Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 08, 2008, 02:55:06 ÖÖ
70252 Mesaj 3936 Konu Gönderen: 3278 Üye
Son üye: malikaltindis
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Polo ve Lupo  |  97 sportline metalik yeşil polomun göz göre kabuğu soyuluyor. Rengi açılıyor?
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: 97 sportline metalik yeşil polomun göz göre kabuğu soyuluyor. Rengi açılıyor? (Okunma Sayısı 1198 defa)
suncase80

Üyelik Bilgileri
97 sportline metalik yeşil polomun göz göre kabuğu soyuluyor. Rengi açılıyor?
: Nisan 20, 2008, 05:48:07 ÖS

aranıza yeni katıldım. hepinize merhaba ..97 model polomun boya verniği dökülüyor. sanayideki boyacıların hepsini dolaştım. hepsi tavanı komple boyayabileceklerini başka bir yolu olmadığını söylediler.ama boyatmayı düşünmüyorum. bu kısmi dökülmeler için yapabileceğim herhangi bir öneriniz var mı? Bunun yanında bir sorum daha olacak müsaadenizle..Aracın motoru 1 km. gitsem bile aşırı sıcak oluyor. geçen yanlışlıkla kolum değdi .kolumu yaktı neredeyse. Sizce bu kadar ısınması normal midir ?Hararet ortada genelede... (90 )

ozmo

96 Polo 1.6

Üyelik Bilgileri
Ynt: 97 sportline metalik yeşil polomun göz göre kabuğu soyuluyor. Rengi açılıyor?
Yanıtla #1 : Nisan 20, 2008, 06:12:17 ÖS

öncelikle aramıza hoşgeldiniz tavanın resmini çektikten sonra boyatabilirsiniz ilerde satarken problem yaşama riskine karşı resim iyi bir önlem ne yazıkki poloların metalik renklerinde özellikle koyu renklerinde bu tip sorunlar yaşanabiliyor.
Ayrıca 1 km gittikten sonra hararetin 90 a çıkması bence pek normal değil benimki en az 4-5 km sonra çıkıyor isterseniz bir ustaya gösterin eğer bir sorun varsa motor kapak contasını yakabilirsiniz yada daha büyük bir problemle karşı karşıya kalabilirsiniz.

OZGUR.K

Otomobili: Golf II TD

Üyelik Bilgileri
Ynt: 97 sportline metalik yeşil polomun göz göre kabuğu soyuluyor. Rengi açılıyor?
Yanıtla #2 : Nisan 21, 2008, 12:55:44 ÖS

Benim arabanın verniği de soyuluyor.Boyacılar dire boya olayına giriyor.Başka bir çözümü yok.Araban 1 km sonra aşırı ısınıyorsa, su soğutma  borularını bir gözden geçir,tıkanmış olabilir.Veya radyatörünü bi kontrol ettir,belki ezik vardırve hatta soğuyan suyu geçirmiyor olabilir.Bi ustaya  göster soğutma sistemini.

polo11

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Nisan 21, 2008, 01:36:54 ÖS

oto boyacısı arkadaşım var.ona da bu şekilde bir oto getirdiler,boya dan başka çare yok dedi.çünkü vernik özelliğini kaybetmiş.

KemalSume

Otomobili: Polo 1.6 HB

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2008, 10:46:33 ÖS

aranıza yeni katıldım. hepinize merhaba ..97 model polomun boya verniği dökülüyor. sanayideki boyacıların hepsini dolaştım. hepsi tavanı komple boyayabileceklerini başka bir yolu olmadığını söylediler.ama boyatmayı düşünmüyorum. bu kısmi dökülmeler için yapabileceğim herhangi bir öneriniz var mı? Bunun yanında bir sorum daha olacak müsaadenizle..Aracın motoru 1 km. gitsem bile aşırı sıcak oluyor. geçen yanlışlıkla kolum değdi .kolumu yaktı neredeyse. Sizce bu kadar ısınması normal midir ?Hararet ortada genelede... (90 )  Boya için folyo yap, Kubilay dostuma da önermiştim. Aşırı ısınma sorunu için hemen bi ustaya götür derim, yaz geliyor sıkıntı çıkarır.

Bahar senin içinde, götürürsün gittiğin yere...
qb5tp
Kubilay

Otomobili: Polo 6N2 Comf.

