Selam Arkadaşlar .Bu hafta sonu 2000 Model Comfortline POLOma alarm taktırdım. Alarm taktırmadan önce usta bu arabada cam modülü olduğunu bu nedenle cam modülü almama gerek olmadığını söyledi. Alarm takıldıktan sonra ise camların alarmla birlikte kapanmadığını fark ettim. Sorduğumda ise bu arabanın cam modülü (-) eksi ile çalışıyor alarm (+) ile çalışıyor gibi bir şeyler söyledi yani arabamdaki cam modülüm bir işe yaramadı.Ben de alarmın üzerine 30 lira daha verip cam modülü taktırdım. Bilmediğim bir konu... acaba doğru mu yoksa bana ekstradan cam modülü mü satıldı. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...
bendede golf 4 var aracın orjinal cam kaldırma modülünü kendi uzaktan kumandasına bağlanamayacağını , bu iş için extra bir modül takmak gerektiğini söylemişlerdi.
evet aynı marka sanırım o marka - tetikleme ile çalışıyormuş bizim pololarda cam modülü + tetikleme ile çalışıyor o nedenle tekrar bir cam modülü takmak gerekiyormuş. anladığım kadarıyla
ben de inwells marka alarm taktırdım. kitapçığında bu özellikten bahsediliyo ama uygulamada yok
merhaba serkan aynı marka alarm ben de de olduğunu söylemiştim bu aralar kumandanın uzaktan almama sorunu var sende de böyle sorun oldu mu kaç metreden alıyor alarmın kumandası
slm arkadaslar bendede 200 model 1.6 hb polo var sızlere sormak ıstediğim kumanda taktırmak ıstıyorum cam modullu nasıl bı yol ızlemelıyım arkadasım bı kumanda verdı ama daha acmadım ıncelemedım su cam modulu olayı bebnımaractada varmıdır acaba yardımcı olursanız sevıneceğim