İkinci el araç satın alırken başıma geldiği için tecrübelerimi paylaşmak isterim. Aracın km'si az ise yani araç pek fazla kullanılmamış ise lastikleri değiştirin! Dişleri yepyeni görünecektir ama yanakları çürüdüğünden benim gibi uzun yolda lastik parçalanması nedeniyle kaza tehlikesi geçirebilirsiniz (Sene 2001, 96 Polo) Fren balataları kullanılmadığından taş gibi sertleşmiştir, bu nedenle fren performansı düşük olabilir. Egzoslar (egzos sistemi tek değil bir kaç parçadan oluşur) çürümüştür, az kullanımda oluşan en klasik sorun. Az buz para değil egzoslar aman dikkat. Hele katalitik konvertör çürüdüyse yandınız, 1400-1500 YTL yanılmıyorsam...
Lütfen saygıyı elden bırakmayalım ve Türkçe'ye özen göstermeye çalışalım.
merhaba arkadaşlar. bende yeni bi polo kullanıcısıyım. gerçi 5 ay kadar oldu alalı ama anca tamamladım aksesuar falan filanını araçta genel olaak memnunum tek memnuniyetsizliğim ki bu memnuniyetsizlik tüm wolksvagenlerde var konfor. 2007 golf 2007 astra mesela konfor olarak çok farklı.neyse gelelim konumuza baya ugraştım araçla elimden geldiği kadar güzelde para harcadım oldumu derseniz oldu çok seviyorum arabamı bide biraz daha konforlu olsa çok iyi olurdu da neyse resimleri ekleyeceğim aranıza hoşgeldim
mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım,cok istediğim polo'yu gecen hafta aldım,ancak teknık bılgıler bakımından ve kullanım acısından bilgilerinize ıhtıyacım var bu konuda yardımcı olursanız sevınırım aracım 98 model 1.6 polo hb..simdiden tşkler...