ozmo
96 Polo 1.6
|
hocam biraz sabret bugün fırsat bulursam bir ara yapacam resimleride adım adım çekip koyarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
frozenrealm
|
hocam biraz sabret bugün fırsat bulursam bir ara yapacam resimleride adım adım çekip koyarım.
teşekkür ederim sabırla bekliyorum saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
hocam ucuza temizletmişsin çok farkediyo temizlik umarım yaparken nasıl yapıldığını öğrenmişsindir çünkü lazım olacak gerçi burda havalar baya bir yağışlı hava açsın bende temizleyip adaptasyon yapacağım arada detaylı resimleri çekip foruma koyarım sen bu arada würth parça balata temizleme spreyi bulabilirsen o daha verimli temizlik yapıyor bilgin olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesol.tr
|
aynen öyle gerçektende acayip fark var bide lpg ayarı cektırdım sonra bakalım yakıtı nasıl etkileyecek bu arada temizliği söküp yapalım dediler istemedim adaptasyondan korktum ayar tutmaz diye ki bosch servisinde adaptasyon yaptırıyoz dediler ne dersiniz birdahaki sefere tamamen söküpmü temizletsem? hocam ucuza temizletmişsin çok farkediyo temizlik umarım yaparken nasıl yapıldığını öğrenmişsindir çünkü lazım olacak gerçi burda havalar baya bir yağışlı hava açsın bende temizleyip adaptasyon yapacağım arada detaylı resimleri çekip foruma koyarım sen bu arada würth parça balata temizleme spreyi bulabilirsen o daha verimli temizlik yapıyor bilgin olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmer16
esmer16
Otomobili: ww polo 1.6 hcb
pur dıkkat
|
merhaba arkadaslar aranıza bende yenı katıldım ben yaklaşık 20 gun önce 1.6 75 pc lık polo cıty marka aracımı aldım aldım ama nealmak aracım once calısmama sorunu yaşattı bana dıstırıbtör ateşleme bobini değiştirdim ortadan kalktı sorun fakat 3 gundur su kelebek boğzaı denen parçaylauğraşıyorum bu parçanın verdiği tum sıkıntıları yaşadım. bugun değiştirdim sorun duzelmiş gıbı gözuksede arada devır dusuyo ve cıkıyo acaba dıyorum parçamı sorunlu sabahı beklıyorum servıse gıdıcem ıns problem cıkarmazlar yenı parça sorunsuz olmalı dıye dusunuyorum acaba daha başka sorunlarıda varmı bağladıkları cıhazda sorungozukmuyordu ama ıns yarın hallettırırım ayrıca bölebı sıte ve hızmet super gercekten herkese tesk ederim bilgi paylaşımları ıcın bana sans dıleyın a.e.olun
|
|
|
|
|
|
dıkkat
|
|
|
esmer16
esmer16
pur dıkkat
|
bırde bana bu aracın hakkındabılgı verırsenız bakımı v.sgıbı nelere dıkkat etmöem gerekıyor acaba daha once honda cıvıc kullandım hıc bır sorun yaşamadım ama bu arac benı herseyden uzaklaştıracak gıbı duruyo   şimdiden teşkler arkadaslar
|
|
|
|
|
|
dıkkat
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
merhaba arkadaslar aranıza bende yenı katıldım ben yaklaşık 20 gun önce 1.6 75 pc lık polo cıty marka aracımı aldım aldım ama nealmak aracım once calısmama sorunu yaşattı bana dıstırıbtör ateşleme bobini değiştirdim ortadan kalktı sorun fakat 3 gundur su kelebek boğzaı denen parçaylauğraşıyorum bu parçanın verdiği tum sıkıntıları yaşadım. bugun değiştirdim sorun duzelmiş gıbı gözuksede arada devır dusuyo ve cıkıyo acaba dıyorum parçamı sorunlu sabahı beklıyorum servıse gıdıcem ıns problem cıkarmazlar yenı parça sorunsuz olmalı dıye dusunuyorum acaba daha başka sorunlarıda varmı bağladıkları cıhazda sorungozukmuyordu ama ıns yarın hallettırırım ayrıca bölebı sıte ve hızmet super gercekten herkese tesk ederim bilgi paylaşımları ıcın bana sans dıleyın a.e.olun
hocam eski parçanda sorun olsaydı yenisi ile değiştirdiğindede aynı şekilde devir oynamazdı istersen bir hararet müşirine baksınlar önce sonra ise boğaz kelebeğinin sabitleme vidasına takılan şase kablosu var onu yenilesinler sorunun ortadan kalkacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmer16
esmer16
pur dıkkat
|
valla kardesım teşkler sorun ateşlemdenmış dısbrıtörü verdım tornaya halledıceklerbıde ateşleme bobınını benden oncekı arkadas yan sanayı almış onu değiştircem sımdılık beklemedeyız acelesı yok umarımduzelecek bu araba gusel ama kederlı be arkadas umarım dğecek
|
|
|
|
|
|
dıkkat
|
|
|
Cherkes_81
Cherkes_81
Otomobili: Polo 1.4 Trend.
