handsome_8222
Otomobili: Polo Classic
|
(kırmızı renk)2000 model polo classic 75 bg aracım var. araçta orjinal lastik ve jant bulunuyor. çelik jant almayı düşünüyorum. ebatlar hakkında hiçbir bilgim yok. şu an 185/60r 14 jant ve lastik kullanıyorum. 14' jantın kendini gösteremeyeciğini düşünürek 15' jant almayı düşünüyorum. tercihim 5 kollu jantlardan yana. öğrenmek istediğim 14 yerine 15 inç jant sorun yaratır mı? yayları değiştirmeme sebep olur mu? 15 inç jant aldığımda lastik ölçüleri kaç olmalıdır. ( lastiklerin çamurluğa sürtmemesi için, yol tutuşunu azda olsa sağlamlaştırmak, konfordan ödün vermemek gibi..) bu arada momo wrs modelini düşünüyorum. (bu modele yakın da olabilir) tavsiyelerinizi bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
Belki; belki senin belkilerin hiç olmadı.....
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
6n lerde 195/45/15 ideal, fakat ben 195/50/15 kullanıyorum bu bile arkaya insan bindimi bazen çok az sürtme yapıyor
|
|
|
|
|
|
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ  
|
|
|
handsome_8222
|
sürtme yapmayacak şekilde değiştirmek istiyorum. 195/55r 15' uygun diyolar ama sürtme yaparmı acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Bence 6 kollu yerine asimetrik birşeyler tak. Benim fikrim bu ama ben 5,7,9 gibi tek rakamlı kollu olanları seviyorum. Hayatta asimetrik şeyi sevmem ama 4 tane zaten lant, simetrik oluyor sonuçta 
|
|
|
|
|
|
Just trust yourself, then you will know how to live.
|
|
|
handsome_8222
|
idealim 5 kollu jant özellikle momo wrs modeli ama onunda 15' olanı yok galiba.. bide sürtme olayı korkutuyor beni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLORİ
Otomobili: POLO CLASSİC AUT
|
bendekiler 15" ve hiç bir zaman sürtmedi.Polo classic daha yüksektir, belki ondan.Ve tercihin beş kolludan yana olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAMEX
kemal ok
Otomobili: 98 polo 16v mavi(fiyort)
|
arkadaşlar duyduguma göre yeni başlatılan 80 noktadan araç muayenesinde jant buyuklugunede bakıyorlarmış . bende düşündüm taktırayım die fakat bide sokutmesinler?? bu konu hakkında net bilgiye sahıp olan varmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
 ) öyle bi sevgi  ileri ki resimler de arkadas biraz daha tuhaf davranışlar sergiliyor abi bizim bulusmalar en güzeli ya mangal tatlı muhabbet bunlar sürekli içiyor ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
benzin depo kapağında başka lastik seçeneği yok 185/60r-14 h fazla yolcu t ise az yolcu kapasiteli yazıyo şimdi ben 195/50r-15 inç jant ve lastik takamam mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UuR
|
slm arkadaşlar. gecen gün lastik yarılmış ustunede baya gitmişim haliyle az daha arabayı yakıyodum. suan uzerinde 195/45/15 var 4 lastik alıcam ama 195/50/15 surtme yapar mı bide bende 3,5 luk yay var.yoksa yayları sökmek zorunda mı kalırım.bilgisi olan arkadaşım varsa sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HellHound
Muharrem
|
Classic de 195 50 15 kesinlikle sürtmez bende ekstradan 45mm yay var arabaya 6 kişide bindik sürtmedi hiç:) Hatta 195 45 16 da sürtmez diye tahmin ediyorum...Arkadaşım Classic e 205 40 17 koydu arkada hafif sürtme var ama davlumbazı söküp çamurluk ağızlarını içeri kıvırınca o sorunda ortadan kalkıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulu55
|
Arkadaşlar 185 65 R 14 kullanan var mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
geçen gün polo classic te gördüm 185/65 r14 vardı. bu arada 50 yanak bana çok ince geldi. (çukurlarda bu oranda gözüme büyük geldi  ) şimdi 14' 5 kollu jant bakıyorum. servis ne olursa olsun aracın orjinalliğinin dışına çıkmamamı söylüyor da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulu55
|
Arkadaşlar ben bir hata yaptım 185 65 R 14 kullandım lastiktice de olur dedi öne taktırmıştım dönüşlerde müthiş bir ses duydum baktım ki lastik sürtüyor özellikle de polo hackbak lerde tavsiye etmem. bilgilerinize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|