Volkswagen Türkiye | Volkswagen | Polo ve Lupo | polo 6n on sisleri hakkinda
Sayfa: 1 ... 4 5 [6 ] 7
Gönderen
Konu: polo 6n on sisleri hakkinda (Okunma Sayısı 3313 defa)
JudasDSC
Otomobili: 98 Polo 1.4 Sportline
in vino veritas, in vino feritas
Temizde mallardı yav heveslendim o kadar kısmet değilmiş.
emrahisilti
Otomobili: 99 polo 6n
bence bu sisler polonun değil
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
Ne oldu yahuu..
Arkadaşlar bi resmi yokmu bu sislerin nasıl olmaz kaç kişi denedi nasıl yahu..
Cidden lanetli sisler
ahahah
quattro
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
Birisi şu "sis" perdesini aralasın artık
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
bi ben kaldım en son ben denicem sanırım
Güncell dee Güncelll
quattro
istanbulos34
Fatih
Otomobili: Ford Fiesta
ne sismiş be metin abi
gözünmü kaldı acaba abi
şakaşaka abi kızma sakın olmadı benim arabayada deneriz denemeyen kalmasın metin abi hayrına weriyor sisleri
pOWERED by istanbuloSSS
polo-97
Otomobili: 97-polo
bu sis olayına çözümü buldum bugün aksesuarcıda otururken bi sis dikkatimi çekti sordum 20 ytl dediler hemen çerçeveleri getirdim sanki orjinal biraz uğraştıktan sonra taktık orjinalden daha iyi oldu valla 2 aydır uğraşıyorum bu sis olayıyla artık kurtuldum darısı başınıza....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
emrahisilti
Otomobili: 99 polo 6n
metin abinin sisleri kaçırdık desene tüh
BU ARADA 20 YTL ye sisi nerden aldın ben baya bi aradım göztepe sanayide ama tampona oturacak bişey bulamamıştım
polo-97
Otomobili: 97-polo
sisleri buradan sıradan bir aksesuarcıdan aldım hıltop diye markası var arka tarafı metalik ayaklı bişe ama önemli olan çerçeveye dıştan oturması bişekilde takılıyo ayrıca orjinal sisleri aracın ön tablasına değilde tamponun arkasına bakıp takmak aklımıza gelmedi orada takma yeri falan var sislerin adı lanetliye çıktı sayemizde..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bluestanbul
ibrahim
arkadaşlar selam ? bu bası geçen sisler satıldımı ? satılmadıysa bende 98 polo 1,6 HB var uyarmıs sızce, yoksa denemek mı gerekır. birde sizileri söfor kısmından nasıl konturol edıyoruz, ayrı bır anahtar almammı gerekıyor ?
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
arkadaşlar selam ? bu bası geçen sisler satıldımı ? satılmadıysa bende 98 polo 1,6 HB var uyarmıs sızce, yoksa denemek mı gerekır. birde sizileri söfor kısmından nasıl konturol edıyoruz, ayrı bır anahtar almammı gerekıyor ?
metin abi polosunu sattı artık corsadan devam ediyor en son mesaj 2007 agustosta atılmıs ?
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
Far anahtarını en son tarafa çevirip çekiyorsun yanıyor ayrı anahtara gerek yok.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
Far anahtarını en son tarafa çevirip çekiyorsun yanıyor ayrı anahtara gerek yok.
iki kademe ilk kademe ön sisler, ikinci kademe hem ön hem arka sis ...anahtarın tek kademeli ise ön ve arkayı tek kademeye baglatabilirsin...
CoX_BoY
arkadaslar 2000 6n poloyo oluyormu bu sisler satılmadıysa ben talibim ben,im sislerden birinin camı kırıldı
önemle duyurulur
Sayfa: 1 ... 4 5 [6 ] 7
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş