Erhan
6n 1.6 16v 143ps 173nm
|
pahalı bir filtre, report getiriyormuş buraya ( 0216 474 21 21) , http://www.bbtuning.net/havafiltreleri.htmistanbulda olduğun için daha uygun fiyat verebilirler, farklı bi yerden aldım ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLO
Anıl Gücüyen
Otomobili: polo 6n 1.6
Volkswagen Türkiye
|
ya bu emme manifoldunun üzeri ne kadar doğru anlamış değilim,malzeme yalıtım olarak iyi de olsa orası fırın gibi oluyor  bence BMC 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Erhan
6n 1.6 16v 143ps 173nm
|
radyatör küçük oldumu önden çıkartıyolar boruyu ama yeşil polo fazla çıkarmış su çekebilir. mavininki ise alev gibi yanar orda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
güzel görünüyor 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
neco_ua
Otomobili: 06 GRN 34
Golf mk II
|
Bide bunun psikolojik ps verme durumu var. O işte ben cold air intake taktım arabamın ps'i arttı. 5 ps alırsa size 10 gibi gelebilir, bide bu açıdan bakalım dedim. 
|
|
|
|
|
|
II'den ötesi yalan.
|
|
|
littlefrog
|
bence gereksiz, orjinal filtre kutunlan aynı görevi yapıcak birebir polo için üretilmediğinden belki daha verimsiz olucak. Yukardaki koyduğum resimdeki gibi takabilirsen al ama klima vardır olmaz.
acaba 8 valfde napacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polo34
|
konuyu açan olarak bu kavurucu yaz sıcaklarında green kutu içi kullanıyorum, simota kiti kışın kullanmaya karar verdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aliis
Otomobili: polo sportline
|
saol spy, Buda kaputun altından bir resim arkadaşlar....   koyduğunuz fotolar acılmıyo rica etsem tekrar koyabilirmisiniz ve daha baska sportline'a uygulanmıs filtre fotoları varsa cok makbule gecer. tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ous_polo
oguz oktay
Otomobili: POLO 1,4 TDI 70hp
|
kutunun içindeki flitreyi cıkar al koy bagaja sonra cıkan ses bak yeter
|
|
|
|
|
|
POLİSLERE İSYAN İNADINA YAN YAN
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
kutunun içindeki flitreyi cıkar al koy bagaja sonra cıkan ses bak yeter
amaç sadece ses değil doğru uygulama yapmak  ses + verimlilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluestanbul
ibrahim
|
arkadaşlar benim bu konularda çok bilgim yok ama teknik olarak motara giren hava kadar çıkan havanında hesaplanması gereklı dıye düşünüyorum..sonuçta bu işlem ekzoz sistemi ile beraber genişletilmeli..ozaman eminimki daha fazla verim alınır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerfield
Otomobili: POLO 6N (99)
|
belki çoğunuz bu konuyu unutmuştur ama ben yalnızca 3 ay önce üye oldugum için şimdi sormak kısmet oldu. benm polomda karter havalandırmasıda hava filtresinden sağlanıyor. o boruyu katlayıp metal bi telle sarsam yani iptal etsem sorun yaratırmı?
|
|
|
|
|
|
Nobody is perfect...I am NOBODY...!!!
|
|
|
ous_polo
oguz oktay
Otomobili: POLO 1,4 TDI 70hp
|
polo 34 benim pederde caglayanlı haberin olsun caglayanın neresinde oto yedek parcacı du ben sana söleyim senin aracı gördüm cünkü otoköylü var onun ordamı
|
|
|
|
|
|
POLİSLERE İSYAN İNADINA YAN YAN
|
|
|
|