ben haftasonu kendim temizledim,sökmedim,yolda boşa atınca stop etme sorunu vardı,şimdi saat gibi çalışıyor,temizlerken kolonyalı mendil,pamuklu bez ve kolonya kullandım,kelebeği açık konuma getirip en dibine kadar temzledim,temizleyici kullanmadım çünkü onlar aynı zamanda yağlayacı etki yapıyorlar,tozlarda yapışıp kalıyor,kolay bir iş ama 1-1.5 saat alıyor
ellerim kapkara oldu alt taraflarda çamur gibi toz birikmiş,baya uğraştım,sökmeden bir işe yarayacak mı diye merak ettim valla güzel temizlemişim,sardım bezi parmağıma sonra daldırdım
bende onu düşünerek kolonya kullandım,çünkü o sıkılan spreyler aynı zamanda yağlayıcı ve etkisi uzun süre gidiyor yağlı kalıyor,ne bileyim bana uçucu birşeyle temizlemek daha mantıklı geldi
babamla konuştumda yine dün akşam diyor ki boğaz kelebeği şu an da bizim arabada otomatik olarak çalışmıyor bunun elektronik bir kısmı olduğunu söylüyor adaptasyon yapılmış ama normal manuel olarak çalışıyor şu anda yani kelebeği temizlesekte fayda yok diyor kelebek temizlenmiş şoklanmış ama fayda yok marşa basıyor çalışıyor orda otomatik rolanti devreye girmesi gerekir hayır girmiyor stop ediyor ama marşa basarken gaz verince problem olmuyor çalışıyor araba babam çareyi yenisini almakta buldu kesin bu parçanın arızalandığına karar verdi her türlü yorumunuza açığım
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.