Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: ahmet_0519 - 01 Şubat 2011, 20:47:04
-
Artık benimde mk1 'm vaaaarrrrr :))
Model yılı : 1977
Motor Hacmi (cc): 1300
Yakıt : benzin/lpg
Kasa Tipi : Hatchback 3 kapı
Mersin den aldım arkadaşlar görmüşsünüzdür arabayı motoru hatasız kaporta ufak tefek çürükleri var suan kaporta yapılıyor..
egzoz full manıfold dan itibaren sıfır değişti uca performance egzoz takıldı..
yapılacak masraflarsa ? : sağ sol rot başları , sağ sol tabla fişekleri , sağ sol rotiller :) harici ufak tefek masraflarıa var başka hiçbirşey yok şükür :) iyi günler
-
hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız binersiniz inşallah
-
hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız binersiniz inşallah
eyv cok tşkkr edyrm inş kazasız belasız bineriz :) fotolarıda atıcam yakın bı zamanda :)
-
Hayırlı olsun Coupe olması ayrı bi, güzellik zaten :sevgi:
-
hayırlı olsun :)
-
hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız
-
Hayırlı kardeşim,güle güle ve kazasız günlere inş. Aileye hoşgeldin... ;)
-
hayırlı olsunda ,
hani foto :-\
-
Hayırlı olsun Coupe olması ayrı bi, güzellik zaten :sevgi:
tşkkr ederımm :) harbiden öyle birde koltuklarını sıfırlarsak daha guzel olacak ama pıyasada varmıdır bılmıyorum :sevgi:
-
hayırlı olsun :)
eyv saol tşkkr ederım :)
-
hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız
amin saol kardeşim :)
-
hayırlı olsunda ,
hani foto :-\
eyv saol tşkkr ederım . foto atıcam yarın ıns pek vaktım olmuyo nöbetten cıkınca kafam yerınde olmuyo o yüzden :)
-
Hayırlı kardeşim,güle güle ve kazasız günlere inş. Aileye hoşgeldin... ;)
sağol kardeşim :) harbiden busefer girdim aileye :) buradanda yardımlarınızı ıstycem :)
-
Hayırlı olsun :sevgi:
-
Hayırlı olsun :sevgi:
teşekkür ederım :9 ::)
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşş :tamamdir Mersinde vardı 1.3 kırmızı kaporta motor sigorta muayene sıfırdı 1 günle kaçırdım alamadım .// Sağlık olsun daha iyilerine bakcaz artık 8)
-
sağol kardeşim :) harbiden busefer girdim aileye :) buradanda yardımlarınızı ıstycem :)
Hep destek tam destek... :tamamdir
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşş :tamamdir Mersinde vardı 1.3 kırmızı kaporta motor sigorta muayene sıfırdı 1 günle kaçırdım alamadım .// Sağlık olsun daha iyilerine bakcaz artık 8)
kardesım eger aradysan ben o ara arabayı alıyordum :) 1 gunde aldım geldım sıteye koyuldu yarım saat sonra ben aradım pazarlgı bıtırdım hafta sonu gıttım aldım geldım 900 km yaptım 140 lıraya :) sağol bu arada kardeşim