.
|
ya kardeş aynı sorun bendede oldu daha once. sonra kendı normala dondu. sımdı tekrar basladı bulundugum sehırdekı ozel servıs bogazı temızledı ve gecmedı. adaptasyonda bogaz kelebegı arazası verdı ama ustada emın degıl bogaz kelebegı olup olmadıgfından sımdı beklıyorum aynı modelden ustaya gelınce arac benım kıne takıp denıycek eger gercekten kelebektense o zaman 280-300 neyse bayılcaz artık. ayrıca ısınınca bu sorun gıdıyo yanı devır dusmuyo. hararet musurunude degıstırıp bı baktık ama bısey degısmedı bu konu hakkında bılgısı olna arkadaslar yazarsa sevınırım sımdıden tsk ederım
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
revival1905
|
bu konuyu ararken siteyi gördüm ve kayıt oldum herkese selamlar
forumun 21 sayfasınıda okudum benim sorunumda sabahları ilk çalıştırmada motor gaza basmassam stop ediyordu boğaz kelebeğini temizledim fişini falan çekmeden üstten sonra herşeyi topladım marşa bastım gayet güzel çalıştı yanlız rölanti 1300 d/dak duruyordu sonra gaza bastım devir 2000 d/dak çıktı bir daha inmedi yol yaptım yine aynı hararet 90 olduğu halde motor devrim bir türlü 2000 altına inmiyor ne yapabilir herkese arızasız günler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ss-halo
|
arkadaslar bogaz kelebegı eger onceden cok kurcalanmadıysa elektıronık kısmı ıslanmadan guzelce temızlenmelı ondan sonrada test cıhazı ıle ayar ve adaptasyonu yapılmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eroldemir73
Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik
|
Dikkat ediyorum da bir boğaz kelebeğidir gidiyor. Dayanamadım geçenlerde söktüm hava filtre kutusunu baktım parçaya. Tertemiz duruyordu.. Araçta yaşadığım bir sıkıntı da yok bildiğim/anladığım kadarı ile.. Yinede belirli zamanlarda temizlemek gerekir mi? 
|
|
|
|
|
|
Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
Dikkat ediyorum da bir boğaz kelebeğidir gidiyor. Dayanamadım geçenlerde söktüm hava filtre kutusunu baktım parçaya. Tertemiz duruyordu.. Araçta yaşadığım bir sıkıntı da yok bildiğim/anladığım kadarı ile.. Yinede belirli zamanlarda temizlemek gerekir mi?  ilk zamanlar banada komik geldi ama bu sorun başına geldiğinde umarım gelmez sende bu türküde nakarata dahil olursun komik ama gerçek kıl bir parça... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eroldemir73
Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik
|
ilk zamanlar banada komik geldi ama bu sorun başına geldiğinde umarım gelmez sende bu türküde nakarata dahil olursun komik ama gerçek kıl bir parça...  Temizle diyorsun yani...
|
|
|
|
|
|
Haykıracak nefesim kalmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle -------------------------------------------- F E N E R B A H Ç E
|
|
|
|