nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
Temizle diyorsun yani...
yok usta benim araç dizel bende öle bi sıkıntı yok ben marşa bas git yapıyorum motorla ilgili bir sıkıntımız olmuyor beyin filan yok arabada ( 83 model passat) , adaptasyon filanda yok bende  ama ileride kesin (umarım olmaz,) başına gelebilecek bir durum oldugundan söledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eroldemir73
Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik
|
Benim yakın bir noktada Würth'ün satış noktası açılmış. oradan wd 40 alır söketi sökmeden yaparım. Ama açıkcası würth'ün mağazasına girmeye çkiniyorum. tek ürün diye girip 75 tane ürün alırım diye korkuyorum. Her iş için ayrı ürün var adamlarda.. Ürün açıklamasını okuyorsun.. waayy .. bundan kesin almak lazım diyorsun.. yanıma eşimi alıp giderim.. O beni dizginliyor böyle konularda... 
|
|
|
|
|
|
Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
Benim yakın bir noktada Würth'ün satış noktası açılmış. oradan wd 40 alır söketi sökmeden yaparım. Ama açıkcası würth'ün mağazasına girmeye çkiniyorum. tek ürün diye girip 75 tane ürün alırım diye korkuyorum. Her iş için ayrı ürün var adamlarda.. Ürün açıklamasını okuyorsun.. waayy .. bundan kesin almak lazım diyorsun.. yanıma eşimi alıp giderim.. O beni dizginliyor böyle konularda...  Benim yakın bir noktada Würth'ün satış noktası açılmış. oradan wd 40 alır söketi sökmeden yaparım. Ama açıkcası würth'ün mağazasına girmeye çkiniyorum. tek ürün diye girip 75 tane ürün alırım diye korkuyorum. Her iş için ayrı ürün var adamlarda.. Ürün açıklamasını okuyorsun.. waayy .. bundan kesin almak lazım diyorsun.. yanıma eşimi alıp giderim.. O beni dizginliyor böyle konularda...  sanmam empati kurarsan abi, kadınlarla alışverişe gidip durdurabilen bir erkek yok, bu konuda da seni durdurabileceğini sanmam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
airportboy
Naci ORPAK
Otomobili: VW POLO 1.6 OTOMATİK KLİMA YEŞİL 1998
|
 Benim Boğaz Kelebeği dün iflas etti.Serviste bilgisayar arızalı bilgisi verdi. söküp temizlediler..eve gittim akşam durum yine aynı oldu bir türlü araba hareket etmedi Park pozisyonundan D ye getirirken stop etti. Zar zor servise gittim. 3 -4 yerde fiyat araştırdım. Gönen ve Nuri KÜÇÜK 400 YTL fiyat çekti. AYBARS vw servisi 365 fiyat verdi. Çin mallarına 300 fiyat verdiler uzak durdum. En son Kahramanlarda vw parçacı Mehmet KÜÇÜK te 325 e buldum ( orjinal Alman) aldım. Saolsun her zamanki servisim Avrupalılar vw servisi ustaca halletti sorunumu araba şimdi saat gibi... Umarım sizin başınıza gelmez Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cherkes_81
Cherkes_81
Otomobili: Polo 1.4 Trend.
.
|
slm arkadaslar ben sorunu cozdum degıstırdım ve normale dondu rorlante. bogaz kelebegı deyıp gecmemelı valla cok canımı sıkan arabaya benme hevesımı bıle kacıran bıseydı cok sukur cozuldu.
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
valla parçaya 350 ytl fiyat vermek açıkcası bana koyuyor bende inat ettim boğaz kelebeğini söktüm kablosunu değiştirdim sonrada potansiyometreyi bi güzel kontak cleaner ile temizleyip adaptasyon yaptım ohh temiz temiz kullanıyorum valla 350 ytl kar kardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eroldemir73
|
valla parçaya 350 ytl fiyat vermek açıkcası bana koyuyor bende inat ettim boğaz kelebeğini söktüm kablosunu değiştirdim sonrada potansiyometreyi bi güzel kontak cleaner ile temizleyip adaptasyon yaptım ohh temiz temiz kullanıyorum valla 350 ytl kar kardır.
Adaptasyonu nasıl yapıyorsun??
|
|
|
|
|
|
Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
laptop'a kablo aldım abd'den onla yapıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eroldemir73
|
Bu kablolardan internette de satılyor, programı ile birlikte.. Bunlarda aynı işi görür herhalde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
kabloyu zaten ebaydan almıştım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skynet
|
kabloyu zaten ebaydan almıştım.
forumdaki resimli kelebek temizliği ile ilgili konunu çok faydalı buluyorum. Yalnız ne yalan söylümmm senin gibi açıp temizlemeye tırsıyorum. Bişeylar elimde kalır diye...Temizleyelim derken iyice içine etmesek barii. gerçi zaten kelebekle ilgili bir sorunum yok ama sırf temizlik olsun diye yapmaya niyetliyim ..
|
|
|
|
|
|
1998 POLO 1.6 HB AC
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Korkulacak bişey yok sök gitsin olmadı sökmeden sadece üstten sil.
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
yakkir
Yusuf
Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır
|
forumdaki resimli kelebek temizliği ile ilgili konunu çok faydalı buluyorum. Yalnız ne yalan söylümmm senin gibi açıp temizlemeye tırsıyorum. Bişeylar elimde kalır diye...Temizleyelim derken iyice içine etmesek barii. gerçi zaten kelebekle ilgili bir sorunum yok ama sırf temizlik olsun diye yapmaya niyetliyim ..
Arkadaşım korkacak bir şey yok,sökmeden üstten gaz telini asılarak kelebeği açıp temizleyici sprey sıkılmış veya ispirtoyla ıslattığınız bir bir bezle boğazı güzelce siliniz oldu bitti işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polocu
Otomobili: 97 polo hp ac
|
arkadaslar bende yeni tüp taktırdım , kırmızı ısıklarda stop gaz yememe aniden yükselen ve düşen devir göstergesi gibi sorunlar yaşadım ama benzinde bu problemleri yaşamıyordum lpg taktırdığım yere gittim pololarda bu sorun var arabanın bobinini bir marka vermişti onla değiştir düzelir dedi ama hangi ustaya sorduysam bobinden kaynaklanmadığını söyledi 2-3 defa bogaz kelebeği temizlendi ama sonuc yok artık bende ümidi kesmiştim baktım olmayacak bide ben temizleyim dedim boğaz kelebeği sitedeki arkadasların yardımıylada kelebek ve hava fitresinin olduğu yeri güzelce temizledim . yanlız kerter den gelen boru dikkatimi çekti cok yağlıydı karterden gelen borunun içi dahil wd40 ile temizleyebilecegim kadar temizledim karterden gelen boruyla hava fitresinin olduğu yerdeki beyaz plastik kirden görünmüyodu ondan söküp wd40 ile temizledikten sonra kuru bezle temizledim hava firesinide yeni aldım suan şeytanın kulağına kurşun hiç sorunu yok alakası var mı bilmiyorum ama karterden gelen yeride temizlemenizi tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Benim yakın bir noktada Würth'ün satış noktası açılmış. oradan wd 40 alır söketi sökmeden yaparım.
boğaz kelebeğinde problem yoksa bence hiç kurcalama, bırak gitsin gittiği yere kadar..
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|