vwtr.net

Volkswagen => Caddy, Transporter ve Caravelle => Konuyu başlatan: mortal kombat - 19 Ekim 2012, 04:06:24

Başlık: transporter 2.4 yağ eksiltme
Gönderen: mortal kombat - 19 Ekim 2012, 04:06:24
öncelikle selamlar,
 araç geç çalışıyordu, rölantideyken motorda titremeler oluyordu. pompadan denildi. pompaciya gittik. pompada birçok parçayı değiştirip yerine taktılar. ilk çalıştırdıklarında normalmi bilmiyorum egzozdan oldukça fazla beyaz duman çıktı. heryer duman oldu. sonra 1-2 ayar yapıp aracı teslim ettiler. 2-3 hafta sonra çoğu zaman araç marş almamaya başladı. aldığı zaman istop ediyordu, titreme yapıyordu. bazen zar zor çaşıltırmaya çalıştığımda egzozdan fazla miktarda beyaz duman çıkıyordu. bu nedenle tekrar pompacıya gittik. tekrar ayar yapıp aracı teslim ettiler. şuan çalışmasında sorun yok.
 en son pompacıya gittiğimizde ordaki ustalardan biri aracın yağ yaktığını söyledi. egzozdan yağ kokusu geliyormuş. aracı ilk pompacıya götürmeden önce yağ eksiltme - yakma sorunu yoktu. ne olduysa pompacıdan sonra oldu. birkeresinde nerdeyse motorda hiç yağ kalmamıştı. şuan aracı ilk çalıştırmamda az miktarda beyaz duman atıyor. seyir halindeyken duman atmıyor. yağ damlatma yok. suda yağ karışımı yok. aracın çekişi ve motor sesi iyi. bu sebebten motorun ömrünün bittiğini düşünmüyorum. 98 model 2.4 combi minibüs. 130 bin km. de.
 aracı bir motorcuya göstermek istiyorum ama fazla para almak için yalan söylemesinden korkuyorum. tanıdık bir motorcu yok ve maddi durumum iyi değil. bu sebeble konu açıp sizlere danışmak istedim. bu konu hakkında bilmem gerekenler ve önerilerinizi almak istiyorum. saygı ve sevgilerimle.
Başlık: Ynt: transporter 2.4 yağ eksiltme
Gönderen: erkutmasat - 21 Ekim 2012, 21:37:02
iyi bir usta olan Çağrı ustaya gir vw ci 6 . sanayide Ulucanlar oto buca bestakarlar sanayi sitesi diye geciyor ece lastiğe yakın,tespit için ucret almazlar

benim yag yakma sorunumu cozdu buyuk olcude
Başlık: Ynt: transporter 2.4 yağ eksiltme
Gönderen: mortal kombat - 22 Ekim 2012, 17:48:32
yorum için teşekkürler. ustaya-tamire gitmeden önce bazı bilgiler öğrenmek istiyorum. sitenin işleyişi yavaş sanırım. sabırla beklicem yorumları.
Başlık: Ynt: transporter 2.4 yağ eksiltme
Gönderen: erkutmasat - 22 Ekim 2012, 23:31:14
yakış nekadar mesela benimki 1500 km de 1 lt yağ yakıyordu?