Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: streetracer01 - 26 Kasım 2010, 09:30:06
-
arkadaşlar 1980 model 1.6 dizel otomatik bir golfün şanzumanı kaç ileri olabilir? Acil yardımlarınızı bekliyorum ? Bir de otomatik şanzumanların kronik bir sorunu var mı ?
-
arkadaşlar 1980 model 1.6 dizel otomatik bir golfün şanzumanı kaç ileri olabilir? Acil yardımlarınızı bekliyorum ? Bir de otomatik şanzumanların kronik bir sorunu var mı ?
3 ileri diye bılıyorum eger sazımanın gzlse manuel ıle takas ederım..Yada satın alabılıırm.
-
sende ki manuel şanzuman kaç ileri abi
-
sende ki manuel şanzuman kaç ileri abi
5 ileri
-
olur ama ben adanadayım bir de henüz araba bende değil.otomatikten manuele geçiş yapınca ruhsatta bir problem oluyormu
-
olur ama ben adanadayım bir de henüz araba bende değil.otomatikten manuele geçiş yapınca ruhsatta bir problem oluyormu
olmuyor fark etmez kardes alırız bır sekılde gelır bır arastırıyım ben fıyatlarını fılan kız arkadsım arabayı kullnsın dıye ısteıyorum yoksa hıc onemı yok ztn 2 tane sanzıman var :)
-
tamam abi haberleşelim benim durumum haftaya belli olacak o zaman netleştiririz bende araştırırım arabayı toplamak için bazı parçalarada ihtiyacım olacak belki onlarada yardım edersin >:D bide otomatik şanzuman 3 ileri dedin ya 3. viteste hızlanınca bağırmazmı araba devir aralıkları cokmu uzun
-
Taş çatlasa 4 ileri olur bence. Eski model arabalarda her zaman manuel vites daha iyidir. :tamamdir Şöför bayan olunca tabi otomatik olması lazım, kullanım kolaylığı açısından. ;)
-
Taş çatlasa 4 ileri olur bence. Eski model arabalarda her zaman manuel vites daha iyidir. :tamamdir Şöför bayan olunca tabi otomatik olması lazım, kullanım kolaylığı açısından. ;)
hem kullnım hemde ıstanbulda araba kullnmaktan sıkıdım volkan daha ıyı olur benım ıcın ankarada fılanda var mk2 otomatıgı
-
Trafik işine gelince çok haklısın. Bi ara girmiştim istanbul trafiğine, dur kalk dur kalk o zaman gaz pedalımda sertti. Ayaklarıma kramp girecekti neredeyse. Hidrolik debriyaj lazım o trafikte, yada otomatik vites. :tamamdir
-
Mk2 ye kadar 3 ileridir otomatikler. Yakıt konusunda üzer biraz uzun yolu yeterli değil.
-
Mk2 ye kadar 3 ileridir otomatikler. Yakıt konusunda üzer biraz uzun yolu yeterli değil.
montaj zormudur ersan abı?yada benzınlı mk2 sanzıamnı alsam
-
Montajı zor değil. Mk1 mk2 mk3 mk4 şanzımanlar aynıdır sadece kol aktarmaları farklılık gösterir ama ayarlanır onlar.
-
Montajı zor değil. Mk1 mk2 mk3 mk4 şanzımanlar aynıdır sadece kol aktarmaları farklılık gösterir ama ayarlanır onlar.
mk2 benzılı sanzımanı alsam nasıl olur?
-
abi öğrendim gibi arabanın sahibi adam çok net olmamakla birlikte 4 ileri diyor :D
-
Aracı kullanırken bunu öğrenirsiniz. Aracın vites atışlarını takip edin yeter. Normali 3 tür otomatiğin mk1 de. Hatta şimdi tekrar baktım hata yapmayayım diye mk1 ve mk2 lerde 3 ileri mk3 te 4 ileri başlamış.
-
ersan abının dedıgı gıbı mk3 ve sonrası 4 ılerı,benım ilk otomatıgım suzukı swıft ıdı 3 ılerı ıdı ve uzun yolda80 den sonra bagrabagra gıdıyodu,sehır ıcı yakıtıda bıraz daha fazla 4 ılerıye gore
-
konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Fakat otomatik mk 1 i almak nasip olmadı dün Ankaraya geldim ve ordan Audi 80 aldım arkadaşlar , artık audiciyim :D
-
hayırlı olsun :)
-
sağolun :) şimdi audime 5 ileri şanzuman arıyorum duyan bilen elinde olan varsa yardımlarınızı bekliyorum abiler , arkadaşlar :tamamdir