Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
8v'lerin triger kayışı gergi bilyası özel servislerde işçilik dahil 120ytl civarı tabi devirdaim'de değişmek gerek.
tamamı en son ne olur..
Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
Araç 2000 model 45.700 de, dün arabanın triger kayışına baktırdım.Kayış görüntüsü gayet düzgün herhangi bir çatlama veya kuruma yok usta orijinal kayış olduğunu fakat Km olarak ömrünü doldurmasada 8 yıldır kullanılmasının raf ömrü olarak bile kayış iç dişlerinde sıyırmaya neden olabileceğini söyleyerek en iyisi değiştirelim dedi.Yarın kısmet olursa triger setini değiştireceğim yapılan işlemlerin sonucundan haberdar ederim.
Bugün triger kayışı(Contitech marka),Triger Gergi bilyası(INA marka)+V kayışı kanallı(Dayco marka)ve bilyası+Boğaz kelebeği temizliği+Polen Filtresi değişimi= 170 ytl parça ve + 50 Ytl İşçilik toplamda 220 Ytlye hallettik.Fiyatları yaptıracak arkadaşlarda fikir oluşsun diye paylaştım.
En az 4-5 yıl içim rahat eder hiç olmazsa.
Bu markalar iyi mi? yan sanayi mi oluyor..?