>>> >PORSCHE >>> > >>> > >>> > >>> >Ferdinand Porsche, ölür ve öbür dünyada melekler >>> >tarafindan karsilanir. >>> > >>> > Melekler kendisinin olaganüstü otomobil tasarimindan >>> > dolayi bir dilek hak ettigini söyleyerek, arzusunu >>> > >>> > sorar. >>> > >>> > Porsche: - "Tanri ile bir konuda konusmak >>> >isterdim." der. >>> > >>> > Melek derhal istegini yerine getirmek üzere >>> >Ferdinand >>> >Porsche'yi >>> > bir salona alir. >>> > >>> > Porsche >>> >Tanriya sorar: - " Kadini yaratirken aklın >>> >nerdeydi?" >>> > >>> > Tanri: -" Ne demek istiyorsun?" >>> > >>> > Porsche: -" çok hatali yaratmissin!" >>> > 1. Ön taraf aerodinamik degil. >>> > 2. çok ses yapiyor. >>> > 3. Bakim masraflari yüksek. >>> > 4. Ayda 5-6 gün tamamen kullanilmaz durumda. >>> > 5. Arka taraf çok sarkik duruyor. >>> > 6. Sürekli boyanmasi ve yenilenmesi gerekiyor. >>> > 7. Egsoz, emisyona çok yakin. >>> > 8. Farlar genellikle küçük. >>> > 9. Yakit da son derece pahali. >>> > >>> > Tanri kisaca düsündükten sonra cevap verir : >>> > -"Ferdinand, bunlarin hepsi dogru olabilir ama >>> >istatistiklere göre >>> > bir çok erkek benim icadim' a senin icadindan daha fazla >>> >biniyor !!"