Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 21, 2008, 08:33:39 ÖÖ
71811 Mesaj 4044 Konu Gönderen: 3321 Üye
Son üye: GolfMK2
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Polo ve Lupo  |  Kaza yaptım yardımınızı almak istiyorum
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Kaza yaptım yardımınızı almak istiyorum (Okunma Sayısı 1480 defa)
samba106

Üyelik Bilgileri
Kaza yaptım yardımınızı almak istiyorum
: Eylül 16, 2007, 12:15:13 ÖS

Öncelikle merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.malesef ıkı gun once bır kaza yaptım.Aracım 97 1,6 polo,kaza esnasında sol arka kapı altında kaldırıma vurdum bu vurmayla sol kapı altındakı tabandan yaklaşık olarak 5-6 cm içeri göçme oldu.bunu aracı makineye sokup cektirmeyle düzeltilebileceği bunun da maliyetinin yüksek oldugu söylendi.bu konuda bir bilginiz varmı baska bir yöntemle düzeltilemezmi veya cektirme yöntemiyle maliyeti nedir? istanbul avrupa yakasında bunu yaptırabileceğim uygun ve güvenilir bir yer varmı?biliyorum cok sordum cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum tesekkür ederim.

yakkir
Yusuf

Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO

En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

Üyelik Bilgileri
Ynt: Kaza yaptım yardımınızı almak istiyorum
Yanıtla #1 : Eylül 16, 2007, 01:05:01 ÖS

Öncelikle merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.malesef ıkı gun once bır kaza yaptım.Aracım 97 1,6 polo,kaza esnasında sol arka kapı altında kaldırıma vurdum bu vurmayla sol kapı altındakı tabandan yaklaşık olarak 5-6 cm içeri göçme oldu.bunu aracı makineye sokup cektirmeyle düzeltilebileceği bunun da maliyetinin yüksek oldugu söylendi.bu konuda bir bilginiz varmı baska bir yöntemle düzeltilemezmi veya cektirme yöntemiyle maliyeti nedir? istanbul avrupa yakasında bunu yaptırabileceğim uygun ve güvenilir bir yer varmı?biliyorum cok sordum cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum tesekkür ederim.

Geçmiş olsun ,sanırım İstanbul da oturan arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

samba106

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Eylül 16, 2007, 01:16:44 ÖS

sagolun tesekkürler

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Eylül 16, 2007, 01:20:56 ÖS

Hoşgeldin. Geçmiş olsun. Çekerek düzelten bir makine var evet ancak ne kadar tutar, onun hakkında bir bilgim yok.

wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Volkswagen-Volkswagen-fosfogen-bosbogen-forsfogen-

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Eylül 16, 2007, 03:54:56 ÖS

http://www.autoking.org

escocem

Otomobili: golf mk1 gti

street racer

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #5 : Eylül 16, 2007, 04:30:40 ÖS

öncelikle geçmiş olsun vuruğu görmek lazım arkadaşım sadece dış sacmı 5-6cm egildi yokza azda olsa iç kısımdaki sacıdamı eğdi..içtekinede zarar verdiyse masrafın büyük olur önce gerdirmeye bağlanıp sonra çektirme yapılır..içtekine darbe kastırcak kdrsa dış saç komple kesilir iç düzelir sonra dış şac hazır dısardayken düzelip kaynatılır sonra boyanır..bu maliyet sana vuruğa ve ustaya kalmış bir şey aslında..sadece dış saçsa konu 100 lira gibi cektirmeye bi o kadarda boyaya verirsin gecer gider.fiyatlar antalya fiyatları yalnız...

samba106

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #6 : Eylül 16, 2007, 06:33:50 ÖS

