JudasDSC
Otomobili: 98 Polo 1.4 Sportline
in vino veritas, in vino feritas
|
Arkadaşlar. Aranızda 6n lerde klimayla sorun yaşayan varmı. Bende şehir içinde araba stop ettiriyor bazan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Herkese stop ettiriyor bazen.
|
|
|
|
|
|
Server'da sorun var, fazla zorlamayın. 
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Evet stop olayı arada sırada oluyor.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
Klima ile ilgili bi problem yaşamadım çok şükür, Yazları çekilmiyor artık klimasız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakkir
Yusuf
Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır
|
Şu ana kadar öyle bir sorun olmadı,normal şartlarda öyle bir durum olmaması gerekir zannediyorum bir yerlerde bir sıkıntı vardır muhakkak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JudasDSC
Otomobili: 98 Polo 1.4 Sportline
in vino veritas, in vino feritas
|
bencede bir sıkıntı var. devir düştümü stop ettiriyor klima. bi araştıraım bakalım. bir şey bulursam paylaşırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmetsen2007
ahmet
Otomobili: 97 POLO CLASSIC FULL
|
arkadaşım boğaz kelebeğini temizlettir.Sorunun hallolur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
bu stop olayını bayırda kalkıslarda veya düz kalkısta fazla gaz vermeden yaparsan sorun çıkarıyor o zaman klimayı kapat devir yükseliyor hızını aldıktan sonra tekrar aç ben şirket arabalarında öyle yapıyorum yoksa kalkmıyor zorlanıyor yada stop ediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aras_ay
ibrahim yayar
Otomobili: VW POLO 2000 HB
|
arkadaşım boğaz kelebeğini temizlettir.Sorunun hallolur.
ahmetın dedıgı gıbı klımayla alakası yok bogaz kelebegını temızlettırmen gerekıyor.aynı sorunu bende yasadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
genel konuşmayalım..bende hiç olmadı dostum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLO
Anıl Gücüyen
Otomobili: polo 6n 1.6
Volkswagen Türkiye
|
bende de olmuyor ama klima öyle güç çekiyorki yokuş aşağı çalıştırınca frene basmaya gerek kalmıyor,motor freni yapıyor maşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cenciz
Otomobili: 6n 1998 1.6 55kw 75 hp
|
Selam arkadaşlarım...klimalı ilgili bişey şimdi aklıma takıldı daha önce hiç ilgimi çekmemişti maalesef.araç klimaları sogutma işlemini gaz sayesınde yapıyor.peki kısın klima ıstma yapıyormu yoksa motor ısısından mı yararlanıyoruz.net bi cevap bulamadım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakkir
Yusuf
Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır
|
Selam arkadaşlarım...klimalı ilgili bişey şimdi aklıma takıldı daha önce hiç ilgimi çekmemişti maalesef.araç klimaları sogutma işlemini gaz sayesınde yapıyor.peki kısın klima ıstma yapıyormu yoksa motor ısısından mı yararlanıyoruz.net bi cevap bulamadım.  Kışın sıcak ayarına getirdiğinizde klimayı çalıştırdığınızda ısıtmayı yine kendi sisteminden gaz sayesinde yapar,yani motorun sıcak havasını üflemez.Bunu arabayı yeni çalıştırdığınızda motor ısınmadan klimayı açarak kendi sisteminden ısıttığıını pekala anlayabilirsiniz zaten.Ama motor ısındıktan sonra klimayı açmadan sadece üfleme fanını açarsanız motorun kendi ısısından içeriyi ısıtmak mümkün, genelde kışın bu şekilde kullanılır.İşte bu nedenle teknik olarak kışında klima gazının devir daim ve sistemin düzeni için haftada bir hiç olmazsa 5 dakika kadar ısıtmada klimanın kullanılması tavsiye edilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslanca2
Otomobili: 99 6N
|
Evet klima çok güç kaybı yapıyor. Ben zaten neredeyse hiç kullanmıyorum. Süs mübarek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
ben bu yaz surekli kullandim...