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 05:12:31 ÖS

Hoşgeldiniz.
Ayni sorun bende de var, sedefli koyu yeşil ve 2000 model üstelik. Kemalin önerisini dikkate alabilirsin, henüz araştırma fırsatı bulamadım ben. Ama yarım yamalak dökülmüş vernikten kurtulmanın yolunu buldum. Koli bandını ağda gibi kullanıp tüm tavan verniğini soydum. Polo artık hastalıklı gibi görünmüyo en azından Wink

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 05:36:30 ÖS

Hoşgeldiniz.
Ayni sorun bende de var, sedefli koyu yeşil ve 2000 model üstelik. Kemalin önerisini dikkate alabilirsin, henüz araştırma fırsatı bulamadım ben. Ama yarım yamalak dökülmüş vernikten kurtulmanın yolunu buldum. Koli bandını ağda gibi kullanıp tüm tavan verniğini soydum. Polo artık hastalıklı gibi görünmüyo en azından Wink

zihni sinir projesine aday gösteriyorum abi seni  :tamamdir koli bandını ağda gibi kullandın helal sana peki pürüzsüz bir yüzeyle karşılastın mı  Grin Grin Grin

Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
qb5tp
Kubilay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 05:58:08 ÖS

Yüzey hiç fena değil ama vernikli yüzeylere göre mat tabi. En kısa zamanda bir cila uygulaması yapılmalı. Ha bir de yeni soyulan yerlerle eski soyulan yerde hafif ton farkı görülebilir, ıslak bir bezle ya da hafif bir pastayla ton farkı giderilebilinir. Evil

KemalSume

Otomobili: Polo 1.6 HB

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2008, 07:28:46 ÖS

Kubilay dostum aşmış olayı ben bile şaşırdım:) Ama güzel fikir, bi de bi pasta cila atılırsa belki çok belli olmaz denemek lazım..

Bahar senin içinde, götürürsün gittiğin yere...
qb5tp
Kubilay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2008, 12:18:38 ÖÖ

Arkadaşlar bi çözüm buldum gibi. Kema'lin tavana siyah yada beyaz folyo önerisini, genelde ön kaputa yapılan, taş çarpmaları ve sinekler için yapıştırılan şeffaf kaplamayla yaparsak olay tamamaen çözülecek  Evil. Bunun fiyatını ve nerede yaptırılabileceğini bilen var mıdır şimdi?

Erhan

Otomobili: oloP

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2008, 01:46:43 ÖÖ

siyah tavan, aynalar ve jantlar  Smiley

yakkir
Yusuf

Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO

En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #11 : Mayıs 07, 2008, 03:18:42 ÖS

Yüzey hiç fena değil ama vernikli yüzeylere göre mat tabi. En kısa zamanda bir cila uygulaması yapılmalı. Ha bir de yeni soyulan yerlerle eski soyulan yerde hafif ton farkı görülebilir, ıslak bir bezle ya da hafif bir pastayla ton farkı giderilebilinir. Evil

Bu öneri güzel bunu süs içinde yapanlar var zaten.Ördek Yeşile siyah folyo olur.Adıda Siyah Başlı Yeşil Ördek olur

qb5tp
Kubilay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2008, 08:51:22 ÖS

Bu öneri güzel bunu süs içinde yapanlar var zaten.Ördek Yeşile siyah folyo olur.Adıda Siyah Başlı Yeşil Ördek olur
Cheesy Belki 10 yaş küçük olsam tercih ederdim ama şimdi, bulabilirsem şeffaf kaplamayı tercih ederim .

mcsahan
Mete ŞAHAN

www.emulzer.com.tr

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2008, 09:09:24 ÖS

konuyu açıp yok olan arkadaşı bilemem ama kubilay senin tek çözümün tavanı boyatmak.
verniksiz boyan bir süre sonra iyice yok olacaktır. daha beter bi görünüm elde edeceksin.

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
esmer16
esmer16

Otomobili: ww polo 1.6 hcb

pur dıkkat

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #14 : Mayıs 08, 2008, 02:33:03 ÖÖ

arkadaslar yazılarınız tek tek okudum ozmo kardesım senı ben tek gecıyorum bu sıtede gercek bı yardımseversın kardesım benım on kaputta taş izleri var boyatmakıstemıyorum acıkcası su kaplama olayını merak ettım sıyah ve ya kendı rengınde olanlar nereye bakmam gerekıyor kımı reklamcılar halleder dıyo guluyorum bana yardımcı olursanız bu konuda ve malıyet hakkında sevınırım

dıkkat
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: