Polo Boğaz Kelebeği page 21
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 02:39:48 ÖÖ
70457 Mesaj 4110 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Polo ve Lupo  |  Polo Boğaz Kelebeği
Sayfa: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25 Yazdır
Gönderen Konu: Polo Boğaz Kelebeği (Okunma Sayısı 30740 defa)
ozmo

96 Polo 1.6

Üyelik Bilgileri
Ynt: Polo Boğaz Kelebeği
Yanıtla #300 : Mart 19, 2008, 12:46:37 ÖS

hocam biraz sabret bugün fırsat bulursam bir ara yapacam resimleride adım adım çekip koyarım.

frozenrealm

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #301 : Mart 19, 2008, 10:20:58 ÖS

hocam biraz sabret bugün fırsat bulursam bir ara yapacam resimleride adım adım çekip koyarım.

teşekkür ederim sabırla bekliyorum saygılar...

frozenrealm

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #302 : Mart 20, 2008, 08:57:14 ÖS

ilginize teşekkürler bugün gittim temizlettim sanayide wd 40 la temizledi usta 10 ytl aldı sorun çözüldü çekiş arttı felan süper ya Smiley

ozmo

96 Polo 1.6

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #303 : Mart 20, 2008, 10:55:28 ÖS

hocam ucuza temizletmişsin çok farkediyo temizlik umarım yaparken nasıl yapıldığını öğrenmişsindir çünkü lazım olacak gerçi burda havalar baya bir yağışlı hava açsın bende temizleyip adaptasyon yapacağım arada detaylı resimleri çekip foruma koyarım sen bu arada würth parça balata temizleme spreyi bulabilirsen o daha verimli temizlik yapıyor bilgin olsun.

tesol.tr

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #304 : Mart 22, 2008, 05:45:55 ÖS

aynen öyle gerçektende acayip fark var bide lpg ayarı cektırdım sonra bakalım yakıtı nasıl etkileyecek bu arada temizliği söküp yapalım dediler istemedim adaptasyondan korktum ayar tutmaz diye ki bosch servisinde adaptasyon yaptırıyoz dediler ne dersiniz birdahaki sefere tamamen söküpmü temizletsem?
hocam ucuza temizletmişsin çok farkediyo temizlik umarım yaparken nasıl yapıldığını öğrenmişsindir çünkü lazım olacak gerçi burda havalar baya bir yağışlı hava açsın bende temizleyip adaptasyon yapacağım arada detaylı resimleri çekip foruma koyarım sen bu arada würth parça balata temizleme spreyi bulabilirsen o daha verimli temizlik yapıyor bilgin olsun.

esmer16
esmer16

Otomobili: ww polo 1.6 hcb

pur dıkkat

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #305 : Mart 27, 2008, 02:58:51 ÖÖ

merhaba arkadaslar aranıza bende yenı katıldım ben yaklaşık 20 gun önce 1.6 75 pc lık polo cıty marka aracımı aldım aldım ama nealmak aracım once calısmama sorunu yaşattı bana dıstırıbtör ateşleme bobini değiştirdim ortadan kalktı sorun fakat 3 gundur su kelebek boğzaı denen parçaylauğraşıyorum bu parçanın verdiği tum sıkıntıları yaşadım. bugun değiştirdim sorun duzelmiş gıbı gözuksede arada devır dusuyo ve cıkıyo acaba dıyorum parçamı sorunlu sabahı beklıyorum servıse gıdıcem ıns problem cıkarmazlar yenı parça sorunsuz olmalı dıye dusunuyorum acaba daha başka sorunlarıda varmı bağladıkları cıhazda sorungozukmuyordu ama ıns yarın hallettırırım ayrıca bölebı sıte ve hızmet super gercekten herkese tesk ederim bilgi paylaşımları ıcın bana sans dıleyın a.e.olun

dıkkat
esmer16
esmer16

pur dıkkat

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #306 : Mart 27, 2008, 03:02:52 ÖÖ

bırde bana bu aracın hakkındabılgı verırsenız bakımı v.sgıbı nelere dıkkat etmöem gerekıyor acaba daha once honda cıvıc kullandım hıc bır sorun yaşamadım ama bu arac benı herseyden uzaklaştıracak gıbı duruyo
SadSad şimdiden teşkler arkadaslar

dıkkat
ozmo

96 Polo 1.6

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #307 : Mart 27, 2008, 01:18:21 ÖS

merhaba arkadaslar aranıza bende yenı katıldım ben yaklaşık 20 gun önce 1.6 75 pc lık polo cıty marka aracımı aldım aldım ama nealmak aracım once calısmama sorunu yaşattı bana dıstırıbtör ateşleme bobini değiştirdim ortadan kalktı sorun fakat 3 gundur su kelebek boğzaı denen parçaylauğraşıyorum bu parçanın verdiği tum sıkıntıları yaşadım. bugun değiştirdim sorun duzelmiş gıbı gözuksede arada devır dusuyo ve cıkıyo acaba dıyorum parçamı sorunlu sabahı beklıyorum servıse gıdıcem ıns problem cıkarmazlar yenı parça sorunsuz olmalı dıye dusunuyorum acaba daha başka sorunlarıda varmı bağladıkları cıhazda sorungozukmuyordu ama ıns yarın hallettırırım ayrıca bölebı sıte ve hızmet super gercekten herkese tesk ederim bilgi paylaşımları ıcın bana sans dıleyın a.e.olun

hocam eski parçanda sorun olsaydı yenisi ile değiştirdiğindede aynı şekilde devir oynamazdı istersen bir hararet müşirine baksınlar önce sonra ise boğaz kelebeğinin sabitleme vidasına takılan şase kablosu var onu yenilesinler sorunun ortadan kalkacaktır.

esmer16
esmer16

pur dıkkat

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #308 : Mart 29, 2008, 03:57:46 ÖÖ

valla kardesım teşkler sorun ateşlemdenmış dısbrıtörü verdım tornaya halledıceklerbıde ateşleme bobınını benden oncekı arkadas yan sanayı almış onu değiştircem sımdılık beklemedeyız acelesı yok umarımduzelecek bu araba gusel ama kederlı be arkadas umarım dğecek

dıkkat
Cherkes_81
Cherkes_81

Otomobili: Polo 1.4 Trend.

.

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #309 : Nisan 16, 2008, 10:32:41 ÖS

ya  kardeş aynı sorun bendede  oldu daha  once. sonra kendı normala dondu.  sımdı tekrar  basladı bulundugum sehırdekı ozel servıs  bogazı temızledı ve gecmedı. adaptasyonda  bogaz  kelebegı arazası verdı ama  ustada  emın degıl bogaz  kelebegı olup olmadıgfından  sımdı beklıyorum  aynı modelden  ustaya gelınce  arac  benım kıne   takıp denıycek eger gercekten  kelebektense o zaman 280-300 neyse  bayılcaz artık. ayrıca  ısınınca  bu sorun  gıdıyo yanı devır  dusmuyo. hararet  musurunude degıstırıp bı baktık ama  bısey degısmedı  bu konu hakkında  bılgısı olna  arkadaslar  yazarsa sevınırım sımdıden tsk ederım

.
revival1905

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #310 : Nisan 18, 2008, 05:28:38 ÖS

bu konuyu ararken siteyi gördüm ve kayıt oldum herkese selamlar

forumun 21 sayfasınıda okudum benim sorunumda sabahları ilk çalıştırmada motor gaza basmassam stop ediyordu
boğaz kelebeğini temizledim fişini falan çekmeden üstten sonra herşeyi topladım marşa bastım gayet güzel çalıştı yanlız rölanti 1300 d/dak duruyordu sonra gaza bastım devir 2000 d/dak çıktı bir daha inmedi yol yaptım yine aynı hararet 90 olduğu halde motor devrim bir türlü 2000 altına inmiyor ne yapabilir
herkese arızasız günler

ss-halo

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #311 : Nisan 18, 2008, 06:07:54 ÖS

arkadaslar bogaz kelebegı eger onceden  cok kurcalanmadıysa elektıronık kısmı  ıslanmadan guzelce temızlenmelı ondan sonrada test cıhazı ıle ayar  ve adaptasyonu yapılmalı

eroldemir73

Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #312 : Nisan 24, 2008, 04:30:50 ÖS

Dikkat ediyorum da bir boğaz kelebeğidir gidiyor. Dayanamadım geçenlerde söktüm hava filtre kutusunu baktım parçaya. Tertemiz duruyordu.. Araçta yaşadığım bir sıkıntı da yok bildiğim/anladığım kadarı ile..
Yinede belirli zamanlarda temizlemek gerekir mi? Tongue

Haykıracak nefesim kalmasa bile
Ellerim uzanır olduğun yere
Gözlerim görmese ben bulurum yine
Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle
--------------------------------------------
         F E N E R B A H Ç E
nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #313 : Nisan 24, 2008, 04:33:24 ÖS

Dikkat ediyorum da bir boğaz kelebeğidir gidiyor. Dayanamadım geçenlerde söktüm hava filtre kutusunu baktım parçaya. Tertemiz duruyordu.. Araçta yaşadığım bir sıkıntı da yok bildiğim/anladığım kadarı ile..
Yinede belirli zamanlarda temizlemek gerekir mi? Tongue

ilk zamanlar banada komik geldi ama bu sorun başına geldiğinde umarım gelmez sende bu türküde nakarata dahil olursun komik ama gerçek kıl bir parça... Wink

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
eroldemir73

Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #314 : Nisan 24, 2008, 05:42:22 ÖS

ilk zamanlar banada komik geldi ama bu sorun başına geldiğinde umarım gelmez sende bu türküde nakarata dahil olursun komik ama gerçek kıl bir parça... Wink

Temizle diyorsun yani...

Haykıracak nefesim kalmasa bile
Ellerim uzanır olduğun yere
Gözlerim görmese ben bulurum yine
Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle
--------------------------------------------
         F E N E R B A H Ç E
Sayfa: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: