Polo'ya Cold Air Intake page 5
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 08, 2008, 03:05:16 ÖS
70541 Mesaj 4117 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Polo ve Lupo  |  Polo'ya Cold Air Intake
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Yazdır
Gönderen Konu: Polo'ya Cold Air Intake (Okunma Sayısı 11125 defa)
POLO
Anıl Gücüyen

Otomobili: polo 6n 1.6

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Ynt: polo ya cold air intake
Yanıtla #60 : Eylül 11, 2006, 12:02:09 ÖÖ

buda benim yaptığım kit,pipercross sünger filtre,kauçuk boru,yalıtım bantı ve dış kaplama için siyah bant,motorla filtre arası panel ise sert karton üzerine yalıtım bantı ve onun üzerine aluminyum folyo kaplama maliyeti hepsi dahil 100 ytl...

Erhan

Otomobili: oloP

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #61 : Eylül 11, 2006, 07:03:46 ÖS

ya erhan merak ettim sizde gaz telinin konumu nasıl boğaza sağ yandan mı geliyor,sizde gaz kelebeği daha büyükmüş iyi bunuda öğrendim Roll Eyes

evet kelebek daha büyük, gaz teli sağ yandan olmalı.

littlefrog

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #62 : Eylül 22, 2006, 05:46:30 ÖS

işin aslı kassak bu tip bişeyler kendmizde yapabiliriz bi de bildiğim kadarıyla bazı markalarda universal olanları da var bunların yani boruyu yumuşak bi malzemeden yapıp çevresini ısı almayacak şekilde koruyabiliriz ama şunu da unutmamak lazım ki aracın hava emiş yolunu nr kadar uzatırsanız o kadar da güç kaybuı yaşıyorsunuz bu da acı bi gerçek yani çok serin hava alacam diye çok uzağa da koymanın bi anlamı yok bence çünkü aynı hesaba gelecek bu da boşa zaman emek ve maddi anlamda kayuıp demek oluor

drift

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #63 : Kasım 19, 2006, 10:41:25 ÖS

pipercross bulmuştum ben ama adam bana bu arabaya sığmaz bu kit demişti.kutuyu sökmeden yapamazmıyız,sökmesine sökülür 4-5 vidası var ama,istanbulda olan ve aynı model polo'su olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Polo 1.4 8V Redline Sport
Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #64 : Kasım 19, 2006, 11:52:41 ÖS

sana diğer forumda söylediğim gibi kutuyu çıkartıp yaparsan daha verimli olur ses istiyorsanda daha iyi olur, yukarda yapılmışı var mesela. Kutuyu sökmeden de yaparsın, istersen önce kutuyu sökmeden bir dene kutudan gelen boruya filtreyi takıp dene.

drift

Üyelik Bilgileri
polo ya cold air intake
Yanıtla #65 : Kasım 20, 2006, 10:01:46 ÖÖ

sığmıyor gibi duruyor ama?kutunun solunda bir boşluk var ama orayada ancak dikine girer.yukarıda verilen 1.6 motor kasası için bir modifikasyon.bende solda o kadar boşluk yok. Cry

Polo 1.4 8V Redline Sport
Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #66 : Kasım 20, 2006, 03:20:08 ÖS

soldaki boşluk aynı bütün pololarda yani aldığın filtre aşırı büyük boy değilse takılır.

POLO
Anıl Gücüyen

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #67 : Kasım 23, 2006, 05:18:59 ÖS

ben bu filtreyi takarken ortadan yarılacaktım,gerçekten sabır istiyor,filtre eskiye göre baya büyük ve geniş sağından solundan altından yaklaşık bir parmak boşluk kaldı ama bunu ayarlayana kadar 4 saatim gitti,şuan çalışırken bile biryere değmiyor ama uğraşman lazım,eğer filtre piper'ın en büyüğü ise bence hiç deneme oraya girmez,ayrıca şöyle bir durumda var çamurluğa çok yaklaştırırsan arabayı yıkarken veya yağmurda kaputtan akan su kaputla çamurluk arasındaki aralıktan filtreye akar

Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #68 : Kasım 23, 2006, 05:32:54 ÖS

bende tekrar açık filtre takmayı düşünüyorum, açığın tadı başka oluyor, ısınmaması için düzgün birşeyler düşünüyorum.

Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #69 : Kasım 23, 2006, 05:51:33 ÖS

bi ara bu tarz şeyler vardı heryerde şimdi bulunmuyor.

polo34

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #70 : Kasım 24, 2006, 12:10:38 ÖS

ben simotanın küçük boyunu o dediğiniz yere taktım, filitrenin bir özelliği de diğer filitreler gibi yandan hava almasının tanında ön tarafından da hava emişi yapıyor, buna yukarıdaki gibi bir metal kutu uydurmam lazım

POLO
Anıl Gücüyen

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #71 : Kasım 24, 2006, 12:29:39 ÖS

Erhan bu filtre çok büyük benden söylemesi,arkadaşta var bizim o köşeye zor sığar

Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #72 : Kasım 24, 2006, 08:49:13 ÖS

sığmayabilir de bu tarz yani kenarında kendiliğinden plaka olan bir şey bakıyordum.

Bugün arkadaşın 306 ya taktık filtre, filtre vardı zaten ama filre kutusu , sensörler falan bi dolu zımbıtı vardı hepsini iptal edip direk boğaza bağladık boru ses bayağı arttı önceden hiç ses yoktu, 2 tanede krank filtresi kullandık toplam 3 filtre oldu  Grin

Birtane pipercross sünger filtre ve karbon borusu olan bi kit vardı , onu denedim boruda esneme olmadığı için sığmıyor köşeye, akünün yanına doğru koyucaktım istediğim ölçülerde L boruda olmadığı için erteledim bu işi.

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #73 : Kasım 24, 2006, 09:04:47 ÖS

özel bir boru araştır hırdavatçılardan ve ya boru imalatı yapan bir yerlere bak
belki kendin özel yaparsın uğraşmak lazım

VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Erhan

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #74 : Kasım 24, 2006, 09:22:03 ÖS

baktığım yerın adı hortum market içerde her çeşit boru var zaten, sorun boru değil aslında, içime sinmedi, yoksa boruyu hallederiz bi şekilde.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: