa vucudunu ve önünde durduğun duvarı kaybedecek bi güç demek....hadi onu da geç küresel ısınmadan bahsediyoruz?küresel ısınmaya ençok ne sebep oluyor?araçlarda kullanılan yakıt..LPG kötü bi tercih olsa emin ol evlerde kullanılmaz dı...

haa sen şuna karşi çikiyor olaiblirsin 200 milyar ver porsche al git LPG taktır....ama herkesin kendi zevki kendi fikri sen km başina benzinde 1ytl yakarsan ben 500ykr yakarım sen hafta sonları arabayla gezersin ben hergün işime giderim..
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 23 Ocak 2008, 15:08:36
Sizden öğreneceğim yazmışım dikkatini çektimi bilmiyorum abi.Jaguar ve chrysler in LPg li çıkış yaptığını bilmiyodum.Özür dilerim
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: ramcho® - 23 Ocak 2008, 15:10:10
Sizden öğreneceğim yazmışım dikkatini çektimi bilmiyorum abi.Jaguar ve chrysler in LPg li çıkış yaptığını bilmiyodum.Özür dilerim

bir şeyler hakkında yorum yapmadan önce iyi bir araştırma yap daha iyi olur özür dilemene gerek yok ;) öğren ama bunları dişarda sölersen adam gülerler.........:)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 23 Ocak 2008, 15:13:36
 :-[  :-[ ama LPG hakkında görüşlerim aynı   >:D
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: volksport - 23 Ocak 2008, 15:17:51
Yeşil çevreci Motor Toplu Taşımaya binsek hiç sorun kalmıycak... Yaaa neyin tartışmasını yapıyosunuz ki anlamıyorum... Kişisel zevk taktırmış işte adam... Tartışmaya gerek yok... :tamamdir
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: escocem - 25 Ocak 2008, 20:44:37
Ben kulaktan dolma bir bilgiyle yorum yazmadım.Fabrika çıkışı LPG li olan arabalardan haberim var hepsi de PASİF kalan arabalar.Geçenlerde komşumuzun LPG li doğanı patladı bundan bahsediyorum ben tam bil bilgiye sahibim demedim.Dİkkat ettiysen az-çok olarak belirttim.Yaşımdan dolayı tecrübesiz olabilirim ve bu yüzden bu forumdayım tecrübeli abilerimden bilgi almak tecrübelenmek için ben sadece kendi fikrimi beyan ettim kimsenin de zoruna gitmesin taktırın kardeşim arabanıza tüp tutupda taktırmayın diyecek değilim.Sadece kişisel görüşüm bu ve ne olursa olsun vazgeçmiyeceğim..Herkes istediği gibi kullanabilir arabasını kimseye bişey dediğimiz yok.Eğer LPG lüks arabalara takılsaydı tutupda Ferrarisine tüp takan adamdan arabasını geri almazlardı.Arabasını şahinle doğanla bir gören varsa taktırsın lpg.LPg li olan arabaların önü havada arkası yere sürtüyo ama.Komik duruma düşmeyim.
                                                                                Saygılarımla
canım kardeşim hem sizden öğreneceğim diyorsun hemde yazılanı tamamen kişisel algılayıp ona uygun cvp yazıyorsun..bir şey öğrenmek istiyorsan konuya genel olarak bak ve mesajları kendince kişiselleştirme dediğin gibi öğrenmeye çalış..belliki etrafında lpg takılmış en güçlü motora sahip gördüğün araç doğan,ama türkiye genelindeki gerçek senin gördüğünden çook farklı canım kardeşim...hatta tam tersi lpg nin uygulandığı araç sınıfı sıralı sistemlerden sonra tamamen üst segmentlere doğru kaymıştır... pasif kalma diye bir olay yok ayrıca ferrari konusu tamamen farklı bi konu ferrarinin marka imajıyla ve prensipleriyle bağlantılı bir durum o konu.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 25 Ocak 2008, 20:52:19
Bir tek doğan değil abi 0 km arabalarda bile LPG gördüm.Tamam haklısın ama ben LPG ye karşıyım abi bunu kimse değiştiremez elbette bişeyler öğrenmek istiyorum.Ama kendi görüşlerimi değiştirerek değil.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: G60 - 25 Ocak 2008, 20:54:12
Kendi görüşlerini değiştiremiyorsan, öğrenmemiş oluyorsun zaten sorunda burda... ;)
Öcü değil bu olay, ramchor detayıyla yazmış sayılır.
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 25 Ocak 2008, 20:56:33
Kendi görüşlerini değiştiremiyorsan, öğrenmemiş oluyorsun zaten sorunda burda... ;)
Öcü değil bu olay, ramchor detayıyla yazmış sayılır.
Hayır abi farklı şeyler
Tamam bilmediğim şeyler hakkında yorum yaptım ama özür diledim.Yine vurguluyorum''bence''LPG araçlar için gereksiz...

Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: escocem - 25 Ocak 2008, 21:02:07
Bir tek doğan değil abi 0 km arabalarda bile LPG gördüm.Tamam haklısın ama ben LPG ye karşıyım abi bunu kimse değiştiremez elbette bişeyler öğrenmek istiyorum.Ama kendi görüşlerimi değiştirerek değil.
kimse senin fikirlerini değiştirmeye çalışmıyor zaten ahmetciğim:)yalnız sunuda bilmen lazımki fikir dediğin olay kişinin bilgilenmesiyle birlikte zaten değişir.seninde zamanla fikrin değişecektir ilerde ayrıca bu kadar ön yargılı olmamanı tavsiye ederim sana ;)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 25 Ocak 2008, 21:06:02
Ya bu konuda öyle cem abi ne biliyim LPG'ye karşı bi antipati var bende.Değişemiyorum   :tamamdir
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: Firestarter - 26 Ocak 2008, 00:21:22
Hadi karbüratörlü araçlara takıyorlar, es geçelim ama enjeksiyonlu motorlara uygulanmasına anlam veremiyorum. Zaten çevreden gördüğüm kadarıyla da sıralı sistemler çok sıkıntı veriyor, kısa bir süre vermese de zamanla yan etkisini gösteriyor.  :)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: autopsy_gti - 29 Mart 2008, 13:47:12
şimdi arkadaşlar 135.000 ytl miz var porsche alıyoruz altımıza 135,000 ytl veriyorsak bi arabaya 10 mislide kenarda paramız vardır yıllık vergisi bu aracın 10.000 ytl ve küsüratı var bunuda veriyoruz her yıl bizi hiç kasmıyor bu tip bi yaşantımız var takılıyoruz geziyoruz şekil yapıyoruz arabayla sabah kahvaltısını sarıyer börekcisinde yapıyoruz akşam yemegini kaşı beyaz yiyoruz alemlerden aleme akıyoruz  ama gidip arabaya tüp taktırıyoruz niye az yaksın diye yok böle bişi yaaa matıksızlık bu kadar maddi gücü olan bi insanın tüp takması haala aklım almıyor almazda bu tip adamlardan uzak olmak lazım  kimse alınmasın ben yaşadıgım bi olaydan esinlenerek konuştum  :D ;D :)
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: AhMeTH61 - 29 Mart 2008, 14:14:04
 :tamamdir
Başlık: Ynt: tüplü Porsche
Gönderen: corrado_g60 - 29 Mart 2008, 17:55:28
belkı teorık olarak dogru ama pratıkte her zaman uymuyor ıste ;)