öncelikle geçmiş olsun vuruğu görmek lazım arkadaşım sadece dış sacmı 5-6cm egildi yokza azda olsa iç kısımdaki sacıdamı eğdi..içtekinede zarar verdiyse masrafın büyük olur önce gerdirmeye bağlanıp sonra çektirme yapılır..içtekine darbe kastırcak kdrsa dış saç komple kesilir iç düzelir sonra dış şac hazır dısardayken düzelip kaynatılır sonra boyanır..bu maliyet sana vuruğa ve ustaya kalmış bir şey aslında..sadece dış saçsa konu 100 lira gibi cektirmeye bi o kadarda boyaya verirsin gecer gider.fiyatlar antalya fiyatları yalnız...

pekı eger ic sacıda egdiyse ozaman maliyeti ne civarda olur? birde istanbulda bunu yaptıracak uygun bir yer biliyormusunuz?ilginiz için tesekkur ederim tum arkadaslara.

escocem

Otomobili: golf mk1 gti

street racer

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #7 : Eylül 16, 2007, 06:44:08 ÖS

iç sacı eğdiyse örnek vereyim fotoyla bu sekilde dış saç kesilip sonra resimdeki gibi cektirmeyle yada darbe ufaksa yine acılıp başka sekilde düzeltirlir...bu boya dahil 750 ytl civarında mal olur ortalama..istanbulda tanıdığım yok malesef...

samba106

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #8 : Eylül 16, 2007, 06:48:32 ÖS

hımm desenize pek ucuza kurtulamıcaz  Sad

suggestion
Oğuz

Otomobili: 16V 6n

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #9 : Eylül 16, 2007, 07:49:03 ÖS

silivri tarafında çok iyi bi kaportacı ustam var resm yollarsan şayet yardımcı olurum.
istanbulda üstüne kaportacı henüz tanımıyorum düzelmez diye birşey yok onun için Smiley

quattro
fenerlim1905

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #10 : Eylül 17, 2007, 10:30:19 ÖÖ

cektirme pahalı olur istersen macun attır ve boyat daha ucuz olur ben de focusu vurdum ve oyle yaptım toplam 40 ytl verdim orjinal gibi oldu

mcsahan
Mete ŞAHAN

www.emulzer.com.tr

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #11 : Eylül 17, 2007, 10:34:05 ÖÖ

cektirme pahalı olur istersen macun attır ve boyat daha ucuz olur ben de focusu vurdum ve oyle yaptım toplam 40 ytl verdim orjinal gibi oldu

kapıların altında bulunan taşıyıcı kısımdan bahsetmiş arkadaş, macunla falan olacak iş değil

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
aslanca2

Otomobili: 99 6N

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #12 : Eylül 18, 2007, 12:27:44 ÖÖ

Kardeş Maşpiyer den bahsediyorsunuz herhalde.. Ben de vurdum, Ankarada gittim sanayiye 150 kağıt çektiler. Öyle kesme biçme işi yok tabi içinde. Çektirerek yapılıyor benimki Tabi sökülemediği için de kesiyorlar.Şimdilik öyle duruyor. Görüntü rahatsızlığı var ama yaptırmaktansa modifiye maşpiyer alacağım.

samba106

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #13 : Eylül 18, 2007, 01:04:09 ÖÖ

silivri tarafında çok iyi bi kaportacı ustam var resm yollarsan şayet yardımcı olurum.
istanbulda üstüne kaportacı henüz tanımıyorum düzelmez diye birşey yok onun için Smiley

resimi ekledim 2. sayfada

ozelden mesaj attım gorunce bana donersen sevınırım

samba106

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #14 : Eylül 18, 2007, 01:11:52 ÖÖ

Kardeş Maşpiyer den bahsediyorsunuz herhalde.. Ben de vurdum, Ankarada gittim sanayiye 150 kağıt çektiler. Öyle kesme biçme işi yok tabi içinde. Çektirerek yapılıyor benimki Tabi sökülemediği için de kesiyorlar.Şimdilik öyle duruyor. Görüntü rahatsızlığı var ama yaptırmaktansa modifiye maşpiyer alacağım.

evet maşpiyerden bahsediyoruz arkadaşım.ankaradan ivedik sanayisinden bana boya hariç cektirme için 700 gibi bir rakam geldi birazdan resmini koyıcam hasarlı yerin

